• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Kizlar benim hali perde konuma yorum yazmislar yine kafam karsiti benim. Nolur bana yardim edin ya :KK43: Pudra pembesi beyaz evlere olur yazmislar :KK43: Bir arkadas evine mor koymus ki mor benim favori rengimdir. Mor yapsam bogar mi nolur yardim edin bana ya evi tam kroya cevircem az kaldi :KK43:
neden vizon düşünmüyorsun bence çok hoş durur pudra pembesi bencede olmaz canım ama tabiiki önemli olan Aubina Aubina 'inde dediği gibi kendi zevkin :)

hımmm ne kadara aldın canım merak ettim fiyat karşılaştırması yapıyorum da :)

Ben elektrik süpürgesini toz torbasız aldım ama yine de incelemeni tavsiye ederim. Çünkü dyson dan sonra çoklu siklon sistemi olan tek süpürge. Bir de rowenta var ama sadece 4 siklon. Alerjisi olanlar için de çok iyi. Ultra Captic zucanimal modeli, marka Electrolux.

Ben elektrik süpürgesini toz torbasız aldım ama yine de incelemeni tavsiye ederim. Çünkü dyson dan sonra çoklu siklon sistemi olan tek süpürge. Bir de rowenta var ama sadece 4 siklon. Alerjisi olanlar için de çok iyi. Ultra Captic zucanimal modeli, marka Electrolux.
toz torbalı istiorum canım boşaltırken filan zor oluyor diyorlar ..

Oda kopkoyu olsun istemedigim icin :)
o zaman krem tonları
canım iyiymiş fiyatıda yanıma bide yoldaş arıyordum gelen çıkmadı ben sıkılırım bide yaa her hafta her hafta:))))
aynen sıkıcı ama hemen bitio 10 dk cık :) 5haftada biter zaten canım ama hemen ard arda gtmek zorunda değilsin tabiiki istediğin zaman gdeblrsn paketi aldıktan snra

Oda kopkoyu olsun istemedigim icin :)
canım kırlentlerin sanırım pembe bord
Kizlar benim hali perde konuma yorum yazmislar yine kafam karsiti benim. Nolur bana yardim edin ya :KK43: Pudra pembesi beyaz evlere olur yazmislar :KK43: Bir arkadas evine mor koymus ki mor benim favori rengimdir. Mor yapsam bogar mi nolur yardim edin bana ya evi tam kroya cevircem az kaldi :KK43:
canım ilk bayanın yorumunu okudum cok güzel bir fikir vermiş düşün derim benim zevkime daha bi uygun diğer yorumlardansa daha mantıklı geldi bnada

canım kırlentlerin sanırım pembe bord

canım ilk bayanın yorumunu okudum cok güzel bir fikir vermiş düşün derim benim zevkime daha bi uygun diğer yorumlardansa daha mantıklı geldi bnada[canım kafanı karıştıran bayanın yorumu demek istedim ilk yanlış oldu

o zaman krem tonları

aynen sıkıcı ama hemen bitio 10 dk cık :) 5haftada biter zaten canım ama hemen ard arda gtmek zorunda değilsin tabiiki istediğin zaman gdeblrsn paketi aldıktan snra[/QUbenimde araştırıp en kısa zamanda başlamam lazım tatlım teşekkür ediyorum bilgilendirdiğin için:KK68::KK68:

Hoşgeldin, canım gecikmeli görüyorun postunu, ooohhh ohhh bir sürü şey hazır bile. İstanbul eminönü bu tARZ şeyler için cennet sanırım benimde gitmem lazım. Bulduklarını aldıklarını paylaş lutfen fikir olsun bize de :)
canımcımm döndüm ben kalbimin diğer yarısını istanbuldaa braktım :(
şimdi ctesi günü kayınvalidemle Eminönü turuna çıktık.yalnız kına alışverişine çıkıcaklara sesleniyorum burdan.eminönünü hepmiz daha uygun olarak görüyoruz ama biz çok gezdik ve inanın herkes kafasına göre fiyat veriyor.mutlaka iyice dolaşın.biz çok dolaştık en son kürkçü hanına gittik ve en uygun orda bulduk.
bindallımı mahmutpaşayya çıkarken sağ tarafta bi mağazadan aldık.ben normalde kiralamak istiyordum ama nereye sordysam hiçbiri kiralık vermiyolar.bindallımı çook beğenerek aldım.tacıyla ve ayaklarımada ponponlu çarıklardan aldım çook ciciler hepsi toplam 280 tl tuttu :eek: bana çok uygun geldi çokda içime sindi.
daha sonra dolaşa dolaşa kürkçü hanına gittik.ordankına sepeti ve kına tepsisi aldık.kızlar okadar güzel şeyler çıkmış ki inanamazsnız.eskilerden kalma kırmızı süslü püslü şeylerden istemiyordum.ama ben düğünden sonrada banyomda kullanıcam çok sık durucağıına eminim.kırmızı duvağımdan el mumuma kadar herşeyi oradan aldım.onlar aşağı yukarı heryerde aynı.çiçekli tüllü taçlardan aldım herkese.10 tanesi 15 tl gbi bişeydi.belime incili kurdela aldım.kına yakıldıktan sonra elime gül aldım.yani gerekli olan herşeyi hallettik toplamda 350-400 tl gibi bi ücret tuttu:21:

canımcımm döndüm ben kalbimin diğer yarısını istanbuldaa braktım :KK43:
şimdi ctesi günü kayınvalidemle Eminönü turuna çıktık.yalnız kına alışverişine çıkıcaklara sesleniyorum burdan.eminönünü hepmiz daha uygun olarak görüyoruz ama biz çok gezdik ve inanın herkes kafasına göre fiyat veriyor.mutlaka iyice dolaşın.biz çok dolaştık en son kürkçü hanına gittik ve en uygun orda bulduk.
bindallımı mahmutpaşayya çıkarken sağ tarafta bi mağazadan aldık.ben normalde kiralamak istiyordum ama nereye sordysam hiçbiri kiralık vermiyolar.bindallımı çook beğenerek aldım.tacıyla ve ayaklarımada ponponlu çarıklardan aldım çook ciciler hepsi toplam 280 tl tuttu :eek: bana çok uygun geldi çokda içime sindi.
daha sonra dolaşa dolaşa kürkçü hanına gittik.ordankına sepeti ve kına tepsisi aldık.kızlar okadar güzel şeyler çıkmış ki inanamazsnız.eskilerden kalma kırmızı süslü püslü şeylerden istemiyordum.ama ben düğünden sonrada banyomda kullanıcam çok sık durucağıına eminim.kırmızı duvağımdan el mumuma kadar herşeyi oradan aldım.onlar aşağı yukarı heryerde aynı.çiçekli tüllü taçlardan aldım herkese.10 tanesi 15 tl gbi bişeydi.belime incili kurdela aldım.kına yakıldıktan sonra elime gül aldım.yani gerekli olan herşeyi hallettik toplamda 350-400 tl gibi bi ücret tuttu:21:
hayırlı olsun canım:))))

Back