- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.561
Evet canim cok titiz. Ama kendi kizlarina yaptirmayip bana yaptirmasi hos mu sence? Kendisi temizlik hastasi surekli temizlik yapiyo
[/QUOTE
Ben de sana yaziyodum ama beceremedim telden senden beklenti ne olursa olsun. Bastan kendini nasil kabul ettirirsen oyle devam eder bence. O yuzden saka yollu da olsa hissettir derim rahatsizligini kalp kirmadan. Sonucta sana deger veriyolar, esin de ailesiyle ne kadar iyi gecinirsen o kadar mutlu olur. Ama bu demek degil ki seni ezsinler, yorsunlar. Tatli dil yilani deliginden cikarirmis derler. Bence tatli tatli hem esine hem ailesine hissettir derim.
canım aslında bana uygun geldi ya:)istikbaldeki model içinde 1700 dediler bna Bellona içinde aynı 1600 e falan bırakırız dediler ama doğtaştaki model 2250 idi baya tuzluurenkli olan 600 canım diğeri biraz tuzlu 1200
Bence en guzeli bu. Ama 3 tarafinda sirt yaslayacak yer yok. Rahat olur mu bilemedim.of ya hep yanlış yere atıyorum bu canım modell nasıll:))
canım ben doğtaştakini görmedim aslında merak ediyorum almadan gidip bi görmek istiyorum bide Bellona ve istikbaldekileri gördümm .aslında istikbaldeki model kafamda netti zigon sehpa almak için mağazaya gtiim çok dandik geldi sehpaları bellonadakileri daha çok beğenmiştim yani almadan önce 3 markayıda baya incelerimm canım çok detaycıyım çünküüçok hoş canım bu da ayakları konusunda biraz kafam karıştı ama canlı görmek lazım bi doğtaş mağazasına gitmeli fiyatı nedir bunun ?
Bir de tepe home'a bak istersen canim. Orada da bunlara benzer guzel modeller vardi ama fiyatlarini hatirlamiyorum. Bilfigim kadariyla yuzde elliye varan indirim devam ediyor. Begenirsen indirimi kacirma derimBence en guzeli bu. Ama 3 tarafinda sirt yaslayacak yer yok. Rahat olur mu bilemedim.
baktım canım orayada doğtaştaki modelin renklileri vardı fiyat asagı yukarı aynıydıBir de tepe home'a bak istersen canim. Orada da bunlara benzer guzel modeller vardi ama fiyatlarini hatirlamiyorum. Bilfigim kadariyla yuzde elliye varan indirim devam ediyor. Begenirsen indirimi kacirma derim
o kısmına bende takıldım canımBence en guzeli bu. Ama 3 tarafinda sirt yaslayacak yer yok. Rahat olur mu bilemedim.
merhabbaaaa canımmm:)))Merhaba kızlarrrrrrrrr:)
Ay kizlar yaa beceremedim telden yazmayi. Kirk yilda bir sohbete gelmisim, kendime cevap verip kendimden alinti yapiyorum.bjri beni durdursun
yazın canım bendede oluyor böyle sorunlarr:)) kendi kendiğme yazıyorum bazennnSende bendensin o zaman :))) ben sırf bu yüzden yazamıyorum bile sadece takipteyim :)
Ozelden bana yazar misin canim bir de fiyatlari nedir?Canim merhaba,
Ben de yaptiriyorum ayakkabilari 10 gunde yapip teslim ediyorlar. Hem de senin ayak kalibina gore (ayagunin tarak genisligi ve boy olcusune gore) ozel uretim yapiyorlar.topuk boyu, saten suet dantel deri vesaire neyden yapilacagi, modeli falan berabar belirliyosunuz.kendi renk kartelalari var. Istersen disaridan istedigin renkte ayakkabilik saten kumasi aliyorsun ondan ayakkabini yaptirip cicegin icinde ayni parcadan ayiriyorsun. 27 yillik ayakkibici. Ben de evlilik fuarinda buldum firmayi.onstagramda modelleri falan var, herkes asiri rahat oldugunu soyluyor ayakkabilarin. Is yerinde konusurken ogrendim ki 7 yil once evlenen arkadasta oraya yaptirmis ayakkabilari. Burdan marka vermem dogru mu bilmiyorum ama ozelden sorarsaniz cevaplayayim kizlar.
hayırlı olsun canımm:))) çok güzel iyi günlerde kullan:)))Mutfak masası galiba konu ikeadan bunu sipariş ettik biz biraz sade renkli puflarla çok hoş duruyo kızlar, gerçi yuklendi mi bilmiyorum :)
Çok teşekkür ederimm canımm :)))hayırlı olsun canımm:))) çok güzel iyi günlerde kullan:)))
Canim mesaj attim sana mesaj kutuna bakar misin?
Ay kizlar yaa beceremedim telden yazmayi. Kirk yilda bir sohbete gelmisim, kendime cevap verip kendimden alinti yapiyorum.bjri beni durdursun
ben sık sık görüyorum canım yaa mutlaka bulursun.Ben ayakkabilari yaptiriyodun ya hani kadin bir turlu beceremedi geri iade ediyorum. Bu sefer hazir ayakkabilara bakicam cok mutsuzum mor ayakkabi bulamam ben kesin
aa ben mutfak için o kadar pahalı alamam ya 1200 bile bana çok geliyo ne bilimcanım aslında bana uygun geldi ya:)istikbaldeki model içinde 1700 dediler bna Bellona içinde aynı 1600 e falan bırakırız dediler ama doğtaştaki model 2250 idi baya tuzluu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?