• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

ben inşallah haftaya başlayacağım canımm çok korkuyorummm insan korkar mı korkuyorumm ama :KK17:

Canım bak ben 3 haftadır her izinli olduğum gün gezdim gelinlik için. sen benim gibi böyle bir hata yapma. belli başlı yerleri gez seç heemen. çnkü bi yerden sonra kafan karışıyr beğenemez oluyosun. ben öyle oldum valla. Bi öneri vereyim sana tek başına gezme, yanında bi arkadaşın olursa daha rahat edersin. bi de hemen başla devamı çorap söküğü gibi geliyo zaten :))

Merhaba canım postunu yeni gördüm. Biz bahçelievlerde bir yerle anlaşmıştık ama çok kalabalık olacağız diye iptal ettik. Adı Bahçelievler olimpik düğün tesisleri, 3-4 katlı bi yer. her katı düğün salonu. açık alanda da düğün yapma imkanın var. Kaç kişi olursunuz bilmiyorum ama aklında bulunsun belki değerlendirmek istersin. ben çok beğenmiştim dekorasyonlarını.
Çok sağol canım şimdi baktım web sitesinden çok büyük görünüyor biz en fazla 70 kişi olacağız o_O Gerçi yine de bakmaya değer zaten gideceğim bahçelievlere. Peki siz kaça anlaşmıştınız burayla ve hizmetleri nelerdi?

Canım bak ben 3 haftadır her izinli olduğum gün gezdim gelinlik için. sen benim gibi böyle bir hata yapma. belli başlı yerleri gez seç heemen. çnkü bi yerden sonra kafan karışıyr beğenemez oluyosun. ben öyle oldum valla. Bi öneri vereyim sana tek başına gezme, yanında bi arkadaşın olursa daha rahat edersin. bi de hemen başla devamı çorap söküğü gibi geliyo zaten :))
tamam canım çok sağol inşallah başlayınca kolay olur seçmesi :)

Teşekkür ederim canım evet bu modelde çok tarz ve tatlı durmuş :KK68:Sen nasılsın:KK28:

farklı bi model gerçekten bende farklı oluşunu sevdim ama ben kabarık gelinlikleri daha çok seviyorum sende seviyorsan karpuz kolu kabarık gelinliğe uyarlayabilirsin şekerim. Ne olsun bitanem ya iş güç yoğunum bu ara evlilikle ilgili hiçbişi yapamıyorum. gelinlik işi kaldı hala bu hafta izin günü inşallah halletmek istiyorum :) sen neler yaptın bitti mi hazırlık diyecem ama bitmemiştir eminim

farklı bi model gerçekten bende farklı oluşunu sevdim ama ben kabarık gelinlikleri daha çok seviyorum sende seviyorsan karpuz kolu kabarık gelinliğe uyarlayabilirsin şekerim. Ne olsun bitanem ya iş güç yoğunum bu ara evlilikle ilgili hiçbişi yapamıyorum. gelinlik işi kaldı hala bu hafta izin günü inşallah halletmek istiyorum :) sen neler yaptın bitti mi hazırlık diyecem ama bitmemiştir eminim

Hazırlıklar biter mi canım ya şuanda durulduk birşey yapmıyoruz pek bizim gelinlik sanırım Martın başlarına kalacak hem havalar buz oldu hemde zamanımız imkanımız yok nişanlım yoğun tek başına da olmuyor annemlerde sınav derdinde kardeşim sınava girecek falan bakalım Allah büyük bir zaman oluşturacağız :KK76:

Aman be canım çok curcuna olacak. Herkes bir şeylerimi bir yerlere koymaya çalışacak. Rahat rahat kafama göre kendim yerleştirmek istiyorum.
Kuzum çeyiz çıkart ya istemezsen belli başlı kişiler gelir eşyalarını dizmeye merak etme ama davulla ya da kornoyla çıksın güzelliklerin senelerdir yapıyorsun güzelliklerini görmeliler kardeşin oturmalı çeyizinin üstüne bunlar tatlı telaşlar curcunalara sabredeceğiz :KK76: Ben mesela yatak odasını yerleştireceğim ona girmelerini istemiyorum sadece serili olarak görsünler yeterli ama mutfak eşyaları bir elden halledilir falan sevinirim sonra değiştireceğiz zaten herşeyin yerini yeniden:21:

Kuzum çeyiz çıkart ya istemezsen belli başlı kişiler gelir eşyalarını dizmeye merak etme ama davulla ya da kornoyla çıksın güzelliklerin senelerdir yapıyorsun güzelliklerini görmeliler kardeşin oturmalı çeyizinin üstüne bunlar tatlı telaşlar curcunalara sabredeceğiz :KK76: Ben mesela yatak odasını yerleştireceğim ona girmelerini istemiyorum sadece serili olarak görsünler yeterli ama mutfak eşyaları bir elden halledilir falan sevinirim sonra değiştireceğiz zaten herşeyin yerini yeniden:21:
Bizde çeyiz çıkarma olursa da davullu zurnalı olmuyor ki kuzum... Alıp götürüyorlar o kadar. Kardeşime para verecek zaten eşim. Ben kendi kendime yerleştireceğim ya. Bakmak isteyene gösteririm :rolleyes:

Kızlar yüksek lisans tezimi teslim ettim kabul ettiler mezun oluyorum :KK71:Bana bu sıkıntılı surecimde destek olan tüm arkadaslarima tesekkur ediyorum :) Bilhassa nehirnil111 nehirnil111 ve ozgecigime:KK36:

hadi hayırlı uğurlu olsun bitanem. Darısı doktorana diyecem ama yapmak istermisin bu zorlu sürecin ardından bilemiyorum :))

kızlar selam herkese. dün mobilyalarımıza baktık tekrar. oturma odasında ve yatak odasında karar kıldık. köşe alıyoruz :) mağaza vestelin ürünlerini satıyormuş bide. kadın övdü durdu. arçeliği kötüledi falan :) bizim kafamız yine çorba oldu ama vestel alma yanlısı değilim ben zaten. aklım bosha gidiyor. fiyatlar ne aralığında hiç bakmadım daha önce. nehir siemens almış güzel diyor. sizler ne alacaksınız peki?

Canım biz siemens alacağız tercih senin ama nehirnil111 nehirnil111 dediiğin gibi bosh ve siemens beyaz esyda en kaliteli markalar.

hadi hayırlı uğurlu olsun bitanem. Darısı doktorana diyecem ama yapmak istermisin bu zorlu sürecin ardından bilemiyorum :))
Yok kuzum eksik olsun. Anam ağladı valla ben sıramı savdım okumak isteyen buyursun doktorasını yapsın :))) Eğitim ve öğretim hayatıma son noktayı koydum yani daha istemiyorum :))

Bizde çeyiz çıkarma olursa da davullu zurnalı olmuyor ki kuzum... Alıp götürüyorlar o kadar. Kardeşime para verecek zaten eşim. Ben kendi kendime yerleştireceğim ya. Bakmak isteyene gösteririm :rolleyes:
Bizde ister çalınır ister çalınmaz çaldırmayız herhalde düğün günü olacak zaten çeyizde gerek yok bence de ama büyük arabayla geliyorlar falan bir heyecanlı oluyor ki :KK23:ben şimdiden hepciğini beyaz hurçlara koydum 3-4 tane büyük boy hurcum doldu zamanı geldiğinde kırmızı kurdele bağlayacağım onlara:KK37:Seni heveslendireyim diye anlatıyorum:KK70:Kuzum nasıl istiyorsan öyle olsun tabi ki gelin mevlütü yaparsın ya da evini görmeye oturmaya geldiklerinde görürler keyfin nasıl isterse yani bizim olsa da zaten kardeşim annem anannemler babanne kayınvalidem eltim bir arkadaşım falan olur en fazla:KK19:Çeyiz parası alınmalı acaba miktarı nedir ki iyi birşey almak gerek en önemlisi çeyiz kurdele kesme kuşak bağlama evden çıkartmak neyse de çeyiz mühim :rolleyes:

Bizde ister çalınır ister çalınmaz çaldırmayız herhalde düğün günü olacak zaten çeyizde gerek yok bence de ama büyük arabayla geliyorlar falan bir heyecanlı oluyor ki :KK23:ben şimdiden hepciğini beyaz hurçlara koydum 3-4 tane büyük boy hurcum doldu zamanı geldiğinde kırmızı kurdele bağlayacağım onlara:KK37:Seni heveslendireyim diye anlatıyorum:KK70:Kuzum nasıl istiyorsan öyle olsun tabi ki gelin mevlütü yaparsın ya da evini görmeye oturmaya geldiklerinde görürler keyfin nasıl isterse yani bizim olsa da zaten kardeşim annem anannemler babanne kayınvalidem eltim bir arkadaşım falan olur en fazla:KK19:Çeyiz parası alınmalı acaba miktarı nedir ki iyi birşey almak gerek en önemlisi çeyiz kurdele kesme kuşak bağlama evden çıkartmak neyse de çeyiz mühim :rolleyes:
350 liraya anlaştılar eşimle kardeşim :))) Yok ya ben yapmayacağım çeyiz çıkartma :) Kendim yavaş yavaş götürür yerleştiririm. Gelen görür sonra :) Nasılsa düğün öncesi eve uğranılacak akrabalarım falan gelip bakacak. Damat tarafı da isterse gelir bakar. Gelin mevlüdü de yapar mıyız bilmiyorum annem söyler onu bana :D

350 liraya anlaştılar eşimle kardeşim :))) Yok ya ben yapmayacağım çeyiz çıkartma :) Kendim yavaş yavaş götürür yerleştiririm. Gelen görür sonra :) Nasılsa düğün öncesi eve uğranılacak akrabalarım falan gelip bakacak. Damat tarafı da isterse gelir bakar. Gelin mevlüdü de yapar mıyız bilmiyorum annem söyler onu bana :KK70:

Güzel fiyat bizde 200 TL düşünüyorduk dur biraz daha zorlayalım en iyisi o kadar çeyiz var boşamı:KK70:Haklısın o konuda da kuzum mesela bizimde kınaya gelecek akrabalar teyzem dayım halam gibi evimizi görmek isteyecekler yine gidip göstereceğim o da mantıklı :KK54:Gelin mevlütü herkes yapmıyor kişiye göre işte dua falan okunuyor aslında daha ilk aydan evin misafir görüyor ve bir sürü pislik olması cabası:KK53:

Back