- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
- #4.381
hahaahaaa bende böyle yapıyorum bazen![]()
Tabi şekerim yoksa herşey günlük gülistanlık sanıyorlar, sesi çıkmayan kız aldım diye seviniyolar,. yok öyle yağma :) hahaha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hahaahaaa bende böyle yapıyorum bazen![]()
çok hoş bunu kaydediyorumm :) canım sağol :)
ben inşallah haftaya başlayacağım canımm çok korkuyorummm insan korkar mı korkuyorumm ama![]()
Çok sağol canım şimdi baktım web sitesinden çok büyük görünüyor biz en fazla 70 kişi olacağızMerhaba canım postunu yeni gördüm. Biz bahçelievlerde bir yerle anlaşmıştık ama çok kalabalık olacağız diye iptal ettik. Adı Bahçelievler olimpik düğün tesisleri, 3-4 katlı bi yer. her katı düğün salonu. açık alanda da düğün yapma imkanın var. Kaç kişi olursunuz bilmiyorum ama aklında bulunsun belki değerlendirmek istersin. ben çok beğenmiştim dekorasyonlarını.
tamam canım çok sağol inşallah başlayınca kolay olur seçmesi :)Canım bak ben 3 haftadır her izinli olduğum gün gezdim gelinlik için. sen benim gibi böyle bir hata yapma. belli başlı yerleri gez seç heemen. çnkü bi yerden sonra kafan karışıyr beğenemez oluyosun. ben öyle oldum valla. Bi öneri vereyim sana tek başına gezme, yanında bi arkadaşın olursa daha rahat edersin. bi de hemen başla devamı çorap söküğü gibi geliyo zaten :))
Teşekkür ederim canım evet bu modelde çok tarz ve tatlı durmuşSen nasılsın
![]()
aynen çok hoş canım :)kaydet şekerim, kapalı mısın açıkmısın nasıl tercih edersin bilemedim ama çok hoş bi model
sağol canım :)Miele'nin kendi mağazasından aldım 2 ay önce 580 liraya
farklı bi model gerçekten bende farklı oluşunu sevdim ama ben kabarık gelinlikleri daha çok seviyorum sende seviyorsan karpuz kolu kabarık gelinliğe uyarlayabilirsin şekerim. Ne olsun bitanem ya iş güç yoğunum bu ara evlilikle ilgili hiçbişi yapamıyorum. gelinlik işi kaldı hala bu hafta izin günü inşallah halletmek istiyorum :) sen neler yaptın bitti mi hazırlık diyecem ama bitmemiştir eminim
Kuzum çeyiz çıkart ya istemezsen belli başlı kişiler gelir eşyalarını dizmeye merak etme ama davulla ya da kornoyla çıksın güzelliklerin senelerdir yapıyorsun güzelliklerini görmeliler kardeşin oturmalı çeyizinin üstüne bunlar tatlı telaşlar curcunalara sabredeceğizAman be canım çok curcuna olacak. Herkes bir şeylerimi bir yerlere koymaya çalışacak. Rahat rahat kafama göre kendim yerleştirmek istiyorum.
Bizde çeyiz çıkarma olursa da davullu zurnalı olmuyor ki kuzum... Alıp götürüyorlar o kadar. Kardeşime para verecek zaten eşim. Ben kendi kendime yerleştireceğim ya. Bakmak isteyene gösteririmKuzum çeyiz çıkart ya istemezsen belli başlı kişiler gelir eşyalarını dizmeye merak etme ama davulla ya da kornoyla çıksın güzelliklerin senelerdir yapıyorsun güzelliklerini görmeliler kardeşin oturmalı çeyizinin üstüne bunlar tatlı telaşlar curcunalara sabredeceğizBen mesela yatak odasını yerleştireceğim ona girmelerini istemiyorum sadece serili olarak görsünler yeterli ama mutfak eşyaları bir elden halledilir falan sevinirim sonra değiştireceğiz zaten herşeyin yerini yeniden
![]()
Kızlar yüksek lisans tezimi teslim ettim kabul ettiler mezun oluyorumBana bu sıkıntılı surecimde destek olan tüm arkadaslarima tesekkur ediyorum :) Bilhassa
nehirnil111 ve ozgecigime
![]()
kızlar selam herkese. dün mobilyalarımıza baktık tekrar. oturma odasında ve yatak odasında karar kıldık. köşe alıyoruz :) mağaza vestelin ürünlerini satıyormuş bide. kadın övdü durdu. arçeliği kötüledi falan :) bizim kafamız yine çorba oldu ama vestel alma yanlısı değilim ben zaten. aklım bosha gidiyor. fiyatlar ne aralığında hiç bakmadım daha önce. nehir siemens almış güzel diyor. sizler ne alacaksınız peki?
Yok kuzum eksik olsun. Anam ağladı valla ben sıramı savdım okumak isteyen buyursun doktorasını yapsın :))) Eğitim ve öğretim hayatıma son noktayı koydum yani daha istemiyorum :))hadi hayırlı uğurlu olsun bitanem. Darısı doktorana diyecem ama yapmak istermisin bu zorlu sürecin ardından bilemiyorum :))
Bizde ister çalınır ister çalınmaz çaldırmayız herhalde düğün günü olacak zaten çeyizde gerek yok bence de ama büyük arabayla geliyorlar falan bir heyecanlı oluyor kiBizde çeyiz çıkarma olursa da davullu zurnalı olmuyor ki kuzum... Alıp götürüyorlar o kadar. Kardeşime para verecek zaten eşim. Ben kendi kendime yerleştireceğim ya. Bakmak isteyene gösteririm![]()
tatlım naber? cumartesi gelinlik provam vardı. kadın seni sordubişey diyemedim. gidecek misin yoksa vaz mı geçtin?
350 liraya anlaştılar eşimle kardeşim :))) Yok ya ben yapmayacağım çeyiz çıkartma :) Kendim yavaş yavaş götürür yerleştiririm. Gelen görür sonra :) Nasılsa düğün öncesi eve uğranılacak akrabalarım falan gelip bakacak. Damat tarafı da isterse gelir bakar. Gelin mevlüdü de yapar mıyız bilmiyorum annem söyler onu banaBizde ister çalınır ister çalınmaz çaldırmayız herhalde düğün günü olacak zaten çeyizde gerek yok bence de ama büyük arabayla geliyorlar falan bir heyecanlı oluyor kiben şimdiden hepciğini beyaz hurçlara koydum 3-4 tane büyük boy hurcum doldu zamanı geldiğinde kırmızı kurdele bağlayacağım onlara
Seni heveslendireyim diye anlatıyorum
Kuzum nasıl istiyorsan öyle olsun tabi ki gelin mevlütü yaparsın ya da evini görmeye oturmaya geldiklerinde görürler keyfin nasıl isterse yani bizim olsa da zaten kardeşim annem anannemler babanne kayınvalidem eltim bir arkadaşım falan olur en fazla
Çeyiz parası alınmalı acaba miktarı nedir ki iyi birşey almak gerek en önemlisi çeyiz kurdele kesme kuşak bağlama evden çıkartmak neyse de çeyiz mühim
![]()
350 liraya anlaştılar eşimle kardeşim :))) Yok ya ben yapmayacağım çeyiz çıkartma :) Kendim yavaş yavaş götürür yerleştiririm. Gelen görür sonra :) Nasılsa düğün öncesi eve uğranılacak akrabalarım falan gelip bakacak. Damat tarafı da isterse gelir bakar. Gelin mevlüdü de yapar mıyız bilmiyorum annem söyler onu bana![]()