Canim bence de kayinvaliden gayet iyi niyetli. Kendisi hamarat bi kadinsa, gelinin de oyle oldugunu gormek onu gururlandirir. Hele kendi kizi hic biseye elini surmeden kaciyosa gelininde gormek mutlu ediyodur. Ne biliyim cok otoriter oldugu icin yapsa baska islerine de karisirdi evine esyana falan. Gorumcen de ayni benim kardesim gibi xD annem bize evde is yaptirmaz ama misafir falan gelince tabiki yardim ederim. Kardesim evin kucuk kizi oldugundan bu tarz isleri yapmamistir genelde ben yaptigimdan alisti sıvışmaya buyuk ihtimal kayinvalidenlerde de oyle olmus. Bastan nasil alistirirsan oyle gidiyo, yeni tanistigimiz insanlarin hareketlerini once garipsiyoruz sonra alisiyoruz. Rahatsiz oldugun seyler varsa kimsenin gonlunu kirmadan saka yollu soyle bence. Dedigim gibi bastan nasil yaparsan sonra da oyle kabul gorursun. Moralini bozucak da hicbisey yok. Diyelim ki dedigimin tersi oldu, her guzelin bi kusuru var dersin, biraz sen biraz onlar gecinir gidersiniz.onemli olan seni sevdigini bildigin insanlarin arasinda huzurlu mutlu yeni bi yuva kurmak. Masallah diyorum mutlulugunuz bozulmasin