- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.921
nerelerdesin hakkaten canım? gözükmüyosun.sıkma canınıı elbett bulucaksın hayallerinin gelinliğini stres olma sakınKızlar merhaba bayağıdır gelemiyorum topiğe çok yoğunum, hala hala gelinlik bakıyorum bu gidişle alamayacam
Aramiza hosgeldiniz kizlarminisim91 rujj @lostbuthopeful @ckmk
Burada dertler dinleniyor, yardım ediliyo terapi merkezi valla :)
doğumgunünü evli bı hanım olarak kutlucaksn desene89 luyum ama haziran tatlim :))
canm hoşgeldin aramıza...nişanlımda bi ara inegöle gidelim bütüünn mobilyalarımızı ordan alalım diyordu.fakat alıncak zamanda sanırım yol gözünde büyüdü hiiç sesi bile çıkmadı.biz kargılı mobilyadan aldık bütçemizi çokda aşmadı fiyat olarak. ayrıcaAA senin köşe takımında çok güzel spor bi takım ama perde konusunda hiç bi fikrim yok umarım karar verebilmissindir bende eğer bu koltuklar olmazsa oturma odası böle bi köşe takımı düşünüyorum
Merhabalar tekrardan cevaplarınız için cok teşekkürler :) şimdi gelelim benim için büyük dert ama nişanlım için daha vakit var diye diye geçiştirdiği konuya :) Mayıs'ta malum düğün var ben evi tuttum bu ay ev sahibim ufak tefek tadilatlar vardı onu yaptıracak beyaz eşyalar tamm ama yatak odası salon ve oturma odası daha ortada yok.benim 2tane düğün olacak oyüzden ne bizimkilere nede kayınvalidemlrr fazla yük olması istiyoruZ.internette eşya bakarken Bursa İnegöl'de bi mobilya imalatçısının ilanına rastladım okadar ucuz ki ama bi okadarda beğendim yatak odası salon ve oturma odası 5ooo tl ye geliyor :) fakat benim aklıma takılan şey neden bu kadar ucuz imalatcısı olduğundan mı mal kötü olduğundan mı ? İnegöl'de yaşayan yada İnegöl'den mobilya alan birileri var mı bana yardımcı olacak? Ha bide en önemli şeyi söliyim vivenseyi biliyorsunuzdur sanal mobilya mağazası orada rüya koltuk takımı 2 var böle kremli pembeli çiçekli bişi o koltuğun aynısı dedğim yerdede var ama fiyat arasında dağlar var.vivensede o koltuk takımının üretim yeri İnegöl sizce aynı yer olabilir mi
Benim köşe takımım Enza Home Mayfair takımı canım :)Senin köşe takımları sanki enıza mobilyanın takımına benziyo gibi
Eklerim canım.doğumgunünü evli bı hanım olarak kutlucaksn desenerica etsem benım ismimide tarihlere eklermsn ilerde bakmak istıyrm bu konuya haftaya gelinlik bakmaya başlıcam bende hiç diktirmek istemıyrm cesaretım yok umarm istediğim gelınlık karsıma çıkar alır almaz sizinle paylaşıcam
Teşekkür ederim canım. Perde konusunda hala kararsızım maalesef... Bu işlerden hiç anlamıyorum. Mayıs gelinleri siz de bir el atıverin konuya fikirlerinize ihtiyacım var...elmol colcicegigulbeseker nehirnil111 @blue_fairy
Tül zaten kırık beyaz olacak. Yanlardaki fonların nasıl olması gerektiği konusunda kararsızım canım :)okeanoss00 canım köşe takımın için bence beyaz düşünmelisin renk olarak stor yaptıracaksan da beyaz olmalı bence çnkü grubun rengi zaten koyu bu yüzden beyaz olmalı. model biraz renk olsun diye düşünüyorsan, lila tonlarında düşünebilirsin. yada beyaz tül üzerinde minik minik lila tonlarında bişeyler olabilir. Yani şuan aklıma sadece bunlar geldi. Perdelere hiç bakmadığım için perde konusnda ufkum daha açılmadı. Ama gelinlikle ilgili bişi sor hemen söyleyim sana şekerim :))
Uff canım ya ya güzel olmazsa diye içim içimi yiyorKuzu fikrimi söyledim topikte paylaşılan bir düz inen fon vardı bence o şekilde olmalı keşke perde halı konusunda biraz daha fikir sahibi olsamaçık krem ya da bej üzerine bordo güzel gider gibi geldi bana ya da 3.kullanacağın bir renk varsa onu karıştırıp yap derim ama bence antrasit ve bordo var 3.renk krem bej tonları olmalı aksesuarlarda
canım bana sorarsan tül değilse stor al açık bir tonda ama yanlarda mutlaka berjerinin rengnde fonlar olsun ama tül yapma çünkü köşenin çok güzel ve spor bence tül o sporluğu ve rahatlığı bozabilir miki?Tül zaten kırık beyaz olacak. Yanlardaki fonların nasıl olması gerektiği konusunda kararsızım canım :)
iyiyim canm sınava hazırlanıyorum çok fazla dahil olamıyorum aranıza bu yüzden çok konu kaçırdım yaaElmoşum nasılsın?
Tatlım ben kiracıyım. Stor perde almak istemiyorum gittiğim yere uymaz diye. Direk bordo yaparsam boğacağını düşünüyorum. Off çok zormuş seçmek.canım bana sorarsan tül değilse stor al açık bir tonda ama yanlarda mutlaka berjerinin rengnde fonlar olsun ama tül yapma çünkü köşenin çok güzel ve spor bence tül o sporluğu ve rahatlığı bozabilir miki?
Eve koydum koltukları topiğe de onları ekledim. Bakıp öyle yorum yaz kuzum olur mu?iyiyim canm sınava hazırlanıyorum çok fazla dahil olamıyorum aranıza bu yüzden çok konu kaçırdım yaatül perde olarak hemen fikir veriyorum canım biraz üzerine düşüneyim beş dkya örneklerle geliyorum
kesinlikle sana katılıyorum bu takımla tül sakın düşünme ya da tamamen düz hayalet tüllerden olsuncanım bana sorarsan tül değilse stor al açık bir tonda ama yanlarda mutlaka berjerinin rengnde fonlar olsun ama tül yapma çünkü köşenin çok güzel ve spor bence tül o sporluğu ve rahatlığı bozabilir miki?
Nasıl yani tülsüz ev mi olur kızlar :)) Kırık beyaz tül düşünüyorum ben sadece fon konusunda kararsızım. Kiracıyım ben stor perde alamam gittiğim yere uymaz. Eşim astsubay 3-4 yılda bir başka yere gideceğiz.kesinlikle sana katılıyorum bu takımla tül sakın düşünme ya da tamamen düz hayalet tüllerden olsun
Kuzum bir perdeci ya da iç mimar bulsak da sorsak yaUff canım ya ya güzel olmazsa diye içim içimi yiyor
nerelerdesin hakkaten canım? gözükmüyosun.sıkma canınıı elbett bulucaksın hayallerinin gelinliğini stres olma sakın
Beğendiğin modelleri ve üzerinde duran hallerinin resimlerini koy da bir bakalım güzelim. Biz objektif göz olarak olmuş, olmamış, bu düşündüğün olur ya da olmaz diye yorum yaparız ne dersin?
Canım baksana bir kaç şeyde buldum bu arada bir kaç yazı okudum mesela koltukların hangi renk ise bir tık koyusu ya da bir tık açık rengide kullanılabilirmişNasıl yani tülsüz ev mi olur kızlar :)) Kırık beyaz tül düşünüyorum ben sadece fon konusunda kararsızım. Kiracıyım ben stor perde alamam gittiğim yere uymaz. Eşim astsubay 3-4 yılda bir başka yere gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?