- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.341
Tasarımcı bir arkadaş var grafik tasarım okumuş, o da ısrarla pudra pembesi olmalı diyor :)))yok canım yokkk nişanlım yurtiçine bakmıyor kaldıki yurt dışı hiçç sevmiyor balayı olayını bizde temmuz ağ
evet canım okudumda diğer yorumlara göre verdiği fikirler genel anlamda daha iyi
Geçmiş olsun canım.günaydın kızlar. üzerinize afiyet grip olmuşum
anladım canım elktrk süpürgesi önmli bişeyyMedia marktten almıştım canım dyson allergy serisinden konumda vardı resmi istersen buraya da ekleyebilirim biz indirimli kampanyalı fiyatına denk gelmiştik 1400 TL civarındaydı 1900 TL lik ürün o yüzden kaçırmak istemedik yoksa philips marathon alacaktım oradaki bayanlar konuştu ömürlük filtre bir kaç seneye değiştireceğin filtre parasını zaten çıkartmış oluyorsun bununla diye philipse o zamanlar 800-900 TL civarındaydı biraz daha fazla olsun dyson olsun dedik
allah iyilik versin caanım oturmaya mı :)tünaydınn canımmmmm iyiyim güne erken başladım bugün kayınvaldemmm gelecek
Genelde yeni üretimler hep öyle zaten demek ki vardır bir hikmeti değil mievet canım aynen öyle hem çeyizimde hemde vede kulalndığımız torbasız ve daha pratik kesinlikle
Günaydın canım geçmiş olsun havalar çok kötü dikkat et kendinegünaydın kızlar. üzerinize afiyet grip olmuşum
Evet canım alerjiye karşı önemliydi elektrik süpürgesi bir de haftada bir çalışan insanım anca süpürürüm bir kere olsun sağlam olsun diye düşündüm yoksa bulaşık makinesi parası verdim az değilanladım canım elktrk süpürgesi önmli bişeyy
canım hiç düşünmene bile gerek yok biz şuan evde kulanıyoruz annem daha önce trbalı kullanmış biri olarak çok pişman sende olursun sakın bunlar daha pratik dua edersin kulanndıkçakararsız kaldım şimdi canım ya sen kullandın mı memnunsun öyle değil mi daha mı pratik sence?
hmmmm anladım canım :)yok canım ya tam tersi biz şuan evdede kullanıyoruz çok pratik annemde tıorbalıya hiç yanaşmamıştı yeni çıkanlar böyle ama çoğunlukla daha iyi bencede
evet canım hatta pasta falan yapcam kayınvaldeciğime kaçmam lazımmmmallah iyilik versin caanım oturmaya mı :)
aynen öyle canım iyi olsunda önemli olan oGenelde yeni üretimler hep öyle zaten demek ki vardır bir hikmeti değil mi
Günaydın canım geçmiş olsun havalar çok kötü dikkat et kendine
Evet canım alerjiye karşı önemliydi elektrik süpürgesi bir de haftada bir çalışan insanım anca süpürürüm bir kere olsun sağlam olsun diye düşündüm yoksa bulaşık makinesi parası verdim az değil
hadi kolay gelsin tatlımm :)evet canım hatta pasta falan yapcam kayınvaldeciğime kaçmam lazımmmm
annem aklımı çeliyo benmde torbalı al dio ondan bi de ikileme düştüm :)canım hiç düşünmene bile gerek yok biz şuan evde kulanıyoruz annem daha önce trbalı kullanmış biri olarak çok pişman sende olursun sakın bunlar daha pratik dua edersin kulanndıkça
Kaya belek canım. Tavsiye üzerine tercih ettik.balayı konseptleri de var :)Ben de Belek'teyim ama hepinizden sonra gidiyorum sanırım :)
Kaya belek canım:) düğün sabahi çıkmayı dusunuyoz.24 mayista:)bizde belekteyiz hangi otel sizin ?
Öyle tabi canım elimizden geldiği kadaraynen öyle canım iyi olsunda önemli olan o
olsun :))) hngi otellll :)Ay ortama pat diye dalmış gibi olcam ama biz de belekteyiz
Ben Voyage Belek'i tercih ettim bizde de balayı konseti var biz 25 Mayıs'ta giriş yapıyoruz :)Kaya belek canım:) düğün sabahi çıkmayı dusunuyoz.24 mayista:)
güzel geçsin inşallah canım :)Kaya belek canım:) düğün sabahi çıkmayı dusunuyoz.24 mayista:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?