Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

sonunda buldum canım mağazanın sitesini bulamadım ama aynısını buldum internette :)

bir de şu var tabi mutfak için rahat olur mu bilemediğim için düşünüyorum biraz da pahalı ama beğenmiştim

canım çok ya bukadar fiyat ben bukadar vermem tamam özel bi gün bir kere evleniyoruz ama abartmışlar yani senin yerinde olsam başka yerlerde bakardımm tatlımm
sorma ya ben de veremem bu fiyatları yani soygun resmen canım biraz daha bakıcam mecbur yaa iyi de olsun istiyorum valla çaresiz bırakıyorlar insanı

uzum bizde bindallısız olmuyo kına yakılırken muhkkak giymen gerekiyo.tabi bölgeden bölgeye değişiyordur ama bence giyinmen lazım onunda farklı bi heyecanı var :)

Bende giymeyi çok istiyorum aslında ama annem adetlere pek düşkün neyse bulacak bir yolunu artık

ceyizde bir büyüğünün olması önemlii, hem zevkine güvendiğin hemde kullanışlı şeyler önerecek birileri olmalı gerçekten. yanımda olsalarda beraber alışverişe çıksak keşke, Ben whatsappa mübtela oldum valla :)

Güle güle kullan canım şimdiden. fiyatı bana yüksek geldiği için tercih edemedim. benzer modelleri çalışan ayyakbıcılar buldum instagramda. Kişiye özel mi çalışıyorlar, aynı rahatlık varmı bilmiyorum ama görünüş aynı, bende oradan sipariş etmeyi düşünüyorum.

Canim merhaba,

Bence de kayinvaliden gayet iyi niyetli. Kendisi hamarat bi kadinsa, gelinin de oyle oldugunu gormek onu gururlandirir. Hele kendi kizi hic biseye elini surmeden kaciyosa gelininde gormek mutlu ediyodur. Ne biliyim otoriter

sorma ya ben de veremem bu fiyatları yani soygun resmen canım biraz daha bakıcam mecbur yaa iyi de olsun istiyorum valla çaresiz bırakıyorlar insanı
Ben ayakkabilari yaptiriyodun ya hani kadin bir turlu beceremedi geri iade ediyorum. Bu sefer hazir ayakkabilara bakicam cok mutsuzum mor ayakkabi bulamam ben kesin

Canim merhaba,

Bence de kayinvaliden gayet iyi niyetli. Kendisi hamarat bi kadinsa, gelinin de oyle oldugunu gormek onu gururlandirir. Hele kendi kizi hic biseye elini surmeden kaciyosa gelininde gormek mutlu ediyodur. Ne biliyim otoriter
Evet canim cok titiz. Ama kendi kizlarina yaptirmayip bana yaptirmasi hos mu sence? Kendisi temizlik hastasi surekli temizlik yapiyo

evet canım kapalı zaten açık yerler bile adana gibi bi yerde bu tarihe kır düğünü vermiyorlar moralini bozmak istemem ama tatlım biraz risk almışsın
3 agustosda dolu yagmis kir dugunu konustugum bi kadin demisti nasip yani bu isler insAllah yagmaz

Ben ayakkabilari yaptiriyodun ya hani kadin bir turlu beceremedi geri iade ediyorum. Bu sefer hazir ayakkabilara bakicam cok mutsuzum mor ayakkabi bulamam ben kesin
Bence mutfakta çok yer kaplamayan modelleri tercih et zaten mutfaklar genelde küçük oluyo, sandalyeler biraz bana büyük geldi ondan dedim ama 1. daha spor geldi ben mutfakta spor seviyorum :)
canım aslında mutfağımız geniş hatta mutfak masası için köşeli takımlar bile ideal olur ben yinede küçük tercih ediyorum mutfağıma göre

Evet canim cok titiz. Ama kendi kizlarina yaptirmayip bana yaptirmasi hos mu sence? Kendisi temizlik hastasi surekli temizlik yapiyo
canım sıkıntı yapma bence zaten ayrı şehirlerde oturacaksınız sanırım:))) zamanla oturur bişeyler yerine ama baştada ipleri verme ellerine:)

Canim merhaba,

Ben de yaptiriyorum ayakkabilari 10 gunde yapip teslim ediyorlar. Hem de senin ayak kalibina gore (ayagunin tarak genisligi ve boy olcusune gore) ozel uretim yapiyorlar.topuk boyu, saten suet dantel deri vesaire neyden yapilacagi, modeli falan berabar belirliyosunuz.kendi renk kartelalari var. Istersen disaridan istedigin renkte ayakkabilik saten kumasi aliyorsun ondan ayakkabini yaptirip cicegin icinde ayni parcadan ayiriyorsun. 27 yillik ayakkibici. Ben de evlilik fuarinda buldum firmayi.onstagramda modelleri falan var, herkes asiri rahat oldugunu soyluyor ayakkabilarin. Is yerinde konusurken ogrendim ki 7 yil once evlenen arkadasta oraya yaptirmis ayakkabilari. Burdan marka vermem dogru mu bilmiyorum ama ozelden sorarsaniz cevaplayayim kizlar.

canım fiyatları nedir aslında ben doğtaşda bi model beğenmiştim her yerde görünce ona yakın modeller vazgeçmiştim şimdi geldi aklıma bi bakimde atim resmini:)))

hazır ayakabılarda beğendiğin modelin rengini özel değiştirebilirsin bunu yapan ayakabıcılar var mesela ben devamli gittiğim ayakabıcıya gittim dün bu sene gelinlik işine çok ağırlık verdiklerini çok güzel modeller getireceklerini söylediler onlar da farkında gelinlerin çok farlı çeşitler istediğinin sonra istediğin modelin rengini de yaptırıyorlar canım

buda doğtaşda beğendiğim modeldi:))) heryerde buna yakın modeller görünce vazgeçmiştimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…