Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Bana da nisanlim philips azur serisinden hediye almisti utumu yuzde 50 indirimdeydi 180 tlye aldik biz :)

philips azur 'u kullanan bi arkadaşım var çok memnun güle güle kullan canım
Insallah ben de memnun kalirim canim yakinda acacagim zaten size soylerim. Nevresimlerimi evimde utuleyip serecegiz de :) Hafta sonu yatak odasi takimim da geliyor ondan sonra annemle yavas yavas evi yerslestirmeye baslayacagiz aldigim ceyizlerimi falan :)

ohh ne güzel söyle bizede canım :)

canım ben gitmeyi çok istiyorumda gitme diyorlar beyazsın diyorlar sen gitcekmişin peki kararsızdım uzun zamamdır bide hiç gitmedim
bn gttm canım ünideyken mezuniyet için gtmiştm bnada herkes gtme dio ama gelinlikte esmer ten çok hoş duruo hafif kavruk gtcem yanii başlarım heralde haftaya

bn gttm canım ünideyken mezuniyet için gtmiştm bnada herkes gtme dio ama gelinlikte esmer ten çok hoş duruo hafif kavruk gtcem yanii başlarım heralde haftaya
canım kac gün aralıklarla gitmem gerekiyor kac dk kalınıyor hiç bi fikrim yok amaa bilgilendirirsen bende kavrulcam birazz

Kizlar benim hali perde konuma yorum yazmislar yine kafam karsiti benim. Nolur bana yardim edin ya Pudra pembesi beyaz evlere olur yazmislar Bir arkadas evine mor koymus ki mor benim favori rengimdir. Mor yapsam bogar mi nolur yardim edin bana ya evi tam kroya cevircem az kaldi

canım ben evimin fotolarını buraya atsam inan belki beğenen hiç çıkmaz ama inan umrumda dgl nasıl istiyorsan öyle yap bence artık bu konuda kimseye bişi sorma sen kendin kullancaksın bugün biri bişey söyler yarın öbürü güzellik görecelidir bu konuda kendi fikrin önemli bence

Haklisin da kafam allak bullak oldu. Ne istedigimi inan bilmiyorum. Evde mor fon vardi gidip asip bakacagim nasil durcak diye o olmazsa da pudra yaparim artik puf :)))

bende bunları yasadığım için söylüyorum ama kendinden başka kimseyi dinleme evini nasıl görmek istiyorsan öyle yap

canım kac gün aralıklarla gitmem gerekiyor kac dk kalınıyor hiç bi fikrim yok amaa bilgilendirirsen bende kavrulcam birazz
ahahah ben 10 dk kalabiliorum o zaman istediğim renge girmem 2 ayımı almıştı canım haftada 2 defa giriyordum salı ve perş. gnleri

Haklisin da kafam allak bullak oldu. Ne istedigimi inan bilmiyorum. Evde mor fon vardi gidip asip bakacagim nasil durcak diye o olmazsa da pudra yaparim artik puf :)))
canım benim nişanlılık dönemindeki en büyük tecrübelerimden bi tanesidir ARTIK KİMSEYE FİKİR SORMAMAK bil istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…