Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Canım koltuklarını bi eklesene buraya kafamda canlandıramadım. daha iyi olur bence :))

Olur diyosun yani canim. Kirik beyaz tulle de acar mi yoksa bu renklerle boguk bir hava mi olur ne zormus ya perde secimi en cok bunda zorlandim. Gelinligimi hemen sectik :s

Bu süper bi model ama bunun daha açığı olursa evin içini daha aydınlık gösterir bitanem. Kız gelinlik daha zor değilmi, perde işi daha kolay bence. Ne bilim bana öyle geldi yada :))

Eki Görüntüle 1402627

Köşe vizon berjer lacivert dedik

Canım bence parça parça fonlar yukarda da vardı okeanoss00 'un eklediği arasında yeşil olan. onun gibi bişi olabilir. Ama renkleri seçirken içinde kesin bi lacivert tonu olsun uyumlu durur. Ama benim için tül perde açık tonlarda olmalı. evin içini aydınlık göstermek adına. Bence sende öyle düşünmelisin

Bu süper bi model ama bunun daha açığı olursa evin içini daha aydınlık gösterir bitanem. Kız gelinlik daha zor değilmi, perde işi daha kolay bence. Ne bilim bana öyle geldi yada :))
Benim koltuklarim ayni perdedeki renkler :)) off valla gelinligimi yarim saatte sectim ben cok icime sinerek :))) Perde bana cok zor geldi :)

Haklısın tatlım,, stres oldum iyice acele edip yanlış karar vermek istemiyorum. İçime sine sine bakacam Artık. Bugün bi modaevine daha gidicem. Bide vakko weddinge gitmek istiyorum. Bazen uyguna bulabiliyormussun. oraları da görüp karar vericem artık. kemer kısmı dediğin gibi sırıtmış olmamış. bunun omuzları da güzel ama benim ki truvakar kol olacak.

Okumuşsundur Bi önceki yazdığımı okumussundur canım, mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
nasıl olur sence??

okeanoss00 elmol nehirnil111 minisim91 rujj monarkkk youlike Mutella D dimet blue_fairy
Şekerlerim yukardaki postumu okuyun 395. sayfada yer alan postumu, yorumlarınızı bekliyorum. kafamda oluşturduğum gelinliği nasıl buldunuz. Yardımlarınıza ihtiyacım var

Evet öyle birşey hoş duracaktır gerçekten desenli değilde düz istiyorum çok sadeciyim ben desenlilerden sıkılırım ama öyle parça parça kurtarır beni sanırım lacivert mavi ve krem tonlarından olabilir o parçalar ama diktiremezsem tek renk almam gerekirse açık mavi tonlarında alabilirim açsın diye odayı kırık beyaz tülle çünkü aksesuarlarımı da açık mavi tonlarında seçmek istiyorum laciverte ne kadar uyar tam bilemesem de vizonla lacivert uyumlu değil mi ? açık krem zamanla kirlenir diye vazgeçtim okenausum sayesinde

Canım güzel bir gelinlik olacak o tarz modeller görmüştüm hatta konumda da vardır muhakkak

Benim koltuklarim ayni perdedeki renkler :)) off valla gelinligimi yarim saatte sectim ben cok icime sinerek :))) Perde bana cok zor geldi :)

Koltuk renk süper ama aynı renklerle odanın içini boğabilir. Bu renklerin açık tonlarına yönel bence. perdeyi halledersin hemencecik merak etme. yeterki model beğen.

mor fonlar inanılmaz güzelmiş yaaa diğer esyalarını acık renk secsen halı tv ünitesi falan güzel olmazmı
birde gelinlık almayanlar bugun bi bilbord gördum madam burcu gelınlık özel dikim 650-1500 arasıymıs bı ugrayın derim

Olur canım neden olmasın. açık mavi çok hoş olur bence. zıt bir tondan sa mavi daha sade durur. maviye vizon çok hoş oluyor. onu da düşünebilirsin.
Mesela okeanoss00 kiler bordo ya onada pembe-krem yakışır. ama farklı bişi yapmak isterse, koyu tok yeşil çok sşık durur

Valla mı ayyy çok sevindim valla böyle düşünmene. Biraz farklı olsun istedim. umarım farklı olsun derken berbat bişi olmaz :)

Berjer lacivert oluyor ya o yüzden mavili aksesuarlar detaylar kullanayımmı diye tereddütte kalmıştım ama içimi rahatlattınız sağolunLaciverte turkuazda oluyor ama ben açık mavi tercih ederim sanırım

İnşallah güzel olacaktır öyle berbat falan diyip kötü düşünme

ama madam burcu sadece İZMİR deeee ( Ben Ankara'dayımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…