Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Evet canim cok titiz. Ama kendi kizlarina yaptirmayip bana yaptirmasi hos mu sence? Kendisi temizlik hastasi surekli temizlik yapiyo

çok hoş canım bu da ayakları konusunda biraz kafam karıştı ama canlı görmek lazım bi doğtaş mağazasına gitmeli fiyatı nedir bunun ?
canım ben doğtaştakini görmedim aslında merak ediyorum almadan gidip bi görmek istiyorum bide Bellona ve istikbaldekileri gördümm .aslında istikbaldeki model kafamda netti zigon sehpa almak için mağazaya gtiim çok dandik geldi sehpaları bellonadakileri daha çok beğenmiştim yani almadan önce 3 markayıda baya incelerimm canım çok detaycıyım çünküü

Bir de tepe home'a bak istersen canim. Orada da bunlara benzer guzel modeller vardi ama fiyatlarini hatirlamiyorum. Bilfigim kadariyla yuzde elliye varan indirim devam ediyor. Begenirsen indirimi kacirma derim
baktım canım orayada doğtaştaki modelin renklileri vardı fiyat asagı yukarı aynıydı

Ozelden bana yazar misin canim bir de fiyatlari nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…