Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

canım ben biliyorum ama becerikli bi kız diilim yanii bunu herkes bilir yapsam elimden gelir ama pratiğim yok :) en iyisi çok gtmemek yanii yoksa beklerler sanırım hoşlarına gidiyorr gelin iş yapıo filan diye ama bizim gibilere de ağır gelio annene yapmamışsın gt kaynana ya yap bana ağır gelio yanii he evlennce ne olur yapar myım yapmaz mıyım bilmiorum zaman göstericek tek dileğim inşallah yapmak zorunda kalmam (

aynen canım bana 380 tl gibi bi rakam söylemişlerdi :O bana bukadrı çook fuzuli geliyyo kim ne derse desin.ben aldım ayakkabımı düğünden sonrda kullanabileceğim bişey aldım mutluyummm

aynen canım bende öyle sonrasında kullanacağım bir şey istiyorum ama bi o kadarda şık ve rahat olsun. yada rahat edemezsem dolgulu ayakkabı alıcam artık

taktiğin güzel, erkeklerin bunlara uyanmaması ayrı bir güzel senin şanssızlığın görümcenin küçük olması olmuş, ama zaman içinde herkes yerini öğrenecektir hiç dert etme. ayrıca senin kayınvaliden öyle demiyorum kesinlikle ama burada okuduklarımdan yola çıkıyorum kızı olan bir annenin gelinine kötü davranmasını hiç anlayamıyorum

Canımm ama yinede sen benden şanslısın öyle düşün :) hazır gelinliği bir ayda bile halledebilirsin, haziran olduğu için daha vaktin var en azından.

vallahi öyle canım tutamıyorum zamanıı
Canım tutmamak gerek zaten ağla içinde açılır hem ağlayıp hem gideceğiz kolay değil ne yapalım bir aile kurmak için sevdiceklerimizle olmak için
Canımm ama yinede sen benden şanslısın öyle düşün :) hazır gelinliği bir ayda bile halledebilirsin, haziran olduğu için daha vaktin var en azından.
Diktireceksin tabi ki Mart gibi başlamanız gerek canım ki rahat yetişsin inşallah halledilir canını sıkma

Aynen öyle canım tam uyumalık hatta film izleyip kahve içmelik

bide güzel konusu sonsuz aşk olan sürükleyici bi romannn ooh bütün gün kalkma yerinden ama bende isyerindeyim

oofff ne güzel olurdu, battaniye altında elinde laptopunla sıcak çayında yanında film izlemek. Kimse (Annen) "kalk kız işler güçler bizi bekliyo" demeyecek aahhh ahhh. ama nerde :))

oofff ne güzel olurdu, battaniye altında elinde laptopunla sıcak çayında yanında film izlemek. Kimse (Annen) "kalk kız işler güçler bizi bekliyo" demeyecek aahhh ahhh. ama nerde :))

Güzel bir kahvaltı masası ve çayımızı da unutmayalım bu saatte kahvaltı nereden aklıma geldiyse

Bende senin gibiyim canım, özellikle başka bir memlekete gideceğim için herşey için değer mi diye çok düşünüyorum. üniversitede Ailemden ayrıydım ama bu başka bir duygu sanki bir daha gelemeyecekmissin gibi, o ev artık senin değil de annenin evi gibi

öyle canım düşündükçe herşey dahada zorlaşıyor

Büyüğü de var da o şuan İngiltere'de. Onunla o tarz şeylerin içine daha girmedik bizim düğünümüzde dönecek ondan sonra onun tutumlarını da göreceğim :) Kayınvalidem başka konularda iyidir, bana hiç kötü sözü olmadı, hiçbir aldığıma karışmadı laf söylemedi. Kötü bir nişanlılık geçirmiyorum esasen. Onu seviyorum beni sevdiğine de inanıyorum. Kızım diyor arayıp soruyor fikir danışıyor. Başkalarının kayınvalidelerine göre öpüp başa konulası kayınvalidem var yani...

Allah bozmasın canım maşallah, oğlunu görmek isteyen kayınvalide geliniyle iyi geçinecek bu devirde

Bitanem, benim 4 elti 1 görümcem var, 3'ü benden önce gelin gelmiş biride benden sonra gelin gelecek. Hepsi de maşallah kayınvalidemin işini pek görüyo, eminim ki benden de bekliyordur ama daha nişanlıyım diye vede şehir dışında olduğum için bişey söylemiyor. iki kere evlerine gittim ikisinde de bana bişi yaptırmadı, arada çay koydum, yemek masasını sildim o kadr. bende senin gibiyim kendi evimde hiçbişi yapmadığım için biraz zor gelecek ama eşim de annesinin kafasından olduğu için maalesef istemeye istemeye yapıcam. ama diğerleri çalışmıyo o yüzden ayrıcalığım olduğunu düşünüyorum. Sende çalışıyorsun ilk gelinde olsan sonda olsan çalışmak gerçekten ev hanımlığının yanında çok zor oluyo çnkü ikisini bir arada götürmeye çalışıyorsun. Çok sık gitmemeye gayret et ve iş yorgunu olduğunu her fırsatta belirt bence. Eşinin tutumu da önemli tabi.

bak kuzum benimki aynı bunun gibi süslemesinde ufak tefek değişikler var ama pudra rengi kayınvalidemin zevkine göre aldık sonuç bu

Canım bence kayınvalidene biraz mesafeli dur, iş meraklısı olduğunu hissettirme, Başta o hatayı yapınca "aa bu iş biliyo, hep o yapsın" demeye başlıyorlar. hatta iş bilmediğini hissettir. Kayınvaliden titiz pimpirikliyse özellikle herşeyin en iysini yapmaya çalışma, bile bile kötü yap ki sana iş yaptırma hevesinde olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…