nerelerdesin hakkaten canım? gözükmüyosun.sıkma canınıı elbett bulucaksın hayallerinin gelinliğini stres olma sakın
Valla canım işler yoğunlaştı sabah 9 akşam 10 çalışıyorum bazen kafam bi milyon. akşam 5 gibi çıkabildiğim günler bi moda evine gdiyorum. bu hafta sonu da en yakın arkadaşım nişanlanacak o yüzden bu haftalık iznim ona ayırdım. Makyajını fotograf çekimini ben yapıcam.
inşallah bulurum bitanem yaa bana akıl vereceklerinn hepsi şehir dışında olduğu için böyle kalakaldım sizin yardımlarınıza ihtiyacım var.
Beğendiğin modelleri ve üzerinde duran hallerinin resimlerini koy da bir bakalım güzelim. Biz objektif göz olarak olmuş, olmamış, bu düşündüğün olur ya da olmaz diye yorum yaparız ne dersin?
Canım şimdi anlatıyorum. Dreamonda aşağıdaki mankenin üzerindeki gelinliği giydim. üzerimdeki çektirmeme izin verdikler maalesef. gelinlikte görüldüğü gibi eteği tamamen dantelden oluşuyor ve bi üst katı ise hayal tül. hayal tülün üzerinde de yer yer güdür var. yani insanın gözüne bariz bir dantel gözükmüyor. üst bedende ise etekteki dantel ve üzerine minik minik güdürler kullanılmış.
Bu gelinliği çok begendim ancak biraz daha şatafatlı olsun diye ekleme çıkarma yaptırmak istedim. firma onları yapamayacaklarını söyledi. Bende Kızılaydaki modaevlerine yöneldim. Bunu göstererek napabilir diye. Bi firmaya aklımdakini anlattım, aşağıdaki gelinliği çizdiler.
Truvakar kol, kayık yaka, arkası kolları kullanılacak dantelle kapatılacak ve inci düğme olacak. bunlar en basitleri zaten.
-Etek "prenses-A kesim" arası olarak. yani ne çok kabarık, ne de çok sönük.
-bel kısmı "prenses" modellerdeki gibi V gelecek.
-Etek kısmında ise üst bedende kullanılan dantelin tamami etektede kullanılacak. Bu dantel sık dokulmuş bi dantel olması gerek.
-dantelli eteğin bir alt katına simli tül, en üst kata da sadece hayal tül kullanılacak. bu kadar
Biliyorum. kafanızı çooook karıştırdım. özetle mankenin üzerindeki gelinliğin daha kabarığı, daha ışıltılısı, daha güzel dantellisi truvakar kollusu, Beli V olanı.
şuan aklımda bu model var, ne olur kızlar fikirlerinizi söyleyin. Nasıl buldunuz?? Çok mu karışık yorumalrınızı bekliyorum....
başka firmalarda giydiğim modellerin fotolarını çektirmedikleri için foto koyamıyorum. Benzer model bulabilrsem kolaycağım. onu da sormak istiyorum.