- 21 Ocak 2015
- 920
- 428
- 73
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.181
haklısın canım sanırım düğün tarihi yaklaştıkça daha bi rahat oluyorlar anlamadımmCok sinirlerimi bozuyor su son 1 haftadir. Bu kadar yapmiyordu su bir haftadir cozuttu cok kizdim ya. Insan bi merak etmez mi oldum mu kaldim mi haksiz miyim canim ya.
hahaahaaa bende böyle yapıyorum bazenHaklısın bitanem, senin sakin bir yapın olduğunu da düşünüyorum. Belli ki tak etmiş de böyle dertlendin.
Çok fazla güvenmesi de hiç iyi değil valla snra böyle oluyo aynı benim ki.
Bende bugün futbol maçındaydım hiiçç aramıyo, banamısın demiyo ama ben napıyorum. işimle ilgili değilde işten dönerken falan canını sıkacak yalanlar söylüyorum. fenalaştım diyorum mesela. (ki geçen otobüste fenalaştım gerçekten gözüm karardı falan ama onu biraz abartarak söyledim. Tedirgin oldu.)
erkekler böyle anacım, gözleri görmeyince önemli bişi yok sanıyolar. o yüzden bi şey yaşadığında abartarak anlat ki duygularını biraz dışa vursunlar yoksa böyle güveenn içinde ne arıyolar, ne soruyolar ne özlüyolar ne merak ediyolar. Abartalım derken bide bizi kısıtlayacak duruma getirmemek lazım olayı :)
Evet ayarladik. Karsi taraf icin ben yardimci olamayacagim. Anadolu yakasinda tuttum ben cunku. Yuksek lisansi naptin? Ben bitirdim :)Merhaba hanımlar ya bişey sorucam kına gecesi mekanı ayarladınız mı ne yaptınız? Bende mayısta evleniyorum kısmetse ama daha kına olayına bi dalamadım.. Bi de istanbul bahçelivler civarında bildiğiniz bi mekan var mı uada küçükçekmece falan da olabilir?
Tezi yazmaya başladım hele şükür canım zaten tez dönemindeyim inşallah uzatmadan bitirebilirim bakalım.. Geçmiş olsun ya sevindim adına kurtulmuşsunEvet ayarladik. Karsi taraf icin ben yardimci olamayacagim. Anadolu yakasinda tuttum ben cunku. Yuksek lisansi naptin? Ben bitirdim :)
Tesekkur ederim darisi basina diyelim o zaman :)Tezi yazmaya başladım hele şükür canım zaten tez dönemindeyim inşallah uzatmadan bitirebilirim bakalım.. Geçmiş olsun ya sevindim adına kurtulmuşsun
Aminnn teşekkür ederimTesekkur ederim darisi basina diyelim o zaman :)
çok hoş bunu kaydediyorumm :) canım sağol :)Şekerler size bi model göndereyim karpuz kola örnek olarak geçen gördüğümde çok beğenmiştim.
ben inşallah haftaya başlayacağım canımm çok korkuyorummm insan korkar mı korkuyorumm amaHayırlı uğurlu olsun canım, bu kısa sürede bir çok iş var umarım halledebilmişssindir
Canım, Allah yardımcın olsun, inşallh herşey gönlünce olur. iş herşeyi etkiliyo maalesef
fiyatı yüksek cidden bakıcam artık belki pazarlık yapabiliriz :) sen hallettin mi gelinliğini naptın?
al benden de o kdar :///ben biraz gecmi kaldım ne daha hiç bakmadım ne gelinlik nede ayakkabı siz maşallah herseyi halletmişsiniz simdiden
O kadar kisiye nikah sekeri yetistirebilecek misiniz? Benim.nikahim dugunumden once oldu biliyosun nikaha gelenlere verdik dugunde dagitmayacagiz.kızlar size bi sorum var ; nikahım 24 nisanda kıyılacak aynı gün yer bulamadığımız içinn düğünde nikah şekeri dağıtmalı mı dağıtmasam da olur mu ? şahsi fikrim dağıtılması misafirler tarafından beklenir heralde galiba ... ama müstakbel nişanlım pek bilir gerek olmadığını düşünüyor aynı gün olmadığı içinn sizcee ?
kızlar size bi sorum var ; nikahım 24 nisanda kıyılacak aynı gün yer bulamadığımız içinn düğünde nikah şekeri dağıtmalı mı dağıtmasam da olur mu ? şahsi fikrim dağıtılması misafirler tarafından beklenir heralde galiba ... ama müstakbel nişanlım pek bilir gerek olmadığını düşünüyor aynı gün olmadığı içinn sizcee ?
canım ne gerek var dağıtmaya okadar kişiyee benım dugun salonunda aynı gun düşünüyoruz ama yınede salonda dagıtmıycammkızlar size bi sorum var ; nikahım 24 nisanda kıyılacak aynı gün yer bulamadığımız içinn düğünde nikah şekeri dağıtmalı mı dağıtmasam da olur mu ? şahsi fikrim dağıtılması misafirler tarafından beklenir heralde galiba ... ama müstakbel nişanlım pek bilir gerek olmadığını düşünüyor aynı gün olmadığı içinn sizcee ?
düğünümüz aynı günnmüşş tatlımmal benden de o kdar :///
Teşekkür ederim canım evet bu modelde çok tarz ve tatlı durmuşŞekerler size bi model göndereyim karpuz kola örnek olarak geçen gördüğümde çok beğenmiştim.
anladım canımm doğru yetiştiremem 400-500 adet yaptırcaktım ama diosanızkii abes durmaz bende en büyük tartışma konumuzu tatlılığa bağlıyım barii :)) sağol canım rahatlattın :)O kadar kisiye nikah sekeri yetistirebilecek misiniz? Benim.nikahim dugunumden once oldu biliyosun nikaha gelenlere verdik dugunde dagitmayacagiz.
Bence sen de nikahına gelenlere dağıt 50 tane falan yaptırırsın yeter :) Sevdiklerine yakınlarına verirsin. Düğün olmasaydı vermen gerekirdi nikahta herkese ama düğün var hiç gerek yok gereksiz masraf yapmaya :)anladım canımm doğru yetiştiremem 400-500 adet yaptırcaktım ama diosanızkii abes durmaz bende en büyük tartışma konumuzu tatlılığa bağlıyım barii :)) sağol canım rahatlattın :)
2 mayıs di mi sennde çok az kaldı yetişir inşallah her şey gelinliği ne zaman almayı düşünüosun canım ya da neleri hallettin neler kaldı :) ben stres yapıorm ama icraat sıfır :)))düğünümüz aynı günnmüşş tatlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?