- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.901
Kuzucuk
Kuzum benimKuzucuk
Günaydın canımgünaydınnlarrr
Hoş geldin şekerim artık bir karar versen iyi olacak :)Kızlar merhaba bayağıdır gelemiyorum topiğe çok yoğunum, hala hala gelinlik bakıyorum bu gidişle alamayacam
Aramiza hosgeldiniz kizlarminisim91 rujj @lostbuthopeful @ckmk
Burada dertler dinleniyor, yardım ediliyo terapi merkezi valla :)
Elmoşum nasılsın?Selam kızlar :)
Bu konu beni aşar valla :) Ama piyasadaki bir çok koltuğun İnegöl'de yapılıp üzerine marka mobilyaların etiketlerinin basıldığını duymuştum. Haklı olabilirsin o yüzden. 5000 tl gerçekten çok uygunmuş, yani uçuk bir fark var arada bilemedim şimdi kalitesi nasıldırMerhabalar tekrardan cevaplarınız için cok teşekkürler :) şimdi gelelim benim için büyük dert ama nişanlım için daha vakit var diye diye geçiştirdiği konuya :) Mayıs'ta malum düğün var ben evi tuttum bu ay ev sahibim ufak tefek tadilatlar vardı onu yaptıracak beyaz eşyalar tamm ama yatak odası salon ve oturma odası daha ortada yok.benim 2tane düğün olacak oyüzden ne bizimkilere nede kayınvalidemlrr fazla yük olması istiyoruZ.internette eşya bakarken Bursa İnegöl'de bi mobilya imalatçısının ilanına rastladım okadar ucuz ki ama bi okadarda beğendim yatak odası salon ve oturma odası 5ooo tl ye geliyor :) fakat benim aklıma takılan şey neden bu kadar ucuz imalatcısı olduğundan mı mal kötü olduğundan mı ? İnegöl'de yaşayan yada İnegöl'den mobilya alan birileri var mı bana yardımcı olacak? Ha bide en önemli şeyi söliyim vivenseyi biliyorsunuzdur sanal mobilya mağazası orada rüya koltuk takımı 2 var böle kremli pembeli çiçekli bişi o koltuğun aynısı dedğim yerdede var ama fiyat arasında dağlar var.vivensede o koltuk takımının üretim yeri İnegöl sizce aynı yer olabilir mi
Bu konu beni aşar valla :) Ama piyasadaki bir çok koltuğun İnegöl'de yapılıp üzerine marka mobilyaların etiketlerinin basıldığını duymuştum. Haklı olabilirsin o yüzden. 5000 tl gerçekten çok uygunmuş, yani uçuk bir fark var arada bilemedim şimdi kalitesi nasıldırBen yatak odası, köşe takımı, konsol, masa ve sandalyelere 15000 tl ödedim
Ben de ağır şeyler sevmiyorum. Spor bir köşe takımı aldım o yüzden. Topic açmıştım bakabilirsin koltuklarıma. Tv ünitesi bile almadım konsol da almazdım da yemek takımlarımı koymak için aldım mecburen. 2. koltuk takımını sevdim metal ayak oluşunu. Çiçekli sevmiyorum ben, renkleri güzel ama :) Fiyatı cidden çok uygun. Gidip yakından görmeni tavsiye ederim. Belki oturunca filan göründüğü gibi değildir. Eğer malı da hoşuna giderse alırsın bu fiyata harika da olur.Bak bu 2 ürün 1500tl birini oturma odasına birini salona düşündüm ben salonu öle ağır eşyalar düşünmüom cıvıl cıvıl olsun bi yemek masası bi tv ünitesi konsol felan kendi evimiz olursa inş öle alıcam kiradayken gerek yok
Ooo hiç gerek yok bence. Zaten vereceğin yol parası ve yorgunluğa değmez. Oraya gidip bir de hüsrana uğramak var. Yani ben olsam o kadar uzak mesafeden beğenmeme olasılığını da göz önünde bulundurduğumda gitmeye cesaret edemezdim.Bilmiyorum kafam cok karısıkbulunduğum şehirden inegöle gitmem 12 saatimi alır bi çılgınlık yapıp alıyom diyorum ama sonra dedğin gibi ya oturunca rahat değilse off bilmiyorum ama benimde bildiğim kadarıyla çoğu mobilya İnegöl'den gelme yada kendimi avutuyorum :)
Hoş geldin şekerim artık bir karar versen iyi olacak :)
Beğendiğin modelleri ve üzerinde duran hallerinin resimlerini koy da bir bakalım güzelim. Biz objektif göz olarak olmuş, olmamış, bu düşündüğün olur ya da olmaz diye yorum yaparız ne dersin?Hoşbulduk tatlım, Kesinlikle vermem lazım ama tek başıma veremiyorum. Çünkü biliyorum ki beğendiğim gelinliğe laf söyleyecekler, yüzleri düşecek. moralimi sıfır edecekler. Yanımda da sadece annem var onun da zevki benimkiyle uymuyo. nişanlımda ancak ayın 19'unda yanıma gelebilecek. tek başıma bakıyorum kaç haftadır iki tane model beğendim o da shedamoda da . Bide Dreamonda giydiğim bi gelinliği kendim kafamda geliştirip gelinlikçilere sordum yaparmısınız diye.
okeanoss00 canım ve kızlarsizin fikirlerinize çok ihtiyacım var bana bu konuda yardım edermisiniz?? size de sorayım aynı şeyi nasıl olur diye ??
Teşekkür ederim canım. Perde konusunda hala kararsızım maalesef... Bu işlerden hiç anlamıyorum. Mayıs gelinleri siz de bir el atıverin konuya fikirlerinize ihtiyacım var...AA senin köşe takımında çok güzel spor bi takım ama perde konusunda hiç bi fikrim yok umarım karar verebilmissindir bende eğer bu koltuklar olmazsa oturma odası böle bi köşe takımı düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?