- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.941
evet canım ya kiracıysan stor zor ama ben takımına göre düşünmüştüm storlarını berjerine uyydur bence ama daha soft olsun göze batmasıın ama bana sorarsan tülünüde oldukça sade seç.Tatlım ben kiracıyım. Stor perde almak istemiyorum gittiğim yere uymaz diye. Direk bordo yaparsam boğacağını düşünüyorum. Off çok zormuş seçmek.
ben tülden çok zebra fon perde olarak yaptırmayı düşünüyorum canım mesela tülsüz olabiliyo tabi kendi evin olunca daha mantıklı az para değil öyle yaptırıp başka eve uymaması varNasıl yani tülsüz ev mi olur kızlar :)) Kırık beyaz tül düşünüyorum ben sadece fon konusunda kararsızım. Kiracıyım ben stor perde alamam gittiğim yere uymaz. Eşim astsubay 3-4 yılda bir başka yere gideceğiz.
canımın içi herzaman yardımcı oluruz tabiki birbirimize sonuçta bunlar en heyecanlı olduğu kadar en zor zamanlarımız..bence bikere sakın stres yapma olmuyo bulamıyorum diye ççokda acelede etme gec kalıyorum diye.içine sinsin kesinlikle ümitsizliğe kapılma.fikir konusundadda sor bize..bu model mesela arkası çok zarif duruyo güpürleri falan çok hoş kesinlikle ama sadece o kemer gibi olan ayrıntı pek hoşuma gitmedi amqaa eteği ve özellikle arkadan omuzları çok hoş..sunuda unutma herzaaman yaptıgımız yorumlar kişisel olucak önemli olan senin hissettiklerinValla canım işler yoğunlaştı sabah 9 akşam 10 çalışıyorum bazen kafam bi milyon. akşam 5 gibi çıkabildiğim günler bi moda evine gdiyorum. bu hafta sonu da en yakın arkadaşım nişanlanacak o yüzden bu haftalık iznim ona ayırdım. Makyajını fotograf çekimini ben yapıcam.
inşallah bulurum bitanem yaa bana akıl vereceklerinn hepsi şehir dışında olduğu için böyle kalakaldım sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.
Canım şimdi anlatıyorum. Dreamonda aşağıdaki mankenin üzerindeki gelinliği giydim. üzerimdeki çektirmeme izin verdikler maalesef. gelinlikte görüldüğü gibi eteği tamamen dantelden oluşuyor ve bi üst katı ise hayal tül. hayal tülün üzerinde de yer yer güdür var. yani insanın gözüne bariz bir dantel gözükmüyor. üst bedende ise etekteki dantel ve üzerine minik minik güdürler kullanılmış.
Bu gelinliği çok begendim ancak biraz daha şatafatlı olsun diye ekleme çıkarma yaptırmak istedim. firma onları yapamayacaklarını söyledi. Bende Kızılaydaki modaevlerine yöneldim. Bunu göstererek napabilir diye. Bi firmaya aklımdakini anlattım, aşağıdaki gelinliği çizdiler.
Truvakar kol, kayık yaka, arkası kolları kullanılacak dantelle kapatılacak ve inci düğme olacak. bunlar en basitleri zaten.
-Etek "prenses-A kesim" arası olarak. yani ne çok kabarık, ne de çok sönük.
-bel kısmı "prenses" modellerdeki gibi V gelecek.
-Etek kısmında ise üst bedende kullanılan dantelin tamami etektede kullanılacak. Bu dantel sık dokulmuş bi dantel olması gerek.
-dantelli eteğin bir alt katına simli tül, en üst kata da sadece hayal tül kullanılacak. bu kadar
Biliyorum. kafanızı çooook karıştırdım. özetle mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
şuan aklımda bu model var, ne olur kızlar fikirlerinizi söyleyin. Nasıl buldunuz?? Çok mu karışık yorumalrınızı bekliyorum....
başka firmalarda giydiğim modellerin fotolarını çektirmedikleri için foto koyamıyorum. Benzer model bulabilrsem kolaycağım. onu da sormak istiyorum.
Eki Görüntüle 1402547
Eki Görüntüle 1402537 Eki Görüntüle 1402538
Allahım sana geliyorumokeanoss00 kuzum berjerin mor olsa açıkca belli mor yani şöyle birşeyde önerebilirdim tam senlik
Eki Görüntüle 1402596
Zaten dümdüz kırık beyaz tül istiyorum. Desensiz olacak. Sadece fon konusunda kararsızım kızlar yaben de örnekleri buraya da koyayım
Eki Görüntüle 1402594 Eki Görüntüle 1402595 Eki Görüntüle 1402597
Annemin evi de zebra stor. Ama dediğim gibi kiracı olunca götüremezsin uymaz onca parayı da çöpe atmak istemem ucuz bir şey değil.ben tülden çok zebra fon perde olarak yaptırmayı düşünüyorum canım mesela tülsüz olabiliyo tabi kendi evin olunca daha mantıklı az para değil öyle yaptırıp başka eve uymaması var
Üzülme kuzum ya dur bakalım bence bu şekilde de güzel olacaktır acaba morun bir tonunu yapsan berjer çok farkeder mi berjer çok bağırmıyor ben bordoyum diyeAllahım sana geliyorumBen böyle istiyordum işte ama bulamadım koltuğu biliyosun. Gri mor
Yoo neden kapatsın. Bak ben bir fon ekledim. Senin vizona da çok güzel uyar.Kızlar bana da akıl verin canımcım okenausuma yardım edeyim derken karıştım iyice konumda vardı koltuğum isterseniz eklerim buraya da adama vizon rengi olsun karşısındaki berjer lacivert olsun dedim ama köşe takımını bej krem olan renginde mi bıraksam aksesuarlarla mavilerle falan daha açık bir salon olur böylelikle kire gitmez diye vizon dedim ama tereddütte kaldım şimdi perde halı iyice kapanırsa diye
Olabilir aslında ama yanyana getiremedim yeşil çok göze batan bir tonda değil canım düşünülebilir acaba lacivert kullansan boğar mı salonu diye aklımdan geçirdim peki tek düz açık kahve düşünmez misin kırık beyazlaAslında bu resimdeki fonu çok beğendim. Tek sıkıntım burada görünen yeşil bordoyla sırıtır mı?
Eki Görüntüle 1402600
Vizon mu iyidir yoksa bej krem rengi mi acep yaYoo neden kapatsın. Bak ben bir fon ekledim. Senin vizona da çok güzel uyar.
Ben vizon diyorum :)Vizon mu iyidir yoksa bej krem rengi mi acep ya
Açık kahve bana hep soğuk gelmiştir kuzum. Soğuk bir oda olur ozaman. Tek başına istemem. Dediğim gibi resimde koyduğum fonu çok beğendim ama bordoyla uyumu konusunda kararsızım.Olabilir aslında ama yanyana getiremedim yeşil çok göze batan bir tonda değil canım düşünülebilir acaba lacivert kullansan boğar mı salonu diye aklımdan geçirdim peki tek düz açık kahve düşünmez misin kırık beyazla
Ben vizon diyorum :)
Açık kahve bana hep soğuk gelmiştir kuzum. Soğuk bir oda olur ozaman. Tek başına istemem. Dediğim gibi resimde koyduğum fonu çok beğendim ama bordoyla uyumu konusunda kararsızım.
Olur bence o da mümkün :) Özel dikilecek zaten :)Ben vizonda kalayım o zaman o da açık kahve gibi ya soğuk durmasın dedim teklisi de lacivert artık açık maviler kullanarak açmaya çalışırım
Peki o yeşili çıkartılıp yerine böyle morla bordo arası bir ton seçilebilirmi ki
Evet kuzum lacivert de koyulabilir belki ben mesela bordo ve lacivert uyumunu sevmişimdir tabi tek kalmaması için lacivert abajur ya da lambader gerekir ama ona da şimdiOlur bence o da mümkün :) Özel dikilecek zaten :)
Nasıl yani tülsüz ev mi olur kızlar :)) Kırık beyaz tül düşünüyorum ben sadece fon konusunda kararsızım. Kiracıyım ben stor perde alamam gittiğim yere uymaz. Eşim astsubay 3-4 yılda bir başka yere gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?