• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Senin köşe takımları sanki enıza mobilyanın takımına benziyo gibi

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    161,6 KB · Görüntüleme: 78
  • image.jpg
    image.jpg
    150,4 KB · Görüntüleme: 85
89 luyum ama haziran tatlim :))
doğumgunünü evli bı hanım olarak kutlucaksn desene:KK28:rica etsem benım ismimide tarihlere eklermsn ilerde bakmak istıyrm bu konuya:KK53:haftaya gelinlik bakmaya başlıcam bende hiç diktirmek istemıyrm cesaretım yok umarm istediğim gelınlık karsıma çıkar alır almaz sizinle paylaşıcam:KK76:

AA senin köşe takımında çok güzel spor bi takım ama perde konusunda hiç bi fikrim yok umarım karar verebilmissindir bende eğer bu koltuklar olmazsa oturma odası böle bi köşe takımı düşünüyorum
canm hoşgeldin aramıza...nişanlımda bi ara inegöle gidelim bütüünn mobilyalarımızı ordan alalım diyordu.fakat alıncak zamanda sanırım yol gözünde büyüdü hiiç sesi bile çıkmadı.biz kargılı mobilyadan aldık bütçemizi çokda aşmadı fiyat olarak. ayrıca okeanoss00 okeanoss00 cuma katılıyorum oraya gidip yorulğuna değmez inanki biz herbişeyi bigünde hallettik.bu kadar stres yapmaya gerek yok iyice arastir kendi bulunduğun ilde sonrada heryönden içine sineni git kap :KK15:

Merhabalar tekrardan cevaplarınız için cok teşekkürler :) şimdi gelelim benim için büyük dert ama nişanlım için daha vakit var diye diye geçiştirdiği konuya :) Mayıs'ta malum düğün var ben evi tuttum bu ay ev sahibim ufak tefek tadilatlar vardı onu yaptıracak beyaz eşyalar tamm ama yatak odası salon ve oturma odası daha ortada yok.benim 2tane düğün olacak oyüzden ne bizimkilere nede kayınvalidemlrr fazla yük olması istiyoruZ.internette eşya bakarken Bursa İnegöl'de bi mobilya imalatçısının ilanına rastladım okadar ucuz ki ama bi okadarda beğendim yatak odası salon ve oturma odası 5ooo tl ye geliyor :) fakat benim aklıma takılan şey neden bu kadar ucuz imalatcısı olduğundan mı mal kötü olduğundan mı ? İnegöl'de yaşayan yada İnegöl'den mobilya alan birileri var mı bana yardımcı olacak? Ha bide en önemli şeyi söliyim vivenseyi biliyorsunuzdur sanal mobilya mağazası orada rüya koltuk takımı 2 var böle kremli pembeli çiçekli bişi o koltuğun aynısı dedğim yerdede var ama fiyat arasında dağlar var.vivensede o koltuk takımının üretim yeri İnegöl sizce aynı yer olabilir mi

Canım bende senin gibi inegölden bakmayı düşünüyorum. Benim mesafem daha yakın oldugu için muhtemelen gidicem. okeanoss00 okeanoss00 un dediği gibi mesafeyi düşününce bende bildiğin güvensiğin yerlesen bakman daha iyi olur. Yol masrafıydı suydu buydu derken kötü bişeyle karsılaşma. Yada bu modelleri bulundugunuz yerdeki mobilyacıya yaptırabilirsin. Uyguna yapanlar da var malzemeyi daha iyi kullanırsan pahalıya gelebilir

doğumgunünü evli bı hanım olarak kutlucaksn desene:KK28:rica etsem benım ismimide tarihlere eklermsn ilerde bakmak istıyrm bu konuya:KK53:haftaya gelinlik bakmaya başlıcam bende hiç diktirmek istemıyrm cesaretım yok umarm istediğim gelınlık karsıma çıkar alır almaz sizinle paylaşıcam:KK76:
Eklerim canım.

Teşekkür ederim canım. Perde konusunda hala kararsızım maalesef... Bu işlerden hiç anlamıyorum. Mayıs gelinleri siz de bir el atıverin konuya fikirlerinize ihtiyacım var... elmol elmol colcicegigulbeseker colcicegigulbeseker nehirnil111 nehirnil111 @blue_fairy

Kuzu fikrimi söyledim topikte paylaşılan bir düz inen fon vardı bence o şekilde olmalı keşke perde halı konusunda biraz daha fikir sahibi olsam :KK17: açık krem ya da bej üzerine bordo güzel gider gibi geldi bana ya da 3.kullanacağın bir renk varsa onu karıştırıp yap derim ama bence antrasit ve bordo var 3.renk krem bej tonları olmalı aksesuarlarda:KK60:

okeanoss00 okeanoss00 canım köşe takımın için bence beyaz düşünmelisin renk olarak stor yaptıracaksan da beyaz olmalı bence çnkü grubun rengi zaten koyu bu yüzden beyaz olmalı. model biraz renk olsun diye düşünüyorsan, lila tonlarında düşünebilirsin. yada beyaz tül üzerinde minik minik lila tonlarında bişeyler olabilir. Yani şuan aklıma sadece bunlar geldi. Perdelere hiç bakmadığım için perde konusnda ufkum daha açılmadı. Ama gelinlikle ilgili bişi sor hemen söyleyim sana şekerim :)) :-)

okeanoss00 okeanoss00 canım köşe takımın için bence beyaz düşünmelisin renk olarak stor yaptıracaksan da beyaz olmalı bence çnkü grubun rengi zaten koyu bu yüzden beyaz olmalı. model biraz renk olsun diye düşünüyorsan, lila tonlarında düşünebilirsin. yada beyaz tül üzerinde minik minik lila tonlarında bişeyler olabilir. Yani şuan aklıma sadece bunlar geldi. Perdelere hiç bakmadığım için perde konusnda ufkum daha açılmadı. Ama gelinlikle ilgili bişi sor hemen söyleyim sana şekerim :)) :-)
Tül zaten kırık beyaz olacak. Yanlardaki fonların nasıl olması gerektiği konusunda kararsızım canım :)

Kuzu fikrimi söyledim topikte paylaşılan bir düz inen fon vardı bence o şekilde olmalı keşke perde halı konusunda biraz daha fikir sahibi olsam :KK17: açık krem ya da bej üzerine bordo güzel gider gibi geldi bana ya da 3.kullanacağın bir renk varsa onu karıştırıp yap derim ama bence antrasit ve bordo var 3.renk krem bej tonları olmalı aksesuarlarda:KK60:
Uff canım ya ya güzel olmazsa diye içim içimi yiyor :(

Tül zaten kırık beyaz olacak. Yanlardaki fonların nasıl olması gerektiği konusunda kararsızım canım :)
canım bana sorarsan tül değilse stor al açık bir tonda ama yanlarda mutlaka berjerinin rengnde fonlar olsun ama tül yapma çünkü köşenin çok güzel ve spor bence tül o sporluğu ve rahatlığı bozabilir miki?:KK58:

Elmoşum nasılsın?
iyiyim canm sınava hazırlanıyorum çok fazla dahil olamıyorum aranıza bu yüzden çok konu kaçırdım yaa :KK14: tül perde olarak hemen fikir veriyorum canım biraz üzerine düşüneyim beş dkya örneklerle geliyorum :KK15:

canım bana sorarsan tül değilse stor al açık bir tonda ama yanlarda mutlaka berjerinin rengnde fonlar olsun ama tül yapma çünkü köşenin çok güzel ve spor bence tül o sporluğu ve rahatlığı bozabilir miki?:KK58:
Tatlım ben kiracıyım. Stor perde almak istemiyorum gittiğim yere uymaz diye. Direk bordo yaparsam boğacağını düşünüyorum. Off çok zormuş seçmek.

iyiyim canm sınava hazırlanıyorum çok fazla dahil olamıyorum aranıza bu yüzden çok konu kaçırdım yaa :KK14: tül perde olarak hemen fikir veriyorum canım biraz üzerine düşüneyim beş dkya örneklerle geliyorum :KK15:
Eve koydum koltukları topiğe de onları ekledim. Bakıp öyle yorum yaz kuzum olur mu?

kesinlikle sana katılıyorum bu takımla tül sakın düşünme ya da tamamen düz hayalet tüllerden olsun ;)

kesinlikle sana katılıyorum bu takımla tül sakın düşünme ya da tamamen düz hayalet tüllerden olsun :KK66:
Nasıl yani tülsüz ev mi olur kızlar :)) Kırık beyaz tül düşünüyorum ben sadece fon konusunda kararsızım. Kiracıyım ben stor perde alamam gittiğim yere uymaz. Eşim astsubay 3-4 yılda bir başka yere gideceğiz.

Uff canım ya ya güzel olmazsa diye içim içimi yiyor :KK43:
Kuzum bir perdeci ya da iç mimar bulsak da sorsak ya :KK35:Şimdi korktum bende hiç bilgim yok çünkü zcaba benim koltuklara hangisi olur ki gerçi yemek masasını tv sehpasını falan aldıktan sonra sorarım size daha çok netleşir :confused:

nerelerdesin hakkaten canım? gözükmüyosun.sıkma canınıı elbett bulucaksın hayallerinin gelinliğini stres olma sakın :eek:

Valla canım işler yoğunlaştı sabah 9 akşam 10 çalışıyorum bazen kafam bi milyon. akşam 5 gibi çıkabildiğim günler bi moda evine gdiyorum. bu hafta sonu da en yakın arkadaşım nişanlanacak o yüzden bu haftalık iznim ona ayırdım. Makyajını fotograf çekimini ben yapıcam.
inşallah bulurum bitanem yaa bana akıl vereceklerinn hepsi şehir dışında olduğu için böyle kalakaldım sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.

Beğendiğin modelleri ve üzerinde duran hallerinin resimlerini koy da bir bakalım güzelim. Biz objektif göz olarak olmuş, olmamış, bu düşündüğün olur ya da olmaz diye yorum yaparız ne dersin?

Canım şimdi anlatıyorum. Dreamonda aşağıdaki mankenin üzerindeki gelinliği giydim. üzerimdeki çektirmeme izin verdikler maalesef. gelinlikte görüldüğü gibi eteği tamamen dantelden oluşuyor ve bi üst katı ise hayal tül. hayal tülün üzerinde de yer yer güdür var. yani insanın gözüne bariz bir dantel gözükmüyor. üst bedende ise etekteki dantel ve üzerine minik minik güdürler kullanılmış.

Bu gelinliği çok begendim ancak biraz daha şatafatlı olsun diye ekleme çıkarma yaptırmak istedim. firma onları yapamayacaklarını söyledi. Bende Kızılaydaki modaevlerine yöneldim. Bunu göstererek napabilir diye. Bi firmaya aklımdakini anlattım, aşağıdaki gelinliği çizdiler.
Truvakar kol, kayık yaka, arkası kolları kullanılacak dantelle kapatılacak ve inci düğme olacak. bunlar en basitleri zaten.
-Etek "prenses-A kesim" arası olarak. yani ne çok kabarık, ne de çok sönük.
-bel kısmı "prenses" modellerdeki gibi V gelecek.
-Etek kısmında ise üst bedende kullanılan dantelin tamami etektede kullanılacak. Bu dantel sık dokulmuş bi dantel olması gerek.
-dantelli eteğin bir alt katına simli tül, en üst kata da sadece hayal tül kullanılacak. bu kadar :-)

Biliyorum. kafanızı çooook karıştırdım. özetle mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
şuan aklımda bu model var, ne olur kızlar fikirlerinizi söyleyin. Nasıl buldunuz?? Çok mu karışık yorumalrınızı bekliyorum....

başka firmalarda giydiğim modellerin fotolarını çektirmedikleri için foto koyamıyorum. Benzer model bulabilrsem kolaycağım. onu da sormak istiyorum.

image (2).jpeg

image (1).jpeg
image.jpeg

Nasıl yani tülsüz ev mi olur kızlar :)) Kırık beyaz tül düşünüyorum ben sadece fon konusunda kararsızım. Kiracıyım ben stor perde alamam gittiğim yere uymaz. Eşim astsubay 3-4 yılda bir başka yere gideceğiz.
Canım baksana bir kaç şeyde buldum bu arada bir kaç yazı okudum mesela koltukların hangi renk ise bir tık koyusu ya da bir tık açık rengide kullanılabilirmiş :KK54:Düz kahve açık ya da koyu vizon falanda düşünülebilir bence desensiz olamaz mı :KK16:
vizon-acik-kahve-uyumu.jpg
vizon-tekli-koltuk.jpg

Back