- 24 Ekim 2012
- 8.286
- 9.877
- 248
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.161
Ben yaptiriyorum bu hafta ici gelir sanirim :) Mor renk :)gelinliğin altına nasıl bi ayakkabı düşünüyorsunuz kızlar alan varmı şimdiden renklimi beyazmı olacak yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr
çiçeğinde sanırım mor olacak çok hoş renk tatlım gelince fotosunu bekliyorum ben de sarı almayı düşüyorum dore dgl ama bildiğimiz sarı nasıl olurBen yaptiriyorum bu hafta ici gelir sanirim :) Mor renk :)
Evet canim cicegim de mor tabi icinde baska tonlar da var. Ayakkabilarim gelsin ikisinin de resmini koyarim. Sari da olur neden olmasin. Mor oluyorsa sari da olur. Senin zevkine kalmisçiçeğinde sanırım mor olacak çok hoş renk tatlım gelince fotosunu bekliyorum ben de sarı almayı düşüyorum dore dgl ama bildiğimiz sarı nasıl olur
ben biraz gecmi kaldım ne daha hiç bakmadım ne gelinlik nede ayakkabı siz maşallah herseyi halletmişsiniz simdidenEvet canim cicegim de mor tabi icinde baska tonlar da var. Ayakkabilarim gelsin ikisinin de resmini koyarim. Sari da olur neden olmasin. Mor oluyorsa sari da olur. Senin zevkine kalmis
Canım kuaförü dediğin fiyata ayarlayablırsn bence gayet uygun burda tek gece 500 lira sac+makyaj bence ilk kuaförunle konuş bu fiyata yaparsa toplmada 650 çok degil kaçdefa sac makyaj yaptırmıs olcaksn sonuctaCekim arti dugun gunu makyaji 450 tl. Kuaforde de cekim saci, kina sac ve makyaji son olarak.dugun saci 200 e anlasabilirim. Gibi geliyor. Cunku makyaj ve saclara 450 demisti. Kadinin makyajlarina baktim cok begendim. Almanyadaki makyaj yarismasinda dunya capinda makeup master chef secilmis :) guzellik salonu var. Kroyolan urunlerini kullaniyor su bazli makyaj yapiyor. Bir kac dergide de roportaji cikmis elle de falan. Kimisi deger mi filan diyo. Kuafor normal makyaja ve saca 450 dedi. Simdi sadece makyaja 450 verecegim. Deger mi acaba diye kararsizim. Cekim gunu icin gece makyaji yapariz 100 tl ye yaparim dedi. Gelin makyaji 350. Aglasan da akmaz su bazli yapiyorum akmasi cok zor dedi.
Evet canim cicegim de mor tabi icinde baska tonlar da var. Ayakkabilarim gelsin ikisinin de resmini koyarim. Sari da olur neden olmasin. Mor oluyorsa sari da olur. Senin zevkine kalmis
Sagol tatlim bence de uyumlu bakalim insallah daha fazla fikir degistirmem bu konu beni cok sikti artikBence, bu söylediklerin çok uyumlu canım, daha fazla düşünüpte kafanı karıştırma. daha öncede yazım gri, pembe, bordo çok uyumlu renkler
Gormedim canim ondan yazmamisim kuser miyiz hic askolsun :)Kuzum biz küsüştük mü perdelerin ve makyaj için yazdıklarına bende yorum yapmıştım ama hiçbişi dememişsin :/
canım bencede cok sıkma kendini eger cok fazla sıkıntı yapmaya devam edersen ilişkinize yansır ben yaptım bu hatayı sen yapma cok yıpranırsınız artık bende hiçççç bişeyi dert etmiyorum olursa olur olmazsa olmazzz ne yapimmmSagol tatlim bence de uyumlu bakalim insallah daha fazla fikir degistirmem bu konu beni cok sikti artik
Uzaktan iliski yurutmek cok zor. Sinirliyim suan biraz. Beyefendi evdeyim ya da ailemle birlikteyim diye beni merak edip de aramiyor saatler sonra ariyor.canım bencede cok sıkma kendini eger cok fazla sıkıntı yapmaya devam edersen ilişkinize yansır ben yaptım bu hatayı sen yapma cok yıpranırsınız artık bende hiçççç bişeyi dert etmiyorum olursa olur olmazsa olmazzz ne yapimmm
amann canım dikkatt et aslında erkekler eşya mevzularından hoşlanmıyorlar sureklı bahsedince benim nişanlımda bi sure aramamaya başladıUzaktan iliski yurutmek cok zor. Sinirliyim suan biraz. Beyefendi evdeyim ya da ailemle birlikteyim diye beni merak edip de aramiyor saatler sonra ariyor.
Sorun esya filan degil ki bahsetmedim bile perde rengini ne secsek haliyi soyle mi alsak diye. Sorun su siralar beni merak edip aramamasi. Aramazsa aramasin ben de aramicam. Gittigi yere kadar. Nikah oldu ya rahatladi bundan sonra guler yuzu zor bulur benden.amann canım dikkatt et aslında erkekler eşya mevzularından hoşlanmıyorlar sureklı bahsedince benim nişanlımda bi sure aramamaya başladıcok sınırlenıyordum ve su geçtiğimiz ay boyunca neler yasadım bibilsen ona hiç yansıtma bunları sınırlerını yıpratma bende cok gergindim bence hiçbişeyi dert etme olmazsa olmasınnn en gergin tahammülsüz dönemlerimizz bunlar allah yardımcımız olsunnn
anladım canım ben nişanlımı cok bunaltmıştımda bu yuzdennn ona sormuyordumm ama ustumdeki stresss bi şekilde yansıyorduu ama bide şöyle düşünmek lazım biz ne kadar strese giriyorsak mutlaka onlarda maddi manevi strese giriyorlardır hakvermek lazımmmSorun esya filan degil ki bahsetmedim bile perde rengini ne secsek haliyi soyle mi alsak diye. Sorun su siralar beni merak edip aramamasi. Aramazsa aramasin ben de aramicam. Gittigi yere kadar. Nikah oldu ya rahatladi bundan sonra guler yuzu zor bulur benden.
Sagol tatlim bence de uyumlu bakalim insallah daha fazla fikir degistirmem bu konu beni cok sikti artik
Uzaktan iliski yurutmek cok zor. Sinirliyim suan biraz. Beyefendi evdeyim ya da ailemle birlikteyim diye beni merak edip de aramiyor saatler sonra ariyor.
Sorun esya filan degil ki bahsetmedim bile perde rengini ne secsek haliyi soyle mi alsak diye. Sorun su siralar beni merak edip aramamasi. Aramazsa aramasin ben de aramicam. Gittigi yere kadar. Nikah oldu ya rahatladi bundan sonra guler yuzu zor bulur benden.
Cok sinirlerimi bozuyor su son 1 haftadir. Bu kadar yapmiyordu su bir haftadir cozuttu cok kizdim ya. Insan bi merak etmez mi oldum mu kaldim mi haksiz miyim canim ya.Canım benim, sende aynısını yap bak o zaman nasıl kendi yaptığını fark edecek. nikahtan sonra diye düşünme bitanem belki yoğunluğu vardır. sen yinede güler yüzünü göster bitanem aranıza iyice soğukluk girmesin. mesafe olması zaten buna neden biliyorum çnkü bende aynı şeyi yaşıyorum.
Inan cok anlayisliyim ona karsi bir yere gider gitme demem tamam derim guveniyorum cunku. Hepimiz yogunuz calisiyoruz bir hafta sonumuz var rahat konusacak onda da boyle yapinca sinirlerim bozuldu benim de.anladım canım ben nişanlımı cok bunaltmıştımda bu yuzdennn ona sormuyordumm ama ustumdeki stresss bi şekilde yansıyorduu ama bide şöyle düşünmek lazım biz ne kadar strese giriyorsak mutlaka onlarda maddi manevi strese giriyorlardır hakvermek lazımmmtatlımmmsana soyluyorum ama hangi ara bu kadar anlayışlı oldum cozemıyorumm arttıkkkk kendi kendime kararr verdimm canım noo stresss istemiyorummmm
Cok sinirlerimi bozuyor su son 1 haftadir. Bu kadar yapmiyordu su bir haftadir cozuttu cok kizdim ya. Insan bi merak etmez mi oldum mu kaldim mi haksiz miyim canim ya.
Haklisin canim. Guveniyorum ama oyle guveniyomusum gibi davranmiyorum aslinda icimden guveniyorum yani :))) Deminden beri ozurler ozurler :) Akilli olsun :)) Ceyiz cikarma yapmicam ben evim annemin bir sokak onunde dedim kardesime ceyiz cikarma parasi verceksen gider yavas yavas yerlestiririm esyalari vermem diyorsan ceyiz cikarma yaparim baban vermek zorunda kalir kararini ver dedim :))) Kardesimle pazarlik yaptilar hic karismadim normalde olsa kardesime az iste derdim kizdirdi ya beni hiiic karismadim :)))Haklısın bitanem, senin sakin bir yapın olduğunu da düşünüyorum. Belli ki tak etmiş de böyle dertlendin.
Çok fazla güvenmesi de hiç iyi değil valla snra böyle oluyo aynı benim ki.
Bende bugün futbol maçındaydım hiiçç aramıyo, banamısın demiyo ama ben napıyorum. işimle ilgili değilde işten dönerken falan canını sıkacak yalanlar söylüyorum. fenalaştım diyorum mesela. (ki geçen otobüste fenalaştım gerçekten gözüm karardı falan ama onu biraz abartarak söyledim. Tedirgin oldu.)
erkekler böyle anacım, gözleri görmeyince önemli bişi yok sanıyolar. o yüzden bi şey yaşadığında abartarak anlat ki duygularını biraz dışa vursunlar yoksa böyle güveenn içinde ne arıyolar, ne soruyolar ne özlüyolar ne merak ediyolar. Abartalım derken bide bizi kısıtlayacak duruma getirmemek lazım olayı :)
off canım offfInan cok anlayisliyim ona karsi bir yere gider gitme demem tamam derim guveniyorum cunku. Hepimiz yogunuz calisiyoruz bir hafta sonumuz var rahat konusacak onda da boyle yapinca sinirlerim bozuldu benim de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?