- 28 Kasım 2014
- 578
- 641
- 158
- 34
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.861
kuzum niye yetişmesinki bütün eşyaları hallettin mi en 10 günde çok rahat yerleşir bana göre.illaki eksik bişeyler kalıcak ama zamanla tamamlıycaz canımızı sıkmaya değmez bence.benimde kiracı çıkmasaydı da nisanın ilk haftası baslıycaktım.ama erken çıktı bana karı sadece evın ufak tefek tadilatları yapılıyo.yoksa uzakk oldugum ıcın benm elmden bişey gelmiyoyetişir diyende var yetişmez diyende... çoğunluk yetişmez diyorrolduğu kadar canım bende yetişmiceni düşünüorum ama kafama takmamak için düşünmemeye çalışıorumm :)
bizdede tadilat olayları olucak canım o sebepten tereddütteyim ama dediğim gibi düşünmek istemiyorum :)kuzum niye yetişmesinki bütün eşyaları hallettin mi en 10 günde çok rahat yerleşir bana göre.illaki eksik bişeyler kalıcak ama zamanla tamamlıycaz canımızı sıkmaya değmez bence.benimde kiracı çıkmasaydı da nisanın ilk haftası baslıycaktım.ama erken çıktı bana karı sadece evın ufak tefek tadilatları yapılıyo.yoksa uzakk oldugum ıcın benm elmden bişey gelmiyo
tadilat filan olmıcaksa 1 ay yeterde artar :))biz işime yakın çevredeki sitelere bakıyoruz, hepsi yeni bu yüzden tadilat gerektirmicektir Allah'tan o zaman daha 1 ayım var, bu da bişey
ii canım sen nasılsın :) nasıl gidiyorrrKızlar nasılsınız ben çok yoğunum gelemiyorum topiğe
İyiyim canım çok şükür yorgun ve yorucu gidiyor işte yoğunum özelde yoğunum nasıl olacak böyle bilemiyorumii canım sen nasılsın :) nasıl gidiyorrr
Çok güzel canım bayıldım
Çok güzel canım bayıldım
Yoo canım neden acelece olsun artık bu güzellikleri de ayarlamak gerek zamanımız kısıtlı hayırlı olsun aşkla taşıÇok teşekkürler canım :) Biraz aceleci davrandım sanki ama olsun
iyi canım bende biz paradan sebep duraklamadayız canımcımm , Allah yardımcın olsunn zor günler :)İyiyim canım çok şükür yorgun ve yorucu gidiyor işte yoğunum özelde yoğunum nasıl olacak böyle bilemiyorumSen nasılsın
Aynen öyle canım Rabbim yardımcımız olsun insan ister istemez sıkışıyor gerçekteniyi canım bende biz paradan sebep duraklamadayız canımcımm , Allah yardımcın olsunn zor günler :)
bnde canlı düşünüyorum :) ama bu çiçeğede bayıldımçok güzelmiş çiçeğinben nışanımda olduğu gibi canlı çiçek yaptırmak istiyorum.
benim aralıkta bile çok güzel canlı çiçeğim vardı gerçi soğuktan biraz etkilendi ankara ayazında ama herkes çok beğendi.bnde canlı düşünüyorum :) ama bu çiçeğede bayıldımblue_fairy
Aramiza hosgeldin dugundasim :) Taniyalim seni anlat bakalim nerdensin kimlerdensin :)23.05.2015 geliniyim bende nasipseAllah hepimizin gönlüne göre versin kızlar
Masallah canim cok hos :) Sen kendine aceleci diyosan ben oleyim araligin sonunda aldim ben gelin cicegimi :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?