Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben araştırmaya devam dyson bayağı pahalıymış bu arada media markt 'ta 1.999 diyor sen ne kadara almıştın ve nerden canım

Bence sana tavsiye ettiğim ve benim de aldığım süpürgeyi bir incele canım. Dyson çok pahalı, zaten bu süpürgenin dyson'a eş hali 2 bin küsür liralarda. Philips'e o kadar para verme bence çünkü tek siklonlu. Dyson özelliği multi siklon olması, bu da rowenta ve electrolux te var. Rowentada 4 siklon varken Electrolux 10 ya da 11 siklonlu sanırım. Ben 800 tl ye aldım indirimli. Nerden aldığımı da söylerim istersen. Modeli de Electrolux Ultra Captic Zucanimal

Ben de evim küçük olduğundan ve koyacak yer bulamadığımdan electrolux dik süpürge düşünüyorum ama kablolu ne dersin o da iyi midir acaba?

nerden aldın canım fiyatı diğerlerine göre uygun onuda not ediorm bakalım neye karar vereceğim ?

Ben de evim küçük olduğundan ve koyacak yer bulamadığımdan electrolux dik süpürge düşünüyorum ama kablolu ne dersin o da iyi midir acaba?

Benimkisi bu çok büyük değil sanki? Yani normal süpürge boyunda. İşte multi siklon diye tercih ettim; dik süpürgelerinde öyle bir özellik var mı bilmiyorum. Modeline göre değişir canım.

Ben elektrik süpürgesini Miele'den aldım, şu an evde de aynısını kullanıyoruz gerçekten çok memnunuz. Beyaz eşyaları Bosch'tan aldık, genelde sitelerde fırın olduğu için fırın almadık, umarım almak zorunda da kalmayız :) küçük mutfak aletlerini tost mak. ve kettle hariç Braun, tost mak. ve kettle Korkmaz'dan aldım. Mobilya, perde+halı vs onlara hiiiiç bakmadım henüz

Eklentiler

• MIELE-S-8310-2200-W-Toz-Torbalı-Elektrikli-Süpürge-Bordo.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 85
fiyatı ne kdr ?

oohhh en iyisini yapmıssın canım valla, bazzen böyle burunları sürtmesi lazım. :)) kız boşver çeyiz çıkartması yap millete göstere göstere gelin çıktığını cümle aleme duyur ne güzel işte :)) sonra içinde kalır bak

Aman be canım çok curcuna olacak. Herkes bir şeylerimi bir yerlere koymaya çalışacak. Rahat rahat kafama göre kendim yerleştirmek istiyorum.

Merhaba canım postunu yeni gördüm. Biz bahçelievlerde bir yerle anlaşmıştık ama çok kalabalık olacağız diye iptal ettik. Adı Bahçelievler olimpik düğün tesisleri, 3-4 katlı bi yer. her katı düğün salonu. açık alanda da düğün yapma imkanın var. Kaç kişi olursunuz bilmiyorum ama aklında bulunsun belki değerlendirmek istersin. ben çok beğenmiştim dekorasyonlarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…