- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.541
sorma ya ben de veremem bu fiyatları yani soygun resmen canım biraz daha bakıcam mecbur yaa iyi de olsun istiyorum valla çaresiz bırakıyorlar insanıcanım çok ya bukadar fiyatben bukadar vermem tamam özel bi gün bir kere evleniyoruz ama abartmışlar yani senin yerinde olsam başka yerlerde bakardımm tatlımm
uzum bizde bindallısız olmuyo kına yakılırken muhkkak giymen gerekiyo.tabi bölgeden bölgeye değişiyordur ama bence giyinmen lazım onunda farklı bi heyecanı var :)
bizde adetten değilde isteyen gelin giyiyor istemeyen giymiyor kendi çeyizime ablalarımı götürcem yanımda tatlım mutfak eşyalarını toplu alcam çünkü çok iyi anlıyorlar evet canım müdahale ettirmemek en iyisi burda damat beyin tavrı önemli oluyor tabikii
Bana siparişten 3-4 gün sonra 2 tane deneme ürünü geldi ayak kalıbınıza en uygunu bu şekilde buluyorsun. Onayladıktan sonra üretim sürecine alıyorlar o 1 ay civarı sürüyormuş sanırım. Maksimum olarak veriyorlar 2 ayı yoksa hepsi o kadar sürmüyordur. Bazen diğer müşterilerdeki deneme ürünlerini bekledikleri için deneme ürünü göndermekte gecikebiliyorlarmış. Bakalım şu an üretiliyordur herhalde elime almadan birşey diyemeyeceğim :)
Canim merhaba,Büyüğü de var da o şuan İngiltere'de. Onunla o tarz şeylerin içine daha girmedik bizim düğünümüzde dönecek ondan sonra onun tutumlarını da göreceğim :) Kayınvalidem başka konularda iyidir, bana hiç kötü sözü olmadı, hiçbir aldığıma karışmadı laf söylemedi. Kötü bir nişanlılık geçirmiyorum esasen. Onu seviyorum beni sevdiğine de inanıyorum. Kızım diyor arayıp soruyor fikir danışıyor. Başkalarının kayınvalidelerine göre öpüp başa konulası kayınvalidem var yani...
Ben ayakkabilari yaptiriyodun ya hani kadin bir turlu beceremedi geri iade ediyorum. Bu sefer hazir ayakkabilara bakicam cok mutsuzum mor ayakkabi bulamam ben kesinsorma ya ben de veremem bu fiyatları yani soygun resmen canım biraz daha bakıcam mecbur yaa iyi de olsun istiyorum valla çaresiz bırakıyorlar insanı
Evet canim cok titiz. Ama kendi kizlarina yaptirmayip bana yaptirmasi hos mu sence? Kendisi temizlik hastasi surekli temizlik yapiyoCanim merhaba,
Bence de kayinvaliden gayet iyi niyetli. Kendisi hamarat bi kadinsa, gelinin de oyle oldugunu gormek onu gururlandirir. Hele kendi kizi hic biseye elini surmeden kaciyosa gelininde gormek mutlu ediyodur. Ne biliyim otoriter
3 agustosda dolu yagmis kir dugunu konustugum bi kadin demisti nasip yani bu isler insAllah yagmazevet canım kapalı zaten açık yerler bile adana gibi bi yerde bu tarihe kır düğünü vermiyorlarmoralini bozmak istemem ama tatlım biraz risk almışsın
inş. canım dediğin gibi kısmettt:)))3 agustosda dolu yagmis kir dugunu konustugum bi kadin demisti nasip yani bu isler insAllah yagmaz
Canim bence de kayinvaliden gayet iyi niyetli. Kendisi hamarat bi kadinsa, gelinin de oyle oldugunu gormek onu gururlandirir. Hele kendi kizi hic biseye elini surmeden kaciyosa gelininde gormek mutlu ediyodur. Ne biliyim cok otoriter oldugu icin yapsa baska islerine de karisirdi evine esyana falan. Gorumcen de ayni benim kardesim gibi xD annem bize evde is yaptirmaz ama misafir falan gelince tabiki yardim ederim. Kardesim evin kucuk kizi oldugundan bu tarz isleri yapmamistir genelde ben yaptigimdan alisti sıvışmaya buyuk ihtimal kayinvalidenlerde de oyle olmus. Bastan nasil alistirirsan oyle gidiyo, yeni tanistigimiz insanlarin hareketlerini once garipsiyoruz sonra alisiyoruz. Rahatsiz oldugun seyler varsa kimsenin gonlunu kirmadan saka yollu soyle bence. Dedigim gibi bastan nasil yaparsan sonra da oyle kabul gorursun. Moralini bozucak da hicbisey yok. Diyelim ki dedigimin tersi oldu, her guzelin bi kusuru var dersin, biraz sen biraz onlar gecinir gidersiniz.onemli olan seni sevdigini bildigin insanlarin arasinda huzurlu mutlu yeni bi yuva kurmak. Masallah diyorum mutlulugunuz bozulmasin
Ben ayakkabilari yaptiriyodun ya hani kadin bir turlu beceremedi geri iade ediyorum. Bu sefer hazir ayakkabilara bakicam cok mutsuzum mor ayakkabi bulamam ben kesin
canım aslında mutfağımız geniş hatta mutfak masası için köşeli takımlar bile ideal olur ben yinede küçük tercih ediyorum mutfağıma göreBence mutfakta çok yer kaplamayan modelleri tercih et zaten mutfaklar genelde küçük oluyo, sandalyeler biraz bana büyük geldi ondan dedim ama 1. daha spor geldi ben mutfakta spor seviyorum :)
canım sıkıntı yapma bence zaten ayrı şehirlerde oturacaksınız sanırım:))) zamanla oturur bişeyler yerine ama baştada ipleri verme ellerine:)Evet canim cok titiz. Ama kendi kizlarina yaptirmayip bana yaptirmasi hos mu sence? Kendisi temizlik hastasi surekli temizlik yapiyo
Canim merhaba,Ben ayakkabilari yaptiriyodun ya hani kadin bir turlu beceremedi geri iade ediyorum. Bu sefer hazir ayakkabilara bakicam cok mutsuzum mor ayakkabi bulamam ben kesin
canım fiyatları nedir aslında ben doğtaşda bi model beğenmiştim her yerde görünce ona yakın modeller vazgeçmiştim şimdi geldi aklıma bi bakimde atim resmini:)))sonunda buldum canım mağazanın sitesini bulamadım ama aynısını buldum internette :)
Eki Görüntüle 1410818
bir de şu var tabi mutfak için rahat olur mu bilemediğim için düşünüyorum biraz da pahalı ama beğenmiştim
Eki Görüntüle 1410824
hazır ayakabılarda beğendiğin modelin rengini özel değiştirebilirsin bunu yapan ayakabıcılar var mesela ben devamli gittiğim ayakabıcıya gittim dün bu sene gelinlik işine çok ağırlık verdiklerini çok güzel modeller getireceklerini söylediler onlar da farkında gelinlerin çok farlı çeşitler istediğinin sonra istediğin modelin rengini de yaptırıyorlar canımBen ayakkabilari yaptiriyodun ya hani kadin bir turlu beceremedi geri iade ediyorum. Bu sefer hazir ayakkabilara bakicam cok mutsuzum mor ayakkabi bulamam ben kesin
of ya hep yanlış yere atıyorum bu canım modell nasıll:))
çok hoş canım bu da ayakları konusunda biraz kafam karıştı ama canlı görmek lazım bi doğtaş mağazasına gitmeli fiyatı nedir bunun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?