• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

verdi-2013-tul-perde-modelleri-0.jpg

Bu nasıl?

Kızlar bana da akıl verin canımcım okenausuma yardım edeyim derken karıştım iyice konumda vardı koltuğum isterseniz eklerim buraya da adama vizon rengi olsun karşısındaki berjer lacivert olsun dedim ama köşe takımını bej krem olan renginde mi bıraksam aksesuarlarla mavilerle falan daha açık bir salon olur böylelikle kire gitmez diye vizon dedim ama tereddütte kaldım şimdi perde halı iyice kapanırsa diye :KK35:

Canım koltuklarını bi eklesene buraya kafamda canlandıramadım. daha iyi olur bence :))

Olur diyosun yani canim. Kirik beyaz tulle de acar mi yoksa bu renklerle boguk bir hava mi olur ne zormus ya perde secimi en cok bunda zorlandim. Gelinligimi hemen sectik :s

Bu süper bi model ama bunun daha açığı olursa evin içini daha aydınlık gösterir bitanem. Kız gelinlik daha zor değilmi, perde işi daha kolay bence. Ne bilim bana öyle geldi yada :))

Eki Görüntüle 1402627

Köşe vizon berjer lacivert dedik :KK53:

Canım bence parça parça fonlar yukarda da vardı okeanoss00 okeanoss00 'un eklediği arasında yeşil olan. onun gibi bişi olabilir. Ama renkleri seçirken içinde kesin bi lacivert tonu olsun uyumlu durur. Ama benim için tül perde açık tonlarda olmalı. evin içini aydınlık göstermek adına. Bence sende öyle düşünmelisin

Bu süper bi model ama bunun daha açığı olursa evin içini daha aydınlık gösterir bitanem. Kız gelinlik daha zor değilmi, perde işi daha kolay bence. Ne bilim bana öyle geldi yada :))
Benim koltuklarim ayni perdedeki renkler :)) off valla gelinligimi yarim saatte sectim ben cok icime sinerek :))) Perde bana cok zor geldi :)

Valla canım işler yoğunlaştı sabah 9 akşam 10 çalışıyorum bazen kafam bi milyon. akşam 5 gibi çıkabildiğim günler bi moda evine gdiyorum. bu hafta sonu da en yakın arkadaşım nişanlanacak o yüzden bu haftalık iznim ona ayırdım. Makyajını fotograf çekimini ben yapıcam.
inşallah bulurum bitanem yaa bana akıl vereceklerinn hepsi şehir dışında olduğu için böyle kalakaldım sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.

Canım şimdi anlatıyorum. Dreamonda aşağıdaki mankenin üzerindeki gelinliği giydim. üzerimdeki çektirmeme izin verdikler maalesef. gelinlikte görüldüğü gibi eteği tamamen dantelden oluşuyor ve bi üst katı ise hayal tül. hayal tülün üzerinde de yer yer güdür var. yani insanın gözüne bariz bir dantel gözükmüyor. üst bedende ise etekteki dantel ve üzerine minik minik güdürler kullanılmış.

Bu gelinliği çok begendim ancak biraz daha şatafatlı olsun diye ekleme çıkarma yaptırmak istedim. firma onları yapamayacaklarını söyledi. Bende Kızılaydaki modaevlerine yöneldim. Bunu göstererek napabilir diye. Bi firmaya aklımdakini anlattım, aşağıdaki gelinliği çizdiler.
Truvakar kol, kayık yaka, arkası kolları kullanılacak dantelle kapatılacak ve inci düğme olacak. bunlar en basitleri zaten.
-Etek "prenses-A kesim" arası olarak. yani ne çok kabarık, ne de çok sönük.
-bel kısmı "prenses" modellerdeki gibi V gelecek.
-Etek kısmında ise üst bedende kullanılan dantelin tamami etektede kullanılacak. Bu dantel sık dokulmuş bi dantel olması gerek.
-dantelli eteğin bir alt katına simli tül, en üst kata da sadece hayal tül kullanılacak. bu kadar :-)

Biliyorum. kafanızı çooook karıştırdım. özetle mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
şuan aklımda bu model var, ne olur kızlar fikirlerinizi söyleyin. Nasıl buldunuz?? Çok mu karışık yorumalrınızı bekliyorum....

başka firmalarda giydiğim modellerin fotolarını çektirmedikleri için foto koyamıyorum. Benzer model bulabilrsem kolaycağım. onu da sormak istiyorum.

Eki Görüntüle 1402547

Eki Görüntüle 1402537 Eki Görüntüle 1402538

canımın içi herzaman yardımcı oluruz tabiki birbirimize sonuçta bunlar en heyecanlı olduğu kadar en zor zamanlarımız..bence bikere sakın stres yapma olmuyo bulamıyorum diye ççokda acelede etme gec kalıyorum diye.içine sinsin kesinlikle ümitsizliğe kapılma.fikir konusundadda sor bize..bu model mesela arkası çok zarif duruyo güpürleri falan çok hoş kesinlikle ama sadece o kemer gibi olan ayrıntı pek hoşuma gitmedi amqaa eteği ve özellikle arkadan omuzları çok hoş..sunuda unutma herzaaman yaptıgımız yorumlar kişisel olucak önemli olan senin hissettiklerin :KK15:

Haklısın tatlım,, stres oldum iyice acele edip yanlış karar vermek istemiyorum. İçime sine sine bakacam Artık. Bugün bi modaevine daha gidicem. Bide vakko weddinge gitmek istiyorum. Bazen uyguna bulabiliyormussun. oraları da görüp karar vericem artık. kemer kısmı dediğin gibi sırıtmış olmamış. bunun omuzları da güzel ama benim ki truvakar kol olacak.

Okumuşsundur Bi önceki yazdığımı okumussundur canım, mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
nasıl olur sence??

okeanoss00 okeanoss00 elmol elmol nehirnil111 nehirnil111 minisim91 minisim91 rujj rujj monarkkk monarkkk youlike youlike Mutella Mutella D dimet blue_fairy blue_fairy
Şekerlerim yukardaki postumu okuyun 395. sayfada yer alan postumu, yorumlarınızı bekliyorum. kafamda oluşturduğum gelinliği nasıl buldunuz. Yardımlarınıza ihtiyacım var

Canım bence parça parça fonlar yukarda da vardı okeanoss00 okeanoss00 'un eklediği arasında yeşil olan. onun gibi bişi olabilir. Ama renkleri seçirken içinde kesin bi lacivert tonu olsun uyumlu durur. Ama benim için tül perde açık tonlarda olmalı. evin içini aydınlık göstermek adına. Bence sende öyle düşünmelisin

Evet öyle birşey hoş duracaktır gerçekten desenli değilde düz istiyorum çok sadeciyim ben desenlilerden sıkılırım ama öyle parça parça kurtarır beni sanırım lacivert mavi ve krem tonlarından olabilir o parçalar ama diktiremezsem tek renk almam gerekirse açık mavi tonlarında alabilirim açsın diye odayı kırık beyaz tülle çünkü aksesuarlarımı da açık mavi tonlarında seçmek istiyorum laciverte ne kadar uyar tam bilemesem de :KK70:vizonla lacivert uyumlu değil mi ? açık krem zamanla kirlenir diye vazgeçtim okenausum sayesinde :KK53:

Haklısın tatlım,, stres oldum iyice acele edip yanlış karar vermek istemiyorum. İçime sine sine bakacam Artık. Bugün bi modaevine daha gidicem. Bide vakko weddinge gitmek istiyorum. Bazen uyguna bulabiliyormussun. oraları da görüp karar vericem artık. kemer kısmı dediğin gibi sırıtmış olmamış. bunun omuzları da güzel ama benim ki truvakar kol olacak.

Okumuşsundur Bi önceki yazdığımı okumussundur canım, mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
nasıl olur sence??

okeanoss00 okeanoss00 elmol elmol nehirnil111 nehirnil111 minisim91 minisim91 rujj rujj monarkkk monarkkk youlike youlike Mutella Mutella D dimet blue_fairy blue_fairy
Şekerlerim yukardaki postumu okuyun 395. sayfada yer alan postumu, yorumlarınızı bekliyorum. kafamda oluşturduğum gelinliği nasıl buldunuz. Yardımlarınıza ihtiyacım var
Canım güzel bir gelinlik olacak o tarz modeller görmüştüm hatta konumda da vardır muhakkak :KK37:

Benim koltuklarim ayni perdedeki renkler :)) off valla gelinligimi yarim saatte sectim ben cok icime sinerek :))) Perde bana cok zor geldi :)

Koltuk renk süper ama aynı renklerle odanın içini boğabilir. Bu renklerin açık tonlarına yönel bence. perdeyi halledersin hemencecik merak etme. yeterki model beğen.

mor fonlar inanılmaz güzelmiş yaaa diğer esyalarını acık renk secsen halı tv ünitesi falan güzel olmazmı
birde gelinlık almayanlar bugun bi bilbord gördum madam burcu gelınlık özel dikim 650-1500 arasıymıs bı ugrayın derim

Evet öyle birşey hoş duracaktır gerçekten desenli değilde düz istiyorum çok sadeciyim ben desenlilerden sıkılırım ama öyle parça parça kurtarır beni sanırım lacivert mavi ve krem tonlarından olabilir o parçalar ama diktiremezsem tek renk almam gerekirse açık mavi tonlarında alabilirim açsın diye odayı kırık beyaz tülle çünkü aksesuarlarımı da açık mavi tonlarında seçmek istiyorum laciverte ne kadar uyar tam bilemesem de :KK70:vizonla lacivert uyumlu değil mi ? açık krem zamanla kirlenir diye vazgeçtim okenausum sayesinde :KK53:

Olur canım neden olmasın. açık mavi çok hoş olur bence. zıt bir tondan sa mavi daha sade durur. maviye vizon çok hoş oluyor. onu da düşünebilirsin.
Mesela okeanoss00 okeanoss00 kiler bordo ya onada pembe-krem yakışır. ama farklı bişi yapmak isterse, koyu tok yeşil çok sşık durur

Olur canım neden olmasın. açık mavi çok hoş olur bence. zıt bir tondan sa mavi daha sade durur. maviye vizon çok hoş oluyor. onu da düşünebilirsin.
Mesela okeanoss00 okeanoss00 kiler bordo ya onada pembe-krem yakışır. ama farklı bişi yapmak isterse, koyu tok yeşil çok sşık durur

Valla mı ayyy çok sevindim valla böyle düşünmene. Biraz farklı olsun istedim. umarım farklı olsun derken berbat bişi olmaz :)

Berjer lacivert oluyor ya o yüzden mavili aksesuarlar detaylar kullanayımmı diye tereddütte kalmıştım ama içimi rahatlattınız sağolun:KK68:Laciverte turkuazda oluyor ama ben açık mavi tercih ederim sanırım :KK59:

İnşallah güzel olacaktır öyle berbat falan diyip kötü düşünme :oops:

mor fonlar inanılmaz güzelmiş yaaa diğer esyalarını acık renk secsen halı tv ünitesi falan güzel olmazmı
birde gelinlık almayanlar bugun bi bilbord gördum madam burcu gelınlık özel dikim 650-1500 arasıymıs bı ugrayın derim

ama madam burcu sadece İZMİR deeee :(( Ben Ankara'dayımmm

Back