Evli ve çocuklu hanımlar sorum size ne yapmamı önerirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
evet durumu tıpta narsist olarak adlandırılıyor. Zaten çok dayanmak istemiyorum. Çocuk 2 yaşına gelinceye kadar katlanabilir miyim diye düşünüyordum. 2 yaşından sonra çocuğumun psikolojik olarak olumsuz etkilenmemesi için onun gibi bir baba ile yaşamasını istemiyorum

Ben geçiyor diye biliyorum. Narsist olan ebeveyn ile aynı ortamda büyümemesine rağmen narsist olan çocuklar gördüm. Maalesef.
Diğer taraftan haklısınız. Gerçekten adamda babalık kocalık namına hiçbir şey yokmuş. Hem konu sahibini hem çocuğu zor zamanlar bekliyor.

Herşey çocuk değil sırf bu dünyaya bir çoçuk getirmek için tüm bu olanlara katlanmaya değmez ayrıca bence bencilsiniz doğacak çocuğunuza en büyük kötülüğü yapan da sizsiniz çünkü mutsuz bir evliliğe bir çocuk getirmek ve onu ömür boyu mutlu bir aile ortamından uzak tutacağınızı bile bile bu yola girmeniz büyük haksızlık...

Anlıyorum sizi ama anne olmak için illaki doğurmaya gerek yok ki
o embriyolar çöpe atılırsa bir on sene sonra keşke bir evladım olsa idi birini transfer ettirseydim diye düşünecektim. Allahın hikmeti ki şimdiye kadar tutunmayan embriyo tutundu. Bne tekrardan çocuk evlatlık sürecine girmezdim. Embriyom olmasa idi bu adamı bırakıp önüme bakardım.

Allah yardımcınız olsun.

Çok fazla bir tercih sşansınız yok. Boşanmak yerine çocuk sahibi olmak ne kadar doğru bir karar bilemiyorum. Asıl mevzular bebek doğunca başlıyor ne yazık ki. Ayrıca çok saygınız bir eşiniz var.

Hala maddi açıdan aynı evde kalmak zorundaysanız susup oturun bence. Yok abin, yok yengen diye sorun çıkartmayın. Kendinizi üzmeyin. Bebek kreş yaşına gelince işe başlar boşanırsıbız. Ya da bu yaştan sonra ne boşanması der, ev arkadaş şeklinde yaşamaya devam edersiniz. Allah kolaylık versin. Ama kızınız için üzüldüm. Çok kötü bir babası var.

hayır gelmez ondan. Bu kadar emekten sonra anne olmayı hak ettiğimi düşünüyorum.
Eşinizin gözünde bunlar emek değil, sizi kendine yapışan bir baş belası olarak görüyor bu adam. Sizi kendine yük olarak gören biri ile çocuk büyütemezsiniz.

öyle bir baba ile büyümesin diye en geç 2 yaşına gelince ayrılmayı düşünüyordum. Adamın çocuğuma iiyi bir rol model olmayacağını düşünüyorum. Zaten 2 sene sonra iş hayatıma başlayacağım. Maddi manevi çocuğuma yeterim diye düşünüyorum.

konumu iyi okumadınız sanırım. Bu bir gecede oluşan bir çocuk değil. 7 sene tedavi gördüm. Bir sürü hormon aldım. Maddi ve maneyi yıprandım. Mevcut embriyolarım çöpe gidecekti. Ben anne olmayı fazlası ile hakettim. Bneim koşullarım farklı.

Eşinizin gözünde bunlar emek değil, sizi kendine yapışan bir baş belası olarak görüyor bu adam. Sizi kendine yük olarak gören biri ile çocuk büyütemezsiniz.
katip büyüteceğim demiyorum, 2 sene dayanabilir miyim diye düşünüyorum. Çocuğu da kendine yük görüyor. Kendi ve abisigil ile başbaşa kalsın bakalım. Öyle daha mutlu.

Anladık mevcut embriyolarınız vardı yaşınız 40+ defalarca yazdınız ama bu durum sonucu değiştirmiyor. Adamı zorla baba yaptınız resmen. Size iyi bir koca olmayan bu adamın iyi bir baba olmayacağı da belliydi rn başından. Siz tutturdunuz illa da anne olacağım diye. Bencillik bu yaptığınız. Herkes yazdı yalnız çocuk büyütmek zor hem çocuk hem sizin için anlamadınız. Şimdi buyrun bakın çocuğunuza tek başınıza. Seçimlerinizin sonucunu yaşıyorsunuz. Adamın bir faydası yok size ve olmayacakta kabullenin bunu

Sana sayfalarca 'yapma, etme, iyi bir fikir değil' dendi o konunda dinlememişsin.

Türk halkının genel yapısına uyarak 'çocuk olunca düzelir' hayaliyle çocuk sahibi olmuşsun. Şimdi de düzelmedi diye yakınıyorsun. Anne olmak böyle zor bir şey işte. Sen asla boşanmayacaksın o kesin benim gözümde. Bir sabiyi de kendi egon yüzünden ziyan edeceksin, aferim sana. Yapabileceğin hiçbir şey yok, deveyi böyle gütmeye devam et şimdi, başka işin yok nasıl olsa

Peki bu iki yıl aynı evde nasıl geçecek? Siz şey mi sanıyorsunuz yegeniyle ilgileniyor evde çocuk var artık bizimki ile de ilgilenir. Kocanız istemiyor sizi de çocuğu da belki nefretle bakacak ikinizi de . Çocuk demek onun için mallarının elinden alinmasi demek . Aile terapisi olmadıysa lütfen bireysel destek alın burdan iyi görünmüyorsunuz . Çocuğunuza çok üzüldüm inşallah en az yarayla büyür

bencil siz olabilir misiniz? Umarım benzerini yaşamazsınız. Konu dışı lütfen yorum yapmayın. yorum yapmama seçeneğini kullanabilirsiniz. Sınırlarını bilen her yoruma saygım var böyle yorumlara değil.

AMA 7 (YEDİ) SENE UGRASTİİ TAMAM Mİİİİ?

katip büyüteceğim demiyorum, 2 sene dayanabilir miyim diye düşünüyorum. Çocuğu da kendine yük görüyor. Kendi ve abisigil ile başbaşa kalsın bakalım. Öyle daha mutlu.
2 sene durunca 2 yaşına kadar büyütmüş olacaksınız zaten, tabi beyefendi müsade ederse. Ailesi de belki temelli üstümüze kalacak diye korkarsa bi ihtimal 2 sene daha durur başınızda.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…