- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.878
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
Merhaba kimse yok sanmistim cok sevindim gelmenize hosgeldiniz :)merhaba ben varım nasipse bende 2015 mayıs gelini olacam :)
Cok iyi yaptinizhoşbuldum konunuzu tesadüfen gördüm yazmadan edemedim :)
Ben de nisanliyim, İstanbul'da yasiyorum. Gun sayiyorumevet nişanlıyım ankarada yaşıyorumsiz ?
Nisamlimla aramizda kilometreler var onun isi sebebiyle. Hasret cok zor. Onun disinda bir sikintim yok cok sukur neden oyle dediniz?sıkıntılı bi haliniz var sanki
Ooo cogaliyoruz gitgide hosgeldiniz efendimBen de mayis gelini olacagim insallah :)
allah kavuştursun yazınızdaki smiley öyle düşündürdü beniNisamlimla aramizda kilometreler var onun isi sebebiyle. Hasret cok zor. Onun disinda bir sikintim yok cok sukur neden oyle dediniz?
Bende 2015 mayıs gelini olcam Allah nasip ederse ...
Şaka gibi geliyor 3 senedir beraberiz ve düğün tarıhimiz belli olana kadar sanki evlenemicekmişiz gibi geliyordu ama artık bir tarihimiz var çok şükür
Almaz mıyız efendim, buyrun hoş geldiniz :) Tanıyalım sizibenim ki Nisan ayında Allah nasip edeerse, benide aranıza alırsınız di mi , 1 aydan bişicik olmaz:)
Amin inşallah cümlemizi kavuştursun :)allah kavuştursun yazınızdaki smiley öyle düşündürdü beni
Almaz mıyız efendim, buyrun hoş geldiniz :) Tanıyalım sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?