Evli ve çocuklu hanımlar sorum size ne yapmamı önerirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ilerde kafamda soru işareti kalmasın çocuğuma verecek bir cevabım olsaun diye 2 sene gibi bir sınır koydum kendime. Olmasa da ben bunu da denedim diye düşünürüm. Yoksa durum parlak görünmüyor.

biraz saygılı olur musunuz? ben gayet medeni bir şekilde yazdım. Burda konu açmam bana saygısızlık yapabileceğiniz hakkını doğurmuyor. Bu arada ev benim üstüme. Evi satamaz.

Bu koca kişisi yeğenine bu kadar düşkünse malları falan da yeğenine yapmaya çalışabilir o yaptığınız çocuğun haklarını gözetin bari gerçi o adam çocuk olduğunu duyduktan sonra o malları ucurmustur

Seni sevmiyorum evlenirkende zaten sevmiyordum, bu cocugu istemiyorum aldir diyen adamdan kosa kosa cocuk yapti.
konu sahibinin eski konularını okumadım,üzüldüm şimdi durumuna hamile kadın sonuçta.eşi ile neden evlenmiş sevmiyorum mu demiş eşi evlenirken?
çok zor bir durum okuduğum kadarıyla,bizim kızlar da boşuna yüklenmez aslında ama bilemedim.

Konu sahibi,stresten uzak durmaya çalış bari.Boşver abisini yengesini falanı filanı.Çocğuna odaklan sağ salim kucağına alırsın inşallah. Hep böyle gitmeyecek ileride güzel günlerin olur bebeğinle. Boşa o adamı en uygun zaman

Uzlasma yoluna gitmeyin bu herifle.
Geri adim atmayin, gerekirse zor da olsa annenizin ablanizin yanina siginirsiniz kendinizi toparlayana kadar, bu adama sabredeceginize onlara sabredin.
gelmiyorlar mybiglove, annem destek olur diye düşünüyordum ama annemin psikolojisi de bozuk. Bencilleşmiş. Zaten 2 sene katlanacağım diye birşey yok. Ayrılma olursa da olacak. Başımızın çaresine bakacağız. Bu aşamada en önemlisi çocuğumu sağlıkla kucağıma almak.

geçen sene sevmiyorum dedi. Onun öncesinde bu kadar ciddi bir noktaya gelmemiştik. Kızlarden gerekli gereksiz hyüklenen bir grup var. Diğer konulara yapılan yorumlardan biliyorum. Eski ve yeni konumu okuyup yorum yapmanız daha sağlıklı olur. En uygun zamanda boşanacağım zaten. Teşekkür ederim.

Geleceğinizi göremiyorum kusura bakmayın. Allah bebeğinizin yardımcısı olsun.
bana yardımcı olsun, onu koruyup kolayacak, sevgisini verecek olan benim. Geleceğim yok zaten. Konumu tam okumadınız sanırım. 2 sene dayanabilir miyim diye sordum.

Zaten tamamen yalnız olduğunuzu bile bile, bu kadar şeyi göze alarak hamile olmayı göze aldınız. O yüzden bu adama sürekli hesap sormayı, ondan bir şeyler beklemeyi bırakmanız gerekiyor. Her ne kadar o adamın çocuğunu taşıyor olsanız da evin içinde iki yabancıdan başka bir şey değilsiniz. Karşınızda merhametsiz, vicdansız, sizi sevmeyen, çocuğu kabullenmeyen bir adam var. Siz onun evinde bir sığıntısınız. O yüzden beklentilerinizi sıfıra indirip yaşamaya çalışmalısınız.

aynen oyle bu tipler cocuk olunca da gelir hak iddia ederler, oncesinde yaptıklarını unutup!

şu hayatı kendinize neden reva görüyorsunuz ya? 7 yıl önce boşansanız belki bunların hiç biri olmayacaktı. hala geç değil ama siz tüm özsaygınızı yitirmişsiniz resmen, özür dile barış, özür dile barış bu nedir.

birazdan beddualar eşliğinde uğurlamayız umarım. her şeye bi cevabınız var çünkü, bu kadar kişi yanlış bi siz doğrusunuz.

alın artık şapkanızı önünüze, bebek doğmak üzere ve dünyadaki tek yalnız anne siz olmadınız olmayacaksınız, önce sırtınızdaki bu kamburdan kurtulun sonra bebiş size çok iyi gelecektir.

Evliliğinizin hali ortadayken çocuk yapmışsınız, doğum sonrası 2-3 yılda ayrılmak istemiyorsanız, normal bir evliliğiniz varmış gibi davranmayı bırakacaksınız.
Yok abinlerle benim geleceğim şekilde plan yapın, arkadaşım eşiyle gelecek, babam gelecek ona göre davran.
Bırakın bunları eşiniz sizi sevmiyor,saymıyor ki sizinle bağı olan birine saygı göstersin. Niye bunu kabul edip ona göre davranmıyorsunuz? Sanki normal bir evliliğiniz varmış gibi de şikayetçi oluyorsunuz.
Kaba olacak ama susup oturacaksınız 2- 3 yıl. Onu da beceremiyorsunuz görünen o ki.

Esiniz cimri değil ayrıca öyle olsa abisine ve ailesine şoförlük dalan yapmaz. Size ve doğacak çocuğa karşı öyle.

ev onun değil began. yüzde 60 benim katkımla alınmış bir ev bu. Diğer söylediklerinizde haklısınız.

Her halükarda bu adamdan boşanacaksınız. Bunu bütün çevresi de biliyor o yüzden onlardan manevi bir destek beklememelisiniz. Çok zor bir durumdasınız evet ama böyle nereye kadar gidecek.
Yorumlarında aklı başında biri olarak görüyorum sizi o yüzden bir an önce hayatınızı düzene koyup ayrılın. Her şey para pul değil

bakın üslubunuza dikkat edin. Saygı erçevesinde olumlu olumsuz her yoruma açığım. Konu açmam bana herşeyi söyleyeceğiniz hakkını vermiyor. İstemiyorsanız yorum yapmazsınız. Ben de 7 sene önce boşanmamın zaten en doğrusu olduğunu düşünüyorum ama 7 sene öncesine dönmem mümkün değil. Ben sadece yaşadığım süreci geçici olarak görüyor en iyi nasıl atlatırım diye düşünüyorum.

Evliliği kurtarmak için yapmış olmasan adamdan evlilik devam ediyormuş, hiç sorun yokmuş gibi davranmasını beklemezdin. Kaynım eltim kp ile ilişkilere, eve gelen misafirin önüne çıkmamasına takılmazdın. Bal gibi evcilik oynamak istiyorsun, adam da bu oyuna uymuyor çünkü embriyoyu kullanmana boşanmak için izin verdi ama sen boşanmıyorsun. Kimse seninle evcilik ailecilik oynamak zorunda değil. Adam hamile kalınca yakasından düşeceğini sandı ama sen daha da yapıştın.

Bana sınırı bil diyorsun da sen adamın sınırlarını kevgire çevirdin. Seni de bebeği de şu an üzerine kalan sorumlulukları da istemiyor. Olay bu kadar basit. Ne yaparsan yap, sana istediğin baba ve koca rolünü oynamayacak.

eşim cimri. Ben de 2-3 sene koca gibi görmeyip susup oturayım dedim ama aile görüşmeleri falan olunca bunlar sorun oldu. Sanırım aile ile de görüşmemem gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…