canımcımm döndüm ben kalbimin diğer yarısını istanbuldaa braktım

şimdi ctesi günü kayınvalidemle Eminönü turuna çıktık.yalnız kına alışverişine çıkıcaklara sesleniyorum burdan.eminönünü hepmiz daha uygun olarak görüyoruz ama biz çok gezdik ve inanın herkes kafasına göre fiyat veriyor.mutlaka iyice dolaşın.biz çok dolaştık en son kürkçü hanına gittik ve en uygun orda bulduk.
bindallımı mahmutpaşayya çıkarken sağ tarafta bi mağazadan aldık.ben normalde kiralamak istiyordum ama nereye sordysam hiçbiri kiralık vermiyolar.bindallımı çook beğenerek aldım.tacıyla ve ayaklarımada ponponlu çarıklardan aldım çook ciciler hepsi toplam 280 tl tuttu

bana çok uygun geldi çokda içime sindi.
daha sonra dolaşa dolaşa kürkçü hanına gittik.ordankına sepeti ve kına tepsisi aldık.kızlar okadar güzel şeyler çıkmış ki inanamazsnız.eskilerden kalma kırmızı süslü püslü şeylerden istemiyordum.ama ben düğünden sonrada banyomda kullanıcam çok sık durucağıına eminim.kırmızı duvağımdan el mumuma kadar herşeyi oradan aldım.onlar aşağı yukarı heryerde aynı.çiçekli tüllü taçlardan aldım herkese.10 tanesi 15 tl gbi bişeydi.belime incili kurdela aldım.kına yakıldıktan sonra elime gül aldım.yani gerekli olan herşeyi hallettik toplamda 350-400 tl gibi bi ücret tuttu