• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

yok canım yokkk nişanlım yurtiçine bakmıyor kaldıki yurt dışı hiçç sevmiyor balayı olayını bizde temmuz ağ

evet canım okudumda diğer yorumlara göre verdiği fikirler genel anlamda daha iyi:KK68:
Tasarımcı bir arkadaş var grafik tasarım okumuş, o da ısrarla pudra pembesi olmalı diyor :)))

Media marktten almıştım canım dyson allergy serisinden konumda vardı resmi istersen buraya da ekleyebilirim biz indirimli kampanyalı fiyatına denk gelmiştik 1400 TL civarındaydı 1900 TL lik ürün o yüzden kaçırmak istemedik yoksa philips marathon alacaktım oradaki bayanlar konuştu ömürlük filtre bir kaç seneye değiştireceğin filtre parasını zaten çıkartmış oluyorsun bununla diye philipse o zamanlar 800-900 TL civarındaydı biraz daha fazla olsun dyson olsun dedik Hoppa
anladım canım elktrk süpürgesi önmli bişeyy

evet canım aynen öyle hem çeyizimde hemde vede kulalndığımız torbasız ve daha pratik kesinlikle
Genelde yeni üretimler hep öyle zaten demek ki vardır bir hikmeti değil mi :KK8:
günaydın kızlar. üzerinize afiyet grip olmuşum :KK61:
Günaydın canım geçmiş olsun havalar çok kötü dikkat et kendine :KK1:
anladım canım elktrk süpürgesi önmli bişeyy
Evet canım alerjiye karşı önemliydi elektrik süpürgesi bir de haftada bir çalışan insanım anca süpürürüm bir kere olsun sağlam olsun diye düşündüm yoksa bulaşık makinesi parası verdim az değil:KK51:

kararsız kaldım şimdi canım ya sen kullandın mı memnunsun öyle değil mi daha mı pratik sence?
canım hiç düşünmene bile gerek yok biz şuan evde kulanıyoruz annem daha önce trbalı kullanmış biri olarak çok pişman sende olursun sakın bunlar daha pratik dua edersin kulanndıkça:KK68::KK68::KK68:

Genelde yeni üretimler hep öyle zaten demek ki vardır bir hikmeti değil mi :KK8:

Günaydın canım geçmiş olsun havalar çok kötü dikkat et kendine :KK1:

Evet canım alerjiye karşı önemliydi elektrik süpürgesi bir de haftada bir çalışan insanım anca süpürürüm bir kere olsun sağlam olsun diye düşündüm yoksa bulaşık makinesi parası verdim az değil:KK51:
aynen öyle canım iyi olsunda önemli olan o

Back