Evli ve çocuklu hanımlar sorum size ne yapmamı önerirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev için ikna etmeye çalışın sonra boşanin olmaz yani bununla yaşadıkça ruh hastası olursunuz ve çocuğa da bakamazsiniz

hatta bana boşanırsak çocuğa daha az, boşanmazsak daha çok para harcarım bile dedi.
Üşenmedim hepsini okudum, bu kadar uzun konulara pek bakmam normalde. Yaşlarımız da yakın sizinle. Bu cümleyi ne zaman kurdu.. boşanmak istiyor mu istemiyor mu… Ayrıca eşinle aran böyleyken abiyi yengeyi karıştırma bile, onlar şu durumda dış kapının dış mandalı. Eşinin evde misafir istememesi falan sosyal fobiyle alakalı galiba, orda art niyet mi var yoksa psikolojisi mi bozuk ikisi de olabilir. Sosyal fobi tecrübem yok, onu en iyi sen bilirsin. Psikolojisi kötü olduğundan yapıyorsa çok görme. 2-3 yıl daha adamı yanında tutmak istiyorsan hiçbir şeyine takılma ve maddi durumunu düzenle.

evet çok kötü bir hamilelik geçirdim. 7 senelik zorlu mücadeleden sonra bunları yaşamamam gerekiyordu.

Ablacığım aynen böyle olacağı belliydi. Adam iğrenç biri, gerçekten mide bulandırıcı bir insan. Aynen böyle olacaktı, sen ne bekliyordun? Hamile bir insan var insanca davranır diye umutlanmışsın ama boşuna. Şimdi de bebek olunca insanca davranır belki diyorsun içinden ama davranmaz. Bir an önce boşan hiç hiç durma. Şu yaşadığın itilmeyi kakılmayı hiç sayılmayı o çocuk hiç görmesin. Madem ben bu çocuğu tek büyütücem diye girdin bu yola hakkını ver. Artık tek rotan olsun çocuğunla mmutlu bir hayat, bu adamı çıkar at hayatından.

okuduğunuz için teşekkür ederim. Hangi cümleyi sordunuz? Art niyeti var çünkü insan seçiyor. Politik görüşü, eğitimi ve memleketine göre. Köyde kendi kuzenleri ile muhatap olmuyor. Bir tek varsa yoksa ailesi, yengesi ve yengesinin ailesi. Önceden art niyetli değil diye düşünüyordum ama sonra farkettim ki öyle değil. Sosyal fobi ve anksiyetenin yanında bir de narsizm var. Rahatsızlıklarını kabul etmiyor. Bir kitap okuduğunu, analiz gözlem yaptığını görmedim.

Eşimi kızım 13 aylıkken kaybettim ve hiç bir şey hatırlamaz, etkilenmez diye düşünülen kızım bir sürü etkisini yaşadı. 2 yaşından sonra eşinizden ayrılınca çocuk etkilenmez diye düşünüyorsunuz ama çok yanılıyorsunuz. Doğum anından itibaren çocuklar her şeyden etkiliyor ve bilinç altında biriktiriyorlar. Ve bu birikimler tüm hayatlarını etkiliyor.

teşekkürler.

siz de uğraşırsını umarım. Ne diyeyim.

Büyük konuşmayayım ama ben uğraşmazdım. Madem maddi gücün var tekmeyi atardın 7 yıl önce, başka erkek bakardın bulamazsan Kıbrısa giderdin, ölmedin ya bakardın çaresine. Paran varsa her şey yapılıyor artık. Seni istemiyorum diyen adama embriyo embriyo diye 7 yıl asla asla yapışıp kalmazdım. Yüzüme seni istemiyorum adama sittir git çok mu lazım senin istemen derdim dimdirekt. Olmuyorsa olmuyor yani 7 yıl diretmenin alemi nedir ... bir de şurayı anlayamadım 7 yıl bu iğrenç tiple evli kalsam herhalde ya ruh hastası olurum ya da hakaret ettiği bir gün bıçağı çekip boğazını kesiveririm. İnsanlar çok mu sabırlı ve dayanıklı, ben mi acaibim arkadaşım valla önümde karı kızla mesajlaşan elemana 10dk dayanamadım dellendim sinirden, verdim bavulunu attım dışarı. Hiç mi nefsizin, yok hakarete nasıl sessiz kalıyorsunuz?? Böyle çocuk yetiştirmeyin asla çocuğun önünde de hakaret dinlemeyin, bir de kız çocuğu ezik pasif bir insan olmasın

el iyisi olduğu için onlara harcıyor.

siz de uğraşırsını umarım. Ne diyeyim.
Çoluk çocuğum var hatalı laf etmeyeyim dedim ama yüzüme karşı seni de çocuğunu da istemiyorum diyen bir adama hamurdan bebek bile yapmazdım. Havuç burunlu çalı süpürgeli kardan adam bile yapılmaz bu herifle. Sokaktan adam çevireydiniz daha iyi bir baba olma ihtimali vardı.

benim de 2 sene sabredeceğime dair inancım yok. beni arayıp sormayan insanlar bebeğime mi bakar? bu konuda beklentim yok.

Neden böyle bir evliliğe illede çocuk demek istemiyorum. Herkesin kendi tercihi, bazı insanlar kendinde yalnız çocuk büyütme gücünü görebiliyor. Ama ısrarla hala bu adama katlanma sebebiniz nedir? Çok şükür transfer tutmuş, inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız ama ben olsam çoktan çekip gitmiştim. Sizin şuan bir kocanız yokki, evde yabancıdan farksız.

Bebeğinizle bağ kursun istiyorsunuz ama siz o süreçte neler yaşayacağınızın farkında mısınız? Doğumdan sonra her şey öyle kolay olmuyor. Uykusuzluk, ağlaya ağlayan bir bebek her şeye tek başına yetişmek, lohusalık vs derken çok yıpranacaksınız. Babasıyla bağ kursun isterken siz kendi bağınızdan bile olabilirsiniz. Kendinize de bebeğinize de bu kötülüğü yapmayın, inanın sonradan çok pişman olursunuz. Sonra vah giden zamana ve psikolojiye...

Olan olmuş hamilesiniz doguracaksiniz çocuğum için falan diye asla katlanmayin bu adama. Çocuğunuz 2 3 yaşına gelesiye ne kavgalar döner o evde. Çocuk hepsinden etkilenir en azından baştan beri huzurlu bir ortamda büyüsün. O da yeğenine amcalik yapsın. Bir gün aklı başına gelir mi sanmam ama gelirse de geç olacak. O adama katlanmayin cocugunuzla bir hayat kurun.

Tüm bu kötülüklere rağmen anne olma isteğinizi anlıyorum. O adamdan ya da değil farketmez. Umarım kizinizla cok mutlu olursunuz

ben kıbrısla falan uğraşmam. O uygulamalara sıcak bakmıyorum. Aldatma, fiziksel şiddet ve bağımlılık benim kırmızı çizgim. Bence yaşamadan da konuşma. Ben geç evlendim, kimseye eyvallahım yoktu. Eşimi de sakin, uyumlu bir insan sandım. Kavgalarımızda hep alttan alıp kendini affettirmeye çalışırdı. Geçen seneden itibaren onu tanıyamıyorum. Bence büyük konuşma.

Önceki konunuza bakılacak olursa kocanız sizi zaten sevmiyormuş, ve siz daha o konuyu açtığınız zaman da bunun farkındaymışsınız. Evliliğiniz bu haldeyken zorla dondurulmuş embriyolarla çocuk yaparak kumar oynamışsınız. Adam çocuk istemediği halde zorla çocuk sahibi yaptınız adamı, bunun açık net tanımı maalesef böyle.

Şimdi de bencil diyenlere kızıyorsunuz.
Dünyaya yeni bir hayat getirmek bu kadar kumara bağlanacak bir şey mi? "2-3 yaşa kadar takılırız, sonra babasız büyüyüverir nolacak" kafasıyla dünyaya insan getirilir mi? Oyuncak bebek değil, duyguları ve bir hayatı olacak o insanın...
Adam size herşeyi açık net söylediği için sorumluluğun tamamı sizin.
Bundan sonrasını artık kendiniz düşünüp taşınıp yükleneceksiniz.

tam okumadın mı konumu katip? Embriyolarım vardı, yaşım 40+ 7 sene neler çektim ben bilirim diyorum. Boşansaydım zaten uzun bir süre evlenmezdim Çocuk ta yapmazdım. Ne sokaktaki adamla ne kıbrısla uğraşırım. Onu da Allaha havale ediyorum. Yaptıklarını bir gün bulur elbet.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…