Evliler Kervanı - Milat Mayıs 2015

Aramiza hosgeldin dugundasim :) Taniyalim seni anlat bakalim nerdensin kimlerdensin :)
Hoşbuldum düğündaşım çok tatlısınben izmirliyim nişanlım elazığlı ondan iki düğünüm olcak ama biz balıkesir-akçayda oturcaz işi orda..4.5 yılın ardından evlenıyorz hala inanamıyrm..deli gibi aşığım.. dünyanın en iyi adamı bırdefa benı kırmadı evlenıncede inşallah böyle devam eder..sen anlat şimdi bak herseyı anlattımçokk sayfa var okuyamıyrm hepsini

Günaydın canım :) Ben İstanbul'da yaşıyorum, eşim başka bir ilde görev yapıyor. 1 sene kadar ayrı kalacağız tayin sebebiyle. Ben İstanbul'da yaşamaya devam edeceğim o gelecek daha sonra yanıma inşallah :) Nikahımız 9 ocakta oldu 23 mayısa şafak sayıyoruz :) 7 senedir beraberiz biz de :)

a
aslında maddi durumlardan dlayı gitmiycektim canım martın sonunda temelli gideceğğim için ama şu sıralar aramız biraz limoni gidersem herşey daha güzel olur die düşündüm inşallahda öyle olur
iyi gelir canım birbirinizi görmek iyi yapmışsın :)

ben evliliğe geçmi kaldık diye düşünuyodum keske gecen yaz evlenseydık diye aklımdan gecırıydm 7 seneyı duyunca senden normal gibi geldi şimdi benımki 25 yasındaym ben sen kaç yasındasn

ben evliliğe geçmi kaldık diye düşünuyodum keske gecen yaz evlenseydık diye aklımdan gecırıydm 7 seneyı duyunca senden normal gibi geldi şimdi benımki 25 yasındaym ben sen kaç yasındasn
Ben de 25 yasindayim ay olarak doldurmadim ama yil olarak bakarsan 26 :)

nişanlın hemşehrimmiş canım hoşgeldin

89luyum bende sanirim sende oylesin :)aralik ayi benimde seninde oyle olursa simdi buraya bayilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…