- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.321
saol canımm :)hayırlı olsun canım:))))
Biz ilk tatilimizi yurt dışı istemedik otelden çıkmayı dusunmuyoz:) Antalya Beleğe gitcz sen ne düşünüyosunKızlar yurtdışında balayı ayarlayanınız var mı? Nereyi tercih ettiniz?
Aynen mayis gelinleri yurtdisi icin balayi ayarlayan varmi?Kızlar yurtdışında balayı ayarlayanınız var mı? Nereyi tercih ettiniz?
kına kıyafetini paylaşır mısın canım merak ettimcanımcımm döndüm ben kalbimin diğer yarısını istanbuldaa braktım
şimdi ctesi günü kayınvalidemle Eminönü turuna çıktık.yalnız kına alışverişine çıkıcaklara sesleniyorum burdan.eminönünü hepmiz daha uygun olarak görüyoruz ama biz çok gezdik ve inanın herkes kafasına göre fiyat veriyor.mutlaka iyice dolaşın.biz çok dolaştık en son kürkçü hanına gittik ve en uygun orda bulduk.
bindallımı mahmutpaşayya çıkarken sağ tarafta bi mağazadan aldık.ben normalde kiralamak istiyordum ama nereye sordysam hiçbiri kiralık vermiyolar.bindallımı çook beğenerek aldım.tacıyla ve ayaklarımada ponponlu çarıklardan aldım çook ciciler hepsi toplam 280 tl tuttubana çok uygun geldi çokda içime sindi.
daha sonra dolaşa dolaşa kürkçü hanına gittik.ordankına sepeti ve kına tepsisi aldık.kızlar okadar güzel şeyler çıkmış ki inanamazsnız.eskilerden kalma kırmızı süslü püslü şeylerden istemiyordum.ama ben düğünden sonrada banyomda kullanıcam çok sık durucağıına eminim.kırmızı duvağımdan el mumuma kadar herşeyi oradan aldım.onlar aşağı yukarı heryerde aynı.çiçekli tüllü taçlardan aldım herkese.10 tanesi 15 tl gbi bişeydi.belime incili kurdela aldım.kına yakıldıktan sonra elime gül aldım.yani gerekli olan herşeyi hallettik toplamda 350-400 tl gibi bi ücret tuttu
bizde belekteyiz hangi otel sizin ?Biz ilk tatilimizi yurt dışı istemedik otelden çıkmayı dusunmuyoz:) Antalya Beleğe gitcz sen ne düşünüyosun
Biz ilk tatilimizi yurt dışı istemedik otelden çıkmayı dusunmuyoz:) Antalya Beleğe gitcz sen ne düşünüyosun
bizde belekteyiz hangi otel sizin ?
Mor renk yapmalısın diyen bayan mı?canım kırlentlerin sanırım pembe bord
canım ilk bayanın yorumunu okudum cok güzel bir fikir vermiş düşün derim benim zevkime daha bi uygun diğer yorumlardansa daha mantıklı geldi bnada
Canım ben dyson allegry serisinden aldım toz torbasız öneririm dyson bu işte bana göre en iyisi filtre ömürlük değiştirme yok sonrasında philips marathon ama o da toz torbasız sanırım neden torbalı istiyorsun torbasız daha kolayya benmde çeyizimde çok eksk var küçük ev aletleri filan elektrik süpürgesi araştırıyorumm şu aralar yardıma ihtiyacım var en iyisi nedir mümkünse toz torbalı ?
Biz Alanyaya gidiyoruz canım yurtdışı düşünmedik en azından balayı için değil ilerde maddiyatımız el verirse belki çünkü kafa dinlemelik sürekli yiyip güneşlenip yatmalık yere ihtiyacımız vardı düğün yorgunluğuyla gezemeyeceğimizi düşündükKızlar yurtdışında balayı ayarlayanınız var mı? Nereyi tercih ettiniz?
Canım hayırlı olsun aşkla giy cicilerini bende kına için mahmutpaşa düşünüyorum en uygun yer diye duydum sonrasında Eminönü yapacağız sende de fikir almak iyi oldu sağolcanımcımm döndüm ben kalbimin diğer yarısını istanbuldaa braktım
şimdi ctesi günü kayınvalidemle Eminönü turuna çıktık.yalnız kına alışverişine çıkıcaklara sesleniyorum burdan.eminönünü hepmiz daha uygun olarak görüyoruz ama biz çok gezdik ve inanın herkes kafasına göre fiyat veriyor.mutlaka iyice dolaşın.biz çok dolaştık en son kürkçü hanına gittik ve en uygun orda bulduk.
bindallımı mahmutpaşayya çıkarken sağ tarafta bi mağazadan aldık.ben normalde kiralamak istiyordum ama nereye sordysam hiçbiri kiralık vermiyolar.bindallımı çook beğenerek aldım.tacıyla ve ayaklarımada ponponlu çarıklardan aldım çook ciciler hepsi toplam 280 tl tuttubana çok uygun geldi çokda içime sindi.
daha sonra dolaşa dolaşa kürkçü hanına gittik.ordankına sepeti ve kına tepsisi aldık.kızlar okadar güzel şeyler çıkmış ki inanamazsnız.eskilerden kalma kırmızı süslü püslü şeylerden istemiyordum.ama ben düğünden sonrada banyomda kullanıcam çok sık durucağıına eminim.kırmızı duvağımdan el mumuma kadar herşeyi oradan aldım.onlar aşağı yukarı heryerde aynı.çiçekli tüllü taçlardan aldım herkese.10 tanesi 15 tl gbi bişeydi.belime incili kurdela aldım.kına yakıldıktan sonra elime gül aldım.yani gerekli olan herşeyi hallettik toplamda 350-400 tl gibi bi ücret tuttu
canım boşaltırken zor oluyormuş bende o yüzden torbalı daha pratik diye düşünüyorumCanım ben dyson allegry serisinden aldım toz torbasız öneririm dyson bu işte bana göre en iyisi filtre ömürlük değiştirme yok sonrasında philips marathon ama o da toz torbasız sanırım neden torbalı istiyorsun torbasız daha kolay
Biz Alanyaya gidiyoruz canım yurtdışı düşünmedik en azından balayı için değil ilerde maddiyatımız el verirse belki çünkü kafa dinlemelik sürekli yiyip güneşlenip yatmalık yere ihtiyacımız vardı düğün yorgunluğuyla gezemeyeceğimizi düşündük
Canım hayırlı olsun aşkla giy cicilerini bende kına için mahmutpaşa düşünüyorum en uygun yer diye duydum sonrasında Eminönü yapacağız sende de fikir almak iyi oldu sağol
Sanmam kuzum esas torba çıkartılırken etrafa dökülüyor sürekli doluyor çıkartmak gerekiyor değiştirme poşetle uğraşma falan torbasız sök çöpe boşalt yıkarsında mis gibi kokar içicanım boşaltırken zor oluyormuş bende o yüzden torbalı daha pratik diye düşünüyorum
kararsız kaldım şimdi canım ya sen kullandın mı memnunsun öyle değil mi daha mı pratik sence?Sanmam kuzum esas torba çıkartılırken etrafa dökülüyor sürekli doluyor çıkartmak gerekiyor değiştirme poşetle uğraşma falan torbasız sök çöpe boşalt yıkarsında mis gibi kokar içi
Ben henüz kullanmadım çeyizimde duruyor canım ama anannemde kullanılıyor philipsin annem çok kolay olduğunu söyledi bizim evdeki torbalı ben memnun değilim torbasına hem sürekli para veriyorsun bir de çıkartırken ağzından yerlere toz dökülüyor falan bilemedim evdekinden dolayı ben torbasız tercih ettim tabi ki kafanı karıştırmak istememkararsız kaldım şimdi canım ya sen kullandın mı memnunsun öyle değil mi daha mı pratik sence?
ben araştırmaya devam dyson bayağı pahalıymış bu arada media markt 'ta 1.999 diyor sen ne kadara almıştın ve nerden canımBen henüz kullanmadım çeyizimde duruyor canım ama anannemde kullanılıyor philipsin annem çok kolay olduğunu söyledi bizim evdeki torbalı ben memnun değilim torbasına hem sürekli para veriyorsun bir de çıkartırken ağzından yerlere toz dökülüyor falan bilemedim evdekinden dolayı ben torbasız tercih ettim tabi ki kafanı karıştırmak istemem
Media marktten almıştım canım dyson allergy serisinden konumda vardı resmi istersen buraya da ekleyebilirim biz indirimli kampanyalı fiyatına denk gelmiştik 1400 TL civarındaydı 1900 TL lik ürün o yüzden kaçırmak istemedik yoksa philips marathon alacaktım oradaki bayanlar konuştu ömürlük filtre bir kaç seneye değiştireceğin filtre parasını zaten çıkartmış oluyorsun bununla diye philipse o zamanlar 800-900 TL civarındaydı biraz daha fazla olsun dyson olsun dedikben araştırmaya devam dyson bayağı pahalıymış bu arada media markt 'ta 1.999 diyor sen ne kadara almıştın ve nerden canım
yok canım yokkk nişanlım yurtiçine bakmıyor kaldıki yurt dışı hiçç sevmiyor balayı olayını bizde temmuz ağAynen mayis gelinleri yurtdisi icin balayi ayarlayan varmi?
evet canım okudumda diğer yorumlara göre verdiği fikirler genel anlamda daha iyiMor renk yapmalısın diyen bayan mı?
tünaydınn canımmmmm iyiyim güne erken başladım bugün kayınvaldemmm gelecekkızlar tünaydınn :) nasılsınız ?
yok canım ya tam tersi biz şuan evdede kullanıyoruz çok pratik annemde tıorbalıya hiç yanaşmamıştı yeni çıkanlar böyle ama çoğunlukla daha iyi bencedecanım boşaltırken zor oluyormuş bende o yüzden torbalı daha pratik diye düşünüyorum
evet canım aynen öyle hem çeyizimde hemde vede kulalndığımız torbasız ve daha pratik kesinlikleBen henüz kullanmadım çeyizimde duruyor canım ama anannemde kullanılıyor philipsin annem çok kolay olduğunu söyledi bizim evdeki torbalı ben memnun değilim torbasına hem sürekli para veriyorsun bir de çıkartırken ağzından yerlere toz dökülüyor falan bilemedim evdekinden dolayı ben torbasız tercih ettim tabi ki kafanı karıştırmak istemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?