- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.361
Amin canım cümlemizin inşallah :)güzel geçsin inşallah canım :)
olsun :))) hngi otellll :)
Ben senden önce tecrübe edeceğim o zaman :) 25 Mayıs'ta Voyage Belek'teyim ben :)Voyage Belek canım Haziran geliniyim ben
Ben senden önce tecrübe edeceğim o zaman :) 25 Mayıs'ta Voyage Belek'teyim ben :)
ben araştırmaya devam dyson bayağı pahalıymış bu arada media markt 'ta 1.999 diyor sen ne kadara almıştın ve nerden canım
Ben de evim küçük olduğundan ve koyacak yer bulamadığımdan electrolux dik süpürge düşünüyorum ama kablolu ne dersin o da iyi midir acaba?Bence sana tavsiye ettiğim ve benim de aldığım süpürgeyi bir incele canım. Dyson çok pahalı, zaten bu süpürgenin dyson'a eş hali 2 bin küsür liralarda. Philips'e o kadar para verme bence çünkü tek siklonlu. Dyson özelliği multi siklon olması, bu da rowenta ve electrolux te var. Rowentada 4 siklon varken Electrolux 10 ya da 11 siklonlu sanırım. Ben 800 tl ye aldım indirimli. Nerden aldığımı da söylerim istersen. Modeli de Electrolux Ultra Captic Zucanimal
nerden aldın canım fiyatı diğerlerine göre uygun onuda not ediorm bakalım neye karar vereceğim ?Bence sana tavsiye ettiğim ve benim de aldığım süpürgeyi bir incele canım. Dyson çok pahalı, zaten bu süpürgenin dyson'a eş hali 2 bin küsür liralarda. Philips'e o kadar para verme bence çünkü tek siklonlu. Dyson özelliği multi siklon olması, bu da rowenta ve electrolux te var. Rowentada 4 siklon varken Electrolux 10 ya da 11 siklonlu sanırım. Ben 800 tl ye aldım indirimli. Nerden aldığımı da söylerim istersen. Modeli de Electrolux Ultra Captic Zucanimal
Ben de evim küçük olduğundan ve koyacak yer bulamadığımdan electrolux dik süpürge düşünüyorum ama kablolu ne dersin o da iyi midir acaba?
nerden aldın canım fiyatı diğerlerine göre uygun onuda not ediorm bakalım neye karar vereceğim ?
Ürün de bu.
Eki Görüntüle 1408170
Geçmiş olsun canım.günaydın kızlar. üzerinize afiyet grip olmuşum
fiyatı ne kdr ?Ben elektrik süpürgesini Miele'den aldım, şu an evde de aynısını kullanıyoruz gerçekten çok memnunuz. Beyaz eşyaları Bosch'tan aldık, genelde sitelerde fırın olduğu için fırın almadık, umarım almak zorunda da kalmayız :) küçük mutfak aletlerini tost mak. ve kettle hariç Braun, tost mak. ve kettle Korkmaz'dan aldım. Mobilya, perde+halı vs onlara hiiiiç bakmadım henüz
fiyatı ne kdr ?
Haklisin canim. Guveniyorum ama oyle guveniyomusum gibi davranmiyorum aslinda icimden guveniyorum yani :))) Deminden beri ozurler ozurler :) Akilli olsun :)) Ceyiz cikarma yapmicam ben evim annemin bir sokak onunde dedim kardesime ceyiz cikarma parasi verceksen gider yavas yavas yerlestiririm esyalari vermem diyorsan ceyiz cikarma yaparim baban vermek zorunda kalir kararini ver dedim :))) Kardesimle pazarlik yaptilar hic karismadim normalde olsa kardesime az iste derdim kizdirdi ya beni hiiic karismadim :)))
Aman be canım çok curcuna olacak. Herkes bir şeylerimi bir yerlere koymaya çalışacak. Rahat rahat kafama göre kendim yerleştirmek istiyorum.oohhh en iyisini yapmıssın canım valla, bazzen böyle burunları sürtmesi lazım. :)) kız boşver çeyiz çıkartması yap millete göstere göstere gelin çıktığını cümle aleme duyur ne güzel işte :)) sonra içinde kalır bak
Merhaba hanımlar ya bişey sorucam kına gecesi mekanı ayarladınız mı ne yaptınız? Bende mayısta evleniyorum kısmetse ama daha kına olayına bi dalamadım.. Bi de istanbul bahçelivler civarında bildiğiniz bi mekan var mı uada küçükçekmece falan da olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?