- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #4.221
nikah için soruyorsan canım düğünle aynı tarihta düşünüyoruz kısmetse onuda bu ay içinde hallederiz
Kizlar selam. Cok guzel makyaj yapan birini buldum. Dunya makyaj yarismasinda birinci olmus muhtesem yapiyor. Ama gelin makyajina 350 lira istiyor. Sizce cok mu pahali? Ben cok sade bir sac yaptiracagim icin makyajimin cok guzel olmasi lazim. Butcem bu parayi kaldirir ama deger mi bilmiyorum. Su bazli makyaj yapiyor ve kroyolanin urunlerini kullaniyor. Dis mekan foto cekimi icin de 100 liraya gece makyaji yapacak. Fikir verin bana lutfen.
mobilyalarını nerden düşünüyorsun canım
hmmmm :) nikahı ben ayrı düşünüyorum. bu hafta gün alıcaz kısmetse bakalım. ben kına ve düğün arasında gün verme olayında kararsızımbeyaz eşya arçelik-siemens-boch off şu kararsızlık...
canım düğünüünüz iki ayrı yerde olacak sanırım eger senin ailenden kimse gelemiycekse düğününe onlarıda düşünmek lazım bence nişanlın bu düşüncesinde haklı olabilir ama sende haklısın kendine göre bide araya bende gün vermek iştiyordum ama nişanlımın ailesinden uzak sehirlerden gelen giden cok olacağı için maalesef veremiycem ama böyle bi sorunun yoksa ver derim altınlarımı bende kimseye bırakmayı istemem bu arada güvenli bi yer bul banka kasası falan olabilir evde bırakma sakın ayrıca duğun yorgunluğuyla ben balayına gtmycem temmuz ağustos gbi düşünüyoruz gitmeyi cunku ne kadar yorulablcegimi şimdiden tahmın edebilyorum evet ucagı tercih et bana kalırsa uzak baya umarım yardımcı olabilmişimdir tatlımm yinede karar senin tabikiiKızlar aciiiil fikir verin bana. kına 1 mayıs ankara düğün 2 mayıs kayseri biliyorsunuz ya da hatırlatayım dedimherneyse dün nişanlımla konuştuk araya bir gün verelim kınayı 30 nisan yapalım dedik. hem yol, hem kınada oynamak falan epey yoracak bizi. bide ben kınada gelinlik giyecektim nişanlım ben seni ilk kez düğünde gelinlikle görmek istiyorum dedi. sizce?
bide balayı otelini biraz önce ayarladık çok şükürrrr. bizim şöyle olacak. cumartesi gecesi düğünden sonra ilk geceyi otelde geçirecez. ben kimsenin evine gitmem dedimertesi gün pazar gündüz annesigile gidersek akşam geri ankaraya dönelim diyoruz. takıları kimseye bırakmayalım balayına da götürmeyelim dedik. ama pazartesi zaten balayında olmamız lazım. ankara fethiye arası çok mu uzak olur. yine otobüsle gidelim dönüş uçak olur dedik. bana fikir verin canlarrrrr
gelinliğin altına nasıl bi ayakkabı düşünüyorsunuz kızlar alan varmı şimdiden renklimi beyazmı olacak yorumlarınızı bekliyorum kızlarrr
hayır canım adanadayım anladım canım neler alacaksın mobilya için salon oturma odası ayrı olacakAnkara'da mısın sen canım? Belirli bir marka yok bizde. Hasköyde Donat adlı bir mağazadan alıcaz. Geçen sene evlenen bir arkadaşımız ordan almıştı. ödemeler konusunda esnek davrandıkları için tercihimiz böyle oldu.
kızlar nerde kime yaptırıyorsunuz gerçi ben kurdela istemiyorum ayakkabı düz bildiğimiz çift paltform sarı olacak ama daha hiç bakmadım bulurum umarım böyle bişiBenimki de yapılıyor, kırık beyaz, kurdelesi pembe :) Çiçeğim de önceki sayfalarda paylaşmıştım. O da pembeli uyumlu olacak inşallah
Canım siemens ve bosch aynı fabrika zaten o yüzden kafan çok karışmasın. Bizim beyaz eşya alanında tecrübeli biri şöyle demişti; 10 sene önceki arçelikler kaliteliydi, ama onların da arkasına bakarsanız motorlarının bosch üretimi olduğunu görürsünüz artık çin'de yaptırıyorlar kaliteli değil dedi. Gerçekten öyle mi kontrol etmedim :) Ama 3 aşağı 5 yukarı bunların çok farketmediğini düşünüyorum, şans işi biraz. Çok kafanı karıştırma beğendiğini al
sayfaları tam olarak inceleme fırsatım olmadı ama uygun bi zamanda bakarımBenimki de yapılıyor, kırık beyaz, kurdelesi pembe :) Çiçeğim de önceki sayfalarda paylaşmıştım. O da pembeli uyumlu olacak inşallah
Benimki de yapılıyor, kırık beyaz, kurdelesi pembe :) Çiçeğim de önceki sayfalarda paylaşmıştım. O da pembeli uyumlu olacak inşallah
hayır canım adanadayım anladım canım neler alacaksın mobilya için salon oturma odası ayrı olacak
canım güzelmiş salon içinmi bu arada bide salon ve oturma odasını ayrı mı yapacaksın tek odamı dusunuyoırsunkızlar köşe takımımız bu olacak ama rengi mavi.. huzur versin diyeEki Görüntüle 1407179
anladım canım yanlış anlaşılmasını iştemem ama söylediklerimin bizim burada tatlım hiç salona köşe alan yok bnde ilk defa burda gördüm hani oturma odası olsa bir nevi olur diycemde zor olmycakmı kullanım acısından lütfen canım yanlış anlama merak ettgm için soruyoırumyardımın için sağol canım :) 2+1 tutucaz biz. bir odamız zaten hazır (nişanlım tek başına yaşıyor önceden almıştık) onun hareicinde salona köşe ve yatak odası bide. :)
anladım canım yanlış anlaşılmasını iştemem ama söylediklerimin bizim burada tatlım hiç salona köşe alan yok bnde ilk defa burda gördüm hani oturma odası olsa bir nevi olur diycemde zor olmycakmı kullanım acısından lütfen canım yanlış anlama merak ettgm için soruyoırum
anladım canım ben oturma odası için istemiştim ama nişanlım kullanışlı olmaz dedi tek müdahale ettiği şey bu oldu zaten bende iki odaya ayrı koltuk takımı takımı aldım bakalım canım güzel günlerde kullanalım inşbilmem denicez :) odanın birinde iki tane kanepe olacak. salon öyle olmasın istedik. güzel olacağını hayal ediyoruz. :)
anladım canım ben oturma odası için istemiştim ama nişanlım kullanışlı olmaz dedi tek müdahale ettiği şey bu oldu zaten bende iki odaya ayrı koltuk takımı takımı aldım bakalım canım güzel günlerde kullanalım inş
kuzum naber nasılsın? :) artık kısmetimizde ne varsa o olacak sanırım :)
kızlar nerde kime yaptırıyorsunuz gerçi ben kurdela istemiyorum ayakkabı düz bildiğimiz çift paltform sarı olacak ama daha hiç bakmadım bulurum umarım böyle bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?