- 7 Mart 2011
- 905
- 980
- 123
- Konu Sahibi okeanoss00
-
- #3.881
Hoşbuldum düğündaşımAramiza hosgeldin dugundasim :) Taniyalim seni anlat bakalim nerdensin kimlerdensin :)
Günaydın canım :) Ben İstanbul'da yaşıyorum, eşim başka bir ilde görev yapıyor. 1 sene kadar ayrı kalacağız tayin sebebiyle. Ben İstanbul'da yaşamaya devam edeceğim o gelecek daha sonra yanıma inşallah :) Nikahımız 9 ocakta oldu 23 mayısa şafak sayıyoruz :) 7 senedir beraberiz biz de :)Hoşbuldum düğündaşımçok tatlısın ben izmirliyim nişanlım elazığlı ondan iki düğünüm olcak ama biz balıkesir-akçayda oturcaz işi orda..4.5 yılın ardından evlenıyorz hala inanamıyrm..deli gibi aşığım.. dünyanın en iyi adamı bırdefa benı kırmadı evlenıncede inşallah böyle devam eder..sen anlat şimdi bak herseyı anlattım çokk sayfa var okuyamıyrm hepsini
Ohh ben de gidebilsem keşke :) İyi hasret giderin :)ben yarın gece süprüz yapıp nişanlımın yanına İstanbul'a gidiyorum çokk heycanlıyım
Masallah canim cok hos :) Sen kendine aceleci diyosan ben oleyim araligin sonunda aldim ben gelin cicegimi :)))))
bnde canlı düşünüyorum :) ama bu çiçeğede bayıldımblue_fairy
aOhh ben de gidebilsem keşke :) İyi hasret giderin :)
iyi gelir canım birbirinizi görmek iyi yapmışsın :)a
aslında maddi durumlardan dlayı gitmiycektim canım martın sonunda temelli gideceğğim için ama şu sıralar aramız biraz limoni gidersem herşey daha güzel olur die düşündüm inşallahda öyle olur
ben evliliğe geçmi kaldık diye düşünuyodum keske gecen yaz evlenseydık diye aklımdan gecırıydm 7 seneyı duyunca senden normal gibi geldi şimdi benımkiGünaydın canım :) Ben İstanbul'da yaşıyorum, eşim başka bir ilde görev yapıyor. 1 sene kadar ayrı kalacağız tayin sebebiyle. Ben İstanbul'da yaşamaya devam edeceğim o gelecek daha sonra yanıma inşallah :) Nikahımız 9 ocakta oldu 23 mayısa şafak sayıyoruz :) 7 senedir beraberiz biz de :)
Ben de 25 yasindayim ay olarak doldurmadim ama yil olarak bakarsan 26 :)ben evliliğe geçmi kaldık diye düşünuyodum keske gecen yaz evlenseydık diye aklımdan gecırıydm 7 seneyı duyunca senden normal gibi geldi şimdi benımki25 yasındaym ben sen kaç yasındasn
anlatırsan kızlar mutlaka yardımcı olacaktır sıcak bir ortam burasıSlmlar bende Mayıs'ta dünya evine girecekler arasındayım :) bazı sıkıntılarım var yardımcı olabilecek birileri var mı acaba
nişanlın hemşehrimmiş canım hoşgeldinHoşbuldum düğündaşımçok tatlısın ben izmirliyim nişanlım elazığlı ondan iki düğünüm olcak ama biz balıkesir-akçayda oturcaz işi orda..4.5 yılın ardından evlenıyorz hala inanamıyrm..deli gibi aşığım.. dünyanın en iyi adamı bırdefa benı kırmadı evlenıncede inşallah böyle devam eder..sen anlat şimdi bak herseyı anlattım çokk sayfa var okuyamıyrm hepsini
Hosbuldm tesekkur ederm elazigdami yasiysn suanda bidefa geldm cok begendim elaziginişanlın hemşehrimmiş canım hoşgeldin
89 luyum ama haziran tatlim :))89luyum bende sanirim sende oylesin :)aralik ayi benimde seninde oyle olursa simdi buraya bayilirim
Merhaba aramiza hosgeldin. Tabiki yardimci oluruz elimizden geldigince...Slmlar bende Mayıs'ta dünya evine girecekler arasındayım :) bazı sıkıntılarım var yardımcı olabilecek birileri var mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?