- 4 Aralık 2014
- 969
- 843
- 78
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.401
Kızlar aciiiil fikir verin bana. kına 1 mayıs ankara düğün 2 mayıs kayseri biliyorsunuz ya da hatırlatayım dedimherneyse dün nişanlımla konuştuk araya bir gün verelim kınayı 30 nisan yapalım dedik. hem yol, hem kınada oynamak falan epey yoracak bizi. bide ben kınada gelinlik giyecektim nişanlım ben seni ilk kez düğünde gelinlikle görmek istiyorum dedi. sizce?
bide balayı otelini biraz önce ayarladık çok şükürrrr. bizim şöyle olacak. cumartesi gecesi düğünden sonra ilk geceyi otelde geçirecez. ben kimsenin evine gitmem dedimertesi gün pazar gündüz annesigile gidersek akşam geri ankaraya dönelim diyoruz. takıları kimseye bırakmayalım balayına da götürmeyelim dedik. ama pazartesi zaten balayında olmamız lazım. ankara fethiye arası çok mu uzak olur. yine otobüsle gidelim dönüş uçak olur dedik. bana fikir verin canlarrrrr
kızlar köşe takımımız bu olacak ama rengi mavi.. huzur versin diyeEki Görüntüle 1407179
Benimki studio rain canım web sitelerine bakabilirsin ama kurdele fiyonk vs istemiyorsan işin daha kolay bence
Ben bir de bizim orada normal makyaj yapan kuaförü deneyeceğim. Beğenmezsem makyajını bu dediğim yere yaptıracağım canım. En son böyle karar verdim :))
sen kararını verebildinmi önemli olan o canımTasarımcı bir arkadaş var grafik tasarım okumuş, o da ısrarla pudra pembesi olmalı diyor :)))
kuzum ben görüşmüştüm ciddi anlamda pahalı studiorain yani ben yanaşamamıştım maddiyattan dolayi.ama modelleri bir harika gerçektenAaaayyy bende orda yaptırmak istiyorum ama uzakta olduğumuz için risk almakta istemiyorum. sanırım adresimize iki kalip gönderiyorlarmış, hangisi ayağımıza uyuyorsa onun üzerinden sipariş veriyormuşuz, bide gelinlik provasından 2 ay öncesinden sipariş verilmeli diyolar. biraz abartmıyolar mı ??
canım ben aldım ama 6lı takım alma bence ben beğendiğim modelleri farklı renklerde aldım marka olarak macigform ve kom aldım kalitesi çok güzel tavsiye ederimIyi akşamlar kızlar bişey sorcm yardimci olur musunuz.iç giyim de kaliteli markalar hangileri gecelik Sütyen takımı filan.Bide 6 li Setler filan oluyo ya saten onlardan almayi düşünüyo musunuz
onlarsız çeyiz mi olur şekerimmmIyi akşamlar kızlar bişey sorcm yardimci olur musunuz.iç giyim de kaliteli markalar hangileri gecelik Sütyen takımı filan.Bide 6 li Setler filan oluyo ya saten onlardan almayi düşünüyo musunuz
canım vala ben sıfr çeyizimde oda olsun buda olsun diye almıyorumyaklaşık 9 10 tane var gecelik grubum dahada alcam ama farklı olsun bi takımın hem şortunu hem geceliğini hemde pijamasının aynuı rengini aynı tarzını istemiyorum tabi herkesin zewvki farklıdır ben hiç pier car almadım eger çeyizinde bu markalar yoksa öneririm kalitesi çok güzelonlarsız çeyiz mi olur şekerimmm
benim 6lı gecelik takımım pierrecardinin iç çamaşırı takımımda. diğer geceliklerim ise miorre nbb beğendiğim yerlerden aldım.
aynen canım katılıyorum bende takımıma ek olarak beğendiğim gecelilerden pijama takımlarına kadar farklı markalardan aldım.ama tabiki tercih ve zevk meselesicanım vala ben sıfr çeyizimde oda olsun buda olsun diye almıyorumyaklaşık 9 10 tane var gecelik grubum dahada alcam ama farklı olsun bi takımın hem şortunu hem geceliğini hemde pijamasının aynuı rengini aynı tarzını istemiyorum tabi herkesin zewvki farklıdır ben hiç pier car almadım eger çeyizinde bu markalar yoksa öneririm kalitesi çok güzel
evet canım bide üç yıl nişanlı olunca indirimleri takip ediyorum hem uyguna gelmiş oluyor hemde farklı kullanıyorum :))) iyi günlerde kullan tatlımaynen canım katılıyorum bende takımıma ek olarak beğendiğim gecelilerden pijama takımlarına kadar farklı markalardan aldım.ama tabiki tercih ve zevk meselesi
farklı kullanırım demmekevet canım bide üç yıl nişanlı olunca indirimleri takip ediyorum hem uyguna gelmiş oluyor hemde farklı kullanıyorum :))) iyi günlerde kullan tatlım
canım bu arada indirimlerde aldığım şuan ki penye geceliklerim var onları kullanıyorum yanlış anlaşılmasınn :))))) öpüyorum tatlımmevet canım bide üç yıl nişanlı olunca indirimleri takip ediyorum hem uyguna gelmiş oluyor hemde farklı kullanıyorum :))) iyi günlerde kullan tatlım
saol canımm sende inşallah.bende görüp dayanamıyorum annem eve almıycak artıkyeter die kızıyo ama penye pijama takıımı almam lazım normal takımım yok hep gecelikevet canım bide üç yıl nişanlı olunca indirimleri takip ediyorum hem uyguna gelmiş oluyor hemde farklı kullanıyorum :))) iyi günlerde kullan tatlım
anladım canım madam coco ya bak istersen orda gri tonlarında çok güzel bi pijama takımı almıştım çok rahattı denedim çokta hoş oldu tavsiye ederim:))saol canımm sende inşallah.bende görüp dayanamıyorum annem eve almıycak artıkyeter die kızıyo ama penye pijama takıımı almam lazım normal takımım yok hep gecelik
evet canım aklımda madame coco bakıcam mutlaka bu ara.anladım canım madam coco ya bak istersen orda gri tonlarında çok güzel bi pijama takımı almıştım çok rahattı denedim çokta hoş oldu tavsiye ederim:))
ayyy tatlım bende de odert varrrr:)))))) bigün eve almıycaklar artıkkk 6lı takımın dışında kac tane saten geceliğin var canımmm:)))saol canımm sende inşallah.bende görüp dayanamıyorum annem eve almıycak artıkyeter die kızıyo ama penye pijama takıımı almam lazım normal takımım yok hep gecelik
6 tane var canım bu ayda 2 tane daha siparişim var gelmesini beklediğim ama daha almayacağım yani şuan için mart ayındada bütçemi ayırabilirsem bi gecelik var instagram hesabından beğendiğim bide onu alıcamayyy tatlım bende de odert varrrr:)))))) bigün eve almıycaklar artıkkk 6lı takımın dışında kac tane saten geceliğin var canımmm:)))
anladım canım baya almışşsın sende bide altılı takımın var zaten yeterli olabili diyoruz şimdilik ama dayanabilirsek umarım almayızzzz:))))6 tane var canım bu ayda 2 tane daha siparişim var gelmesini beklediğim ama daha almayacağım yani şuan için mart ayındada bütçemi ayırabilirsem bi gecelik var instagram hesabından beğendiğim bide onu alıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?