- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.241
İyiyim canım koşturma devam nolsun ev bulamıyoruz onun stresi var
Canım benim çok teşekkür ederim çok seviliyosunKuzum benim herşeyin en güzelini en iyisini hakettin hakediyorsun o güzel yüzüne güzel yüreğine bu yakışır
Tabisi canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nehirnilin-ceyizcikleri.668709/page-51
Sende çok seviyorsun kuzucumCanım benim çok teşekkür ederim çok seviliyosun
Ben bir de bizim orada normal makyaj yapan kuaförü deneyeceğim. Beğenmezsem makyajını bu dediğim yere yaptıracağım canım. En son böyle karar verdim :))Bence aşırı pahalı değil; verilebilir ama çok güzel yapacağından ve içine sineceğinden eminsen
Tebrik ederim canım gözün aydın :) stres heyecan dolu bi sene oldu herşey güzel gidiyo bozulmasın inşallah 2015 bizimmmmmmCanım benim çok teşekkür ederim çok seviliyosun
yok istemiyorumda sarı renk ayakkabı bulabilirmiyim ondan endişeliyimm sadeceBenimki studio rain canım web sitelerine bakabilirsin ama kurdele fiyonk vs istemiyorsan işin daha kolay bence
Vestel i çoktan eledik canım ben görüntüsüne aldandim demekki tekrar boscha döndük bakalım bi alsakValla canım biz senelerdir bosch kullanıyoruz, yakınımda da kullanan çok kişi var memnun hepsi. Ben de Bosch aldım. Vestel için ise iyi şeyler söyleyemeyeceğim, bizim bir tv vardı çok çektik. Ayrıca bir tanıdığım da vestek teknik kısımda çalışıyordu ve kendisi de hiç br beyaz eşyamı vestel almam demişti :-/ Karar senin tabiki
Sağol tatlım benim. Gerçekten o nikah haftası ne çektim bir ben bir Allah bilir. Nikahımın olacağı gece sabahladım tez için. Ayy hatırlamak istemiyorum. İşe git, nişanlım gelmiş gece 12 ye kadar hazırlıklara koştur, geceden sabah işe gidene kadar tez için çalışTebrik ederim canım gözün aydın :) stres heyecan dolu bi sene oldu herşey güzel gidiyo bozulmasın inşallah 2015 bizimmmmmm
,canım ben gelinlik bikac haftaya kadar bakcacam cunku istediğim kiloya ulaşmaya çalışıyorum bide perdeleri falan halledicem önümüzdeki günlerde kısmetse eşyalarımızı martın sonuna eve gelmesini söyledik mağazaya cunku evde hala işlerimiz bitmedi bakalım sen neler aldın neler yapıyorsun
canım ben böyle netten falan hayatta veremem sipariş falan ayyy cokk pimpirikliyim takarım bi yerine canımBenimki studio rain canım web sitelerine bakabilirsin ama kurdele fiyonk vs istemiyorsan işin daha kolay bence
benmde 2 mayıs düğün bi gn ara verelim ddk 30 nisan kınamKızlar aciiiil fikir verin bana. kına 1 mayıs ankara düğün 2 mayıs kayseri biliyorsunuz ya da hatırlatayım dedimherneyse dün nişanlımla konuştuk araya bir gün verelim kınayı 30 nisan yapalım dedik. hem yol, hem kınada oynamak falan epey yoracak bizi. bide ben kınada gelinlik giyecektim nişanlım ben seni ilk kez düğünde gelinlikle görmek istiyorum dedi. sizce?
bide balayı otelini biraz önce ayarladık çok şükürrrr. bizim şöyle olacak. cumartesi gecesi düğünden sonra ilk geceyi otelde geçirecez. ben kimsenin evine gitmem dedimertesi gün pazar gündüz annesigile gidersek akşam geri ankaraya dönelim diyoruz. takıları kimseye bırakmayalım balayına da götürmeyelim dedik. ama pazartesi zaten balayında olmamız lazım. ankara fethiye arası çok mu uzak olur. yine otobüsle gidelim dönüş uçak olur dedik. bana fikir verin canlarrrrr
iyi canım sevindim benimde bütün eşyalar hemen hemn halloldu ama benim çeyizimde eksik olan mutfak eşyaları daha hiç almadım onları halledıcem işte,
biz salon için koltuk aldık yemek odası modelimiz belli ama sadece alması kaldı, yatak odası ve mutfağı yaptırıoruz şu an evde halı ve perdeyi halletmemiz lazım öte yandan balayı halledildi, düğün salonu kına yeri filan tutuldu kına organizasyonlu olacak, kıyafetleri yok ne bindallı ne de gelinlik bakmadım :/ kuaför ayarlamadım ama arkadaşımın gidip memnun kaldığı bi yer var orayı ayarlıcam , fotoğrafçı ayarlamadık bi de byle yanii canım
mutfağı ne renklerde yaptırıyorsun canım,
biz salon için koltuk aldık yemek odası modelimiz belli ama sadece alması kaldı, yatak odası ve mutfağı yaptırıoruz şu an evde halı ve perdeyi halletmemiz lazım öte yandan balayı halledildi, düğün salonu kına yeri filan tutuldu kına organizasyonlu olacak, kıyafetleri yok ne bindallı ne de gelinlik bakmadım :/ kuaför ayarlamadım ama arkadaşımın gidip memnun kaldığı bi yer var orayı ayarlıcam , fotoğrafçı ayarlamadık bi de byle yanii canım
ya benmde çeyizimde çok eksk var küçük ev aletleri filan elektrik süpürgesi araştırıyorumm şu aralar yardıma ihtiyacım var en iyisi nedir mümkünse toz torbalı ?iyi canım sevindim benimde bütün eşyalar hemen hemn halloldu ama benim çeyizimde eksik olan mutfak eşyaları daha hiç almadım onları halledıcem işte
Benim aldığım yerde sarı ayakkabı var ama ben de netten aldım. İstersen özelden web adresini yazayım bir bak?canım ben böyle netten falan hayatta veremem sipariş falan ayyy cokk pimpirikliyim takarım bi yerine canım
canım beyaz country, evin her yanı country oldu ama napim seviyorummutfağı ne renklerde yaptırıyorsun canım
canım benım bı yatak odam country ondada pişmaNIM ben modern evleri daha cok seviyorum elimden geldiği kadar sadeleştircem onudacanım beyaz country, evin her yanı country oldu ama napim seviyorum
tamam canım çok sağol nerdeyse 1 aydır araştırıyorum :)ahh hemen yardımcı olim tatlım philips 2200 vat tatlımm hem annemlere hemde bna aldk şuan kullanıyoruz halılarım shagyy olduğu için bende cok araştırdım tavsiye üzerine aldımm şiddetle tavsiye ederimm
canım tavsiye yazdım sana elektırık süpürgesi için ama yanlış yere yazdım bakarsın tatlımmya benmde çeyizimde çok eksk var küçük ev aletleri filan elektrik süpürgesi araştırıyorumm şu aralar yardıma ihtiyacım var en iyisi nedir mümkünse toz torbalı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?