Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Vestel i çoktan eledik canım ben görüntüsüne aldandim demekki tekrar boscha döndük bakalım bi alsak

Tebrik ederim canım gözün aydın :) stres heyecan dolu bi sene oldu herşey güzel gidiyo bozulmasın inşallah 2015 bizimmmmmm
Sağol tatlım benim. Gerçekten o nikah haftası ne çektim bir ben bir Allah bilir. Nikahımın olacağı gece sabahladım tez için. Ayy hatırlamak istemiyorum. İşe git, nişanlım gelmiş gece 12 ye kadar hazırlıklara koştur, geceden sabah işe gidene kadar tez için çalış Nasıl dayanmışım 1 saat uykuyla falan kabus. Çok şükür emeklerim boşa gitmedi. Allah bidaha yaşatmasın. Eğitim-öğretim hayatımı burada sonlandırıyorum. Doktora yap diyorlar şimdi eşimin ailesi yok diyorum sizin çocuklarınız yapsın bana bir şey demeyin

,
biz salon için koltuk aldık yemek odası modelimiz belli ama sadece alması kaldı, yatak odası ve mutfağı yaptırıoruz şu an evde halı ve perdeyi halletmemiz lazım öte yandan balayı halledildi, düğün salonu kına yeri filan tutuldu kına organizasyonlu olacak, kıyafetleri yok ne bindallı ne de gelinlik bakmadım :/ kuaför ayarlamadım ama arkadaşımın gidip memnun kaldığı bi yer var orayı ayarlıcam , fotoğrafçı ayarlamadık bi de byle yanii canım

benmde 2 mayıs düğün bi gn ara verelim ddk 30 nisan kınam

iyi canım sevindim benimde bütün eşyalar hemen hemn halloldu ama benim çeyizimde eksik olan mutfak eşyaları daha hiç almadım onları halledıcem işte

mutfağı ne renklerde yaptırıyorsun canım

iyi canım sevindim benimde bütün eşyalar hemen hemn halloldu ama benim çeyizimde eksik olan mutfak eşyaları daha hiç almadım onları halledıcem işte
ya benmde çeyizimde çok eksk var küçük ev aletleri filan elektrik süpürgesi araştırıyorumm şu aralar yardıma ihtiyacım var en iyisi nedir mümkünse toz torbalı ?

ahh hemen yardımcı olim tatlım philips 2200 vat tatlımm hem annemlere hemde bna aldk şuan kullanıyoruz halılarım shagyy olduğu için bende cok araştırdım tavsiye üzerine aldımm şiddetle tavsiye ederimm

ahh hemen yardımcı olim tatlım philips 2200 vat tatlımm hem annemlere hemde bna aldk şuan kullanıyoruz halılarım shagyy olduğu için bende cok araştırdım tavsiye üzerine aldımm şiddetle tavsiye ederimm
tamam canım çok sağol nerdeyse 1 aydır araştırıyorum :)

ya benmde çeyizimde çok eksk var küçük ev aletleri filan elektrik süpürgesi araştırıyorumm şu aralar yardıma ihtiyacım var en iyisi nedir mümkünse toz torbalı ?
canım tavsiye yazdım sana elektırık süpürgesi için ama yanlış yere yazdım bakarsın tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…