Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

kına kıyafetini paylaşır mısın canım merak ettim

ya benmde çeyizimde çok eksk var küçük ev aletleri filan elektrik süpürgesi araştırıyorumm şu aralar yardıma ihtiyacım var en iyisi nedir mümkünse toz torbalı ?
Canım ben dyson allegry serisinden aldım toz torbasız öneririm dyson bu işte bana göre en iyisi filtre ömürlük değiştirme yok sonrasında philips marathon ama o da toz torbasız sanırım neden torbalı istiyorsun torbasız daha kolay
Kızlar yurtdışında balayı ayarlayanınız var mı? Nereyi tercih ettiniz?
Biz Alanyaya gidiyoruz canım yurtdışı düşünmedik en azından balayı için değil ilerde maddiyatımız el verirse belki çünkü kafa dinlemelik sürekli yiyip güneşlenip yatmalık yere ihtiyacımız vardı düğün yorgunluğuyla gezemeyeceğimizi düşündük
Canım hayırlı olsun aşkla giy cicilerini bende kına için mahmutpaşa düşünüyorum en uygun yer diye duydum sonrasında Eminönü yapacağız sende de fikir almak iyi oldu sağol

canım boşaltırken zor oluyormuş bende o yüzden torbalı daha pratik diye düşünüyorum

canım boşaltırken zor oluyormuş bende o yüzden torbalı daha pratik diye düşünüyorum
Sanmam kuzum esas torba çıkartılırken etrafa dökülüyor sürekli doluyor çıkartmak gerekiyor değiştirme poşetle uğraşma falan torbasız sök çöpe boşalt yıkarsında mis gibi kokar içi

Sanmam kuzum esas torba çıkartılırken etrafa dökülüyor sürekli doluyor çıkartmak gerekiyor değiştirme poşetle uğraşma falan torbasız sök çöpe boşalt yıkarsında mis gibi kokar içi
kararsız kaldım şimdi canım ya sen kullandın mı memnunsun öyle değil mi daha mı pratik sence?

kararsız kaldım şimdi canım ya sen kullandın mı memnunsun öyle değil mi daha mı pratik sence?
Ben henüz kullanmadım çeyizimde duruyor canım ama anannemde kullanılıyor philipsin annem çok kolay olduğunu söyledi bizim evdeki torbalı ben memnun değilim torbasına hem sürekli para veriyorsun bir de çıkartırken ağzından yerlere toz dökülüyor falan bilemedim evdekinden dolayı ben torbasız tercih ettim tabi ki kafanı karıştırmak istemem

ben araştırmaya devam dyson bayağı pahalıymış bu arada media markt 'ta 1.999 diyor sen ne kadara almıştın ve nerden canım

ben araştırmaya devam dyson bayağı pahalıymış bu arada media markt 'ta 1.999 diyor sen ne kadara almıştın ve nerden canım
Media marktten almıştım canım dyson allergy serisinden konumda vardı resmi istersen buraya da ekleyebilirim biz indirimli kampanyalı fiyatına denk gelmiştik 1400 TL civarındaydı 1900 TL lik ürün o yüzden kaçırmak istemedik yoksa philips marathon alacaktım oradaki bayanlar konuştu ömürlük filtre bir kaç seneye değiştireceğin filtre parasını zaten çıkartmış oluyorsun bununla diye philipse o zamanlar 800-900 TL civarındaydı biraz daha fazla olsun dyson olsun dedik

yok canım ya tam tersi biz şuan evdede kullanıyoruz çok pratik annemde tıorbalıya hiç yanaşmamıştı yeni çıkanlar böyle ama çoğunlukla daha iyi bencede

evet canım aynen öyle hem çeyizimde hemde vede kulalndığımız torbasız ve daha pratik kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…