Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Tatlım ben kiracıyım. Stor perde almak istemiyorum gittiğim yere uymaz diye. Direk bordo yaparsam boğacağını düşünüyorum. Off çok zormuş seçmek.
evet canım ya kiracıysan stor zor ama ben takımına göre düşünmüştüm storlarını berjerine uyydur bence ama daha soft olsun göze batmasıın ama bana sorarsan tülünüde oldukça sade seç.

ben tülden çok zebra fon perde olarak yaptırmayı düşünüyorum canım mesela tülsüz olabiliyo tabi kendi evin olunca daha mantıklı az para değil öyle yaptırıp başka eve uymaması var

canımın içi herzaman yardımcı oluruz tabiki birbirimize sonuçta bunlar en heyecanlı olduğu kadar en zor zamanlarımız..bence bikere sakın stres yapma olmuyo bulamıyorum diye ççokda acelede etme gec kalıyorum diye.içine sinsin kesinlikle ümitsizliğe kapılma.fikir konusundadda sor bize..bu model mesela arkası çok zarif duruyo güpürleri falan çok hoş kesinlikle ama sadece o kemer gibi olan ayrıntı pek hoşuma gitmedi amqaa eteği ve özellikle arkadan omuzları çok hoş..sunuda unutma herzaaman yaptıgımız yorumlar kişisel olucak önemli olan senin hissettiklerin

ben tülden çok zebra fon perde olarak yaptırmayı düşünüyorum canım mesela tülsüz olabiliyo tabi kendi evin olunca daha mantıklı az para değil öyle yaptırıp başka eve uymaması var
Annemin evi de zebra stor. Ama dediğim gibi kiracı olunca götüremezsin uymaz onca parayı da çöpe atmak istemem ucuz bir şey değil.

Allahım sana geliyorum Ben böyle istiyordum işte ama bulamadım koltuğu biliyosun. Gri mor
Üzülme kuzum ya dur bakalım bence bu şekilde de güzel olacaktır acaba morun bir tonunu yapsan berjer çok farkeder mi berjer çok bağırmıyor ben bordoyum diye Benimde kafam karıştı acaba ben vizon renkten vazmıgeçsem bej krem gibi mi kalsa karşısına lacivert berjer aksesuarlar mavi dahada açar mı yoksa vizonla devammı etsem

Kızlar bana da akıl verin canımcım okenausuma yardım edeyim derken karıştım iyice konumda vardı koltuğum isterseniz eklerim buraya da adama vizon rengi olsun karşısındaki berjer lacivert olsun dedim ama köşe takımını bej krem olan renginde mi bıraksam aksesuarlarla mavilerle falan daha açık bir salon olur böylelikle kire gitmez diye vizon dedim ama tereddütte kaldım şimdi perde halı iyice kapanırsa diye

Aslında bu resimdeki fonu çok beğendim. Tek sıkıntım burada görünen yeşil bordoyla sırıtır mı?

Yoo neden kapatsın. Bak ben bir fon ekledim. Senin vizona da çok güzel uyar.

Aslında bu resimdeki fonu çok beğendim. Tek sıkıntım burada görünen yeşil bordoyla sırıtır mı?
Eki Görüntüle 1402600
Olabilir aslında ama yanyana getiremedim yeşil çok göze batan bir tonda değil canım düşünülebilir acaba lacivert kullansan boğar mı salonu diye aklımdan geçirdim peki tek düz açık kahve düşünmez misin kırık beyazla

Açık kahve bana hep soğuk gelmiştir kuzum. Soğuk bir oda olur ozaman. Tek başına istemem. Dediğim gibi resimde koyduğum fonu çok beğendim ama bordoyla uyumu konusunda kararsızım.

Ben vizon diyorum :)

Açık kahve bana hep soğuk gelmiştir kuzum. Soğuk bir oda olur ozaman. Tek başına istemem. Dediğim gibi resimde koyduğum fonu çok beğendim ama bordoyla uyumu konusunda kararsızım.

Ben vizonda kalayım o zaman o da açık kahve gibi ya soğuk durmasın dedim teklisi de lacivert artık açık maviler kullanarak açmaya çalışırım

Peki o yeşili çıkartılıp yerine böyle morla bordo arası bir ton seçilebilirmi ki

Olur bence o da mümkün :) Özel dikilecek zaten :)

Tül olsun tabi oda beyaz bence ama Fon olarak asağıdaki gibi bişi olabilir. Tabi renkler başka olacak ama ne ??? düşünüyorum bulacamm kuzum bulazaaaamm oniii :))

Eklentiler

• fon-perde-Alya-Tekstil-41096-4469760185-b.jpg
    35,4 KB · Görüntüleme: 142
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…