• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Cok sinirlerimi bozuyor su son 1 haftadir. Bu kadar yapmiyordu su bir haftadir cozuttu cok kizdim ya. Insan bi merak etmez mi oldum mu kaldim mi haksiz miyim canim ya.
haklısın canım sanırım düğün tarihi yaklaştıkça daha bi rahat oluyorlar anlamadımm:KK1::KK1:

Haklısın bitanem, senin sakin bir yapın olduğunu da düşünüyorum. Belli ki tak etmiş de böyle dertlendin.
Çok fazla güvenmesi de hiç iyi değil valla snra böyle oluyo aynı benim ki.
Bende bugün futbol maçındaydım hiiçç aramıyo, banamısın demiyo ama ben napıyorum. işimle ilgili değilde işten dönerken falan canını sıkacak yalanlar söylüyorum. fenalaştım diyorum mesela. (ki geçen otobüste fenalaştım gerçekten gözüm karardı falan ama onu biraz abartarak söyledim. Tedirgin oldu.)

erkekler böyle anacım, gözleri görmeyince önemli bişi yok sanıyolar. o yüzden bi şey yaşadığında abartarak anlat ki duygularını biraz dışa vursunlar yoksa böyle güveenn içinde ne arıyolar, ne soruyolar ne özlüyolar ne merak ediyolar. Abartalım derken bide bizi kısıtlayacak duruma getirmemek lazım olayı :)
hahaahaaa bende böyle yapıyorum bazen :KK70::KK70:

Merhaba hanımlar ya bişey sorucam kına gecesi mekanı ayarladınız mı ne yaptınız? Bende mayısta evleniyorum kısmetse ama daha kına olayına bi dalamadım.. Bi de istanbul bahçelivler civarında bildiğiniz bi mekan var mı uada küçükçekmece falan da olabilir? o_O
Evet ayarladik. Karsi taraf icin ben yardimci olamayacagim. Anadolu yakasinda tuttum ben cunku. Yuksek lisansi naptin? Ben bitirdim :)

Hayırlı uğurlu olsun canım, bu kısa sürede bir çok iş var umarım halledebilmişssindir

Canım, Allah yardımcın olsun, inşallh herşey gönlünce olur. iş herşeyi etkiliyo maalesef :KK43:

fiyatı yüksek cidden bakıcam artık belki pazarlık yapabiliriz :) sen hallettin mi gelinliğini naptın?
ben inşallah haftaya başlayacağım canımm çok korkuyorummm insan korkar mı korkuyorumm ama :KK17:

kızlar size bi sorum var ; nikahım 24 nisanda kıyılacak aynı gün yer bulamadığımız içinn düğünde nikah şekeri dağıtmalı mı dağıtmasam da olur mu ? şahsi fikrim dağıtılması misafirler tarafından beklenir heralde galiba ... ama müstakbel nişanlım pek bilir gerek olmadığını düşünüyor aynı gün olmadığı içinn sizcee ?

kızlar size bi sorum var ; nikahım 24 nisanda kıyılacak aynı gün yer bulamadığımız içinn düğünde nikah şekeri dağıtmalı mı dağıtmasam da olur mu ? şahsi fikrim dağıtılması misafirler tarafından beklenir heralde galiba ... ama müstakbel nişanlım pek bilir gerek olmadığını düşünüyor aynı gün olmadığı içinn sizcee ?
O kadar kisiye nikah sekeri yetistirebilecek misiniz? Benim.nikahim dugunumden once oldu biliyosun nikaha gelenlere verdik dugunde dagitmayacagiz.

canım ne gerek var dağıtmaya okadar kişiyee benım dugun salonunda aynı gun düşünüyoruz ama yınede salonda dagıtmıycamm:KK70: sonra cok yakınlarıma esime dostuma vercem işte:KK22:

Hanımlar nikah şekeri yerine artık butik kurabiye ve sabunlar daha çok ilgi çekiyor. isteyen olursa mesaj atsın seve seve yardımcı olurum:KK36:

O kadar kisiye nikah sekeri yetistirebilecek misiniz? Benim.nikahim dugunumden once oldu biliyosun nikaha gelenlere verdik dugunde dagitmayacagiz.
anladım canımm doğru yetiştiremem 400-500 adet yaptırcaktım ama diosanızkii abes durmaz bende en büyük tartışma konumuzu tatlılığa bağlıyım barii :)) sağol canım rahatlattın :)

anladım canımm doğru yetiştiremem 400-500 adet yaptırcaktım ama diosanızkii abes durmaz bende en büyük tartışma konumuzu tatlılığa bağlıyım barii :)) sağol canım rahatlattın :)
Bence sen de nikahına gelenlere dağıt 50 tane falan yaptırırsın yeter :) Sevdiklerine yakınlarına verirsin. Düğün olmasaydı vermen gerekirdi nikahta herkese ama düğün var hiç gerek yok gereksiz masraf yapmaya :)

Back