Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Hayırlı cumalar kızlar
Benim de beyaz eşya sorularım var bosch ve vestelbegendim vestel de çeşit çok kullanan kuzenim memnun hepsinden siz ne düşünüyorsunuz vestel için fiyatlar aynı ama modeller harika ya

Valla canım biz senelerdir bosch kullanıyoruz, yakınımda da kullanan çok kişi var memnun hepsi. Ben de Bosch aldım. Vestel için ise iyi şeyler söyleyemeyeceğim, bizim bir tv vardı çok çektik. Ayrıca bir tanıdığım da vestek teknik kısımda çalışıyordu ve kendisi de hiç br beyaz eşyamı vestel almam demişti :-/ Karar senin tabiki

Senin odan küçük çok boğar bu canım. Sanırım sen de pudraya karar vermişssin :)

kuzum sağol. bana link atar mısın?

kızlar selam herkese. dün mobilyalarımıza baktık tekrar. oturma odasında ve yatak odasında karar kıldık. köşe alıyoruz :) mağaza vestelin ürünlerini satıyormuş bide. kadın övdü durdu. arçeliği kötüledi falan :) bizim kafamız yine çorba oldu ama vestel alma yanlısı değilim ben zaten. aklım bosha gidiyor. fiyatlar ne aralığında hiç bakmadım daha önce. nehir siemens almış güzel diyor. sizler ne alacaksınız peki?

Kızlar yüksek lisans tezimi teslim ettim kabul ettiler mezun oluyorum Bana bu sıkıntılı surecimde destek olan tüm arkadaslarima tesekkur ediyorum :) Bilhassa nehirnil111 ve ozgecigime
Kuzum benim herşeyin en güzelini en iyisini hakettin hakediyorsun o güzel yüzüne güzel yüreğine bu yakışır
kuzum sağol. bana link atar mısın?

Tabisi canım

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/page-51

tatlım naber? cumartesi gelinlik provam vardı. kadın seni sordu bişey diyemedim. gidecek misin yoksa vaz mı geçtin?

Bizimde köşemiz var çok rahat oluyorlar hayırlı olsun canım modellerini görmek isterimCanım Vestel önermem tek önereceğim marka Siemens-Bosch bu ikisinden şaşma derim Çamaşır makinemiz farklı bir tek o Lg kurutmalı olarak arkadaşımızın tavsiyesi üzerine aldık zaten banyoda oluyorlar genelde o yüzden beyaz tercih ettikFırında nasipse ya Siemens ya da Bosch olur uygunluğuna şekline göre karar veririz ona da ev belli olduktan sonra bazı evlerde set halinde olduklarından o yüzden evden sonraya bıraktık biz fırın işiniFırında Termikeli de öneriyorlar ama biz aynı fabrikanın ürünlerinden gidelim istiyoruz Kesinlikle siyah camlı ürünleri önermiyorlar arkadaşımda kullanıyor leke kalıyor ya da sürekli elinde bezle dolaşman gerekiyor Fiyatlar aşağı yukarı aynı Siemens biraz daha pahalı bende Boschu daha fazla bilirdim ama araştırdıkça anlaşıldı

kuzum teşekkür ederim. senin şu araştırma yeteneğine hayranım zaten :) bişey olsa kesin nehirin bi fikri vardır diyorum :) o zaman Bosh markaya ağırlık verelim biz. köşe takımını atıyorum :) yatak oadası özel üretimmiş katalogda yoktu fotosunu da çektirmediler. konsol ve yemek masası fikirlerinize ihtiyacım var.

Teşekkür ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ayrıca bulaşık makinesinin içerisinde alt tabanına silikon polimexmi neydi ondan varsa yabancı olmayan türkiye üretimi ve koku yapıyormuş zamanla biz öyle aldık arada çok fark vardı vermek istemedik eğer istersen hepten çelik olanı al Bosch da iyidir ama Siemensi genelde önerdiler çok fark yoksa gel sen Siemense Veririm tabisi vermem mi benim köşeyle yatak odasını gördün mü canım beğendin mi hemen ön sayfadalar Yemek masasına tv ünitesine benimde ihtiyacım var özellikle açık renk açık gri bej tonlar

2 mayıs di mi sennde çok az kaldı yetişir inşallah her şey gelinliği ne zaman almayı düşünüosun canım ya da neleri hallettin neler kaldı :) ben stres yapıorm ama icraat sıfır :)))
canım ben gelinlik bikac haftaya kadar bakcacam cunku istediğim kiloya ulaşmaya çalışıyorum bide perdeleri falan halledicem önümüzdeki günlerde kısmetse eşyalarımızı martın sonuna eve gelmesini söyledik mağazaya cunku evde hala işlerimiz bitmedi bakalım sen neler aldın neler yapıyorsun

bi 2 mayıs gelini daha:)))

Kızlar aciiiil fikir verin bana. kına 1 mayıs ankara düğün 2 mayıs kayseri biliyorsunuz ya da hatırlatayım dedim herneyse dün nişanlımla konuştuk araya bir gün verelim kınayı 30 nisan yapalım dedik. hem yol, hem kınada oynamak falan epey yoracak bizi. bide ben kınada gelinlik giyecektim nişanlım ben seni ilk kez düğünde gelinlikle görmek istiyorum dedi. sizce?

bide balayı otelini biraz önce ayarladık çok şükürrrr. bizim şöyle olacak. cumartesi gecesi düğünden sonra ilk geceyi otelde geçirecez. ben kimsenin evine gitmem dedim ertesi gün pazar gündüz annesigile gidersek akşam geri ankaraya dönelim diyoruz. takıları kimseye bırakmayalım balayına da götürmeyelim dedik. ama pazartesi zaten balayında olmamız lazım. ankara fethiye arası çok mu uzak olur. yine otobüsle gidelim dönüş uçak olur dedik. bana fikir verin canlarrrrr

canım vesteli önermiyorum biz daha önce camasır makınası kullandık suan da buzdolabında çekmekteyiz sakınnnn yaklaşma cevrendede kimse memnun dgl zaten ayrıca Siemens tvsi var bizde yıllardr kulanyrz cok ıyı bosh kullanmadık ama kullannanlar bya memnun ben arcelik franke ve domınoks aldım karar seninn artık hangisi içine siniyorsa onu al derim

mobilyalarını nerden düşünüyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…