Evli ve çocuklu hanımlar sorum size ne yapmamı önerirsiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamin ne sizin ailenize saygisi var nede size saygisi var cocuguda istemiyor sizide istemiyor böyle bir aile ortaminda cocuk büyütmek hic saglikli degil .siz kendinizden önce cocugunuzu düşünün birakin bu adami ailenizin yanina gidin bu gittiginiz yer bu adamdan daha kötü siddet görmezsiniz .tabi hayat sizin ben düşüncelerimi söylüyorum kendinize işkence cektirmeyin bir adam icin .cocugu yaptiniz inşallah da sag saglim kucaginiza alirsiniz boşverin o adami saglikli evlilik degil

Maalesef sizde çok iyi biliyorsunuz siz bencilce bir karar aldınız . Sorumlulukta tamamen sizin . Şu an bundan kacamazsiniz kacmamalisiniz. Bircok çocuk aile içinde psikolojik istismara uğruyor ne var bende çocuk istedim yaptım demek bile baştan aşağı bencilce

beni üzen o kadar embriyoyu oluşturup 7 seneden sonra böyle yapması. Öncesinde olumsuz bir beyanı yoktu. Mal kaçırmazsa alabilirim.
7 seneden sonra yapmamış ki. Siz transferden çok önce biliyordunuz. Tüp bebek uzun bir süreç. Bu sürecin sonuna kadar birlikte olacağız diye kimse kimseye söz veremez, verse de anlamlı olmaz. Transfer öncesi zaten herşeyi bilmeniz rağmen ısrarla evliliğinizi normal sürdürmeye çalışmanız, babalık bağını zorla kudurmaya çalışmanız o çocuğa çok büyük haksızlık. Siz bebeğim onu koruyacak bir anneye sahip deseniz d e kendinizi böyle bir adamdan koruyamamışsınız. Madem bu kadar kararlıydınız sanki sperm bankası aracılığı ile bu hamilelik gerçekleşmiş gibi ayaklarınızın üzerinde durup böyle bir çatışma ortamında kalmak zorunda kalmasaydın. Tek başınıza ev tutma, geçinme yetiniz olur yine anlarım ama hem bu adama muhtaç olup, hem de ilgi bekleyip zorla çocuk sahibi olmayı anlayamam. Umarım feraha erersiniz.

Konu sahibi, eşinizin terapi teklifini kabul edip,evliliği bebek doğup siz toparlanana,ise başlayana kadar devam ettirmeye çalışın.
Ama normal bir evlilik gibi trip atma, hesap sorma gibi şeyler yapmadan.
Şimdi çocuğunuz doğacak yardıma ihtiyacınız olacak ama eşinizden yine bir şey beklememelisiniz. İşler yine sarpa sarar yoksa.
Madem bir yola girdiniz her şeye rağmen sorumluluğunu almak zorundasınız.

Belli bir yaşın üzerinde olduğunuz için annelik özleminiz anlıyorum. evli kadınların yumurtalıkların dondurmasını izin verilmediği için embriyo dondurmak zorunda kalması boşama durumunda kadınların çektiği acıyı bildiğim için size kızamıyorum. İnşallah bebeğinizi sağ salim kucağınıza alırsınız

Şunu da eklemek istiyorum tedavi ile çocuk sahibi olan bir kadın olarak sizin yedi sene yaşadıklarınizi az çok anlayabilirim . Ama çocuk bir hedef olmamaliydi. Doğunca anlayacaksınız onları çok istesekte onlar bizim birer uzantimiz değiller. Bakın iki üç aylıkken bile karakterlerini az çok anlıyorsun on bir aylık kızım var gerçekten şimdiden kendi kararlari var çocuğun . Kesinlikle aksini yaptırmiyor. Yani dünyaya bir canlı getiriyorsunuz ve siz ona belki on sekiz yıl yol arkadaşligi yapacaksınız.
Yani bu duruma bu şekilde bakıp doğacak yavrunuzu bu çıkmazın içinde tutmayın . Inanın çok iyi yüz okuyorlar. Kendisine bakan babasının annesinin ne hissettiğini anliyorlar

evet davada kullanacağına dair imalarda bulunmuştu. ediklerinde haklısın. Herkes benim hamile bir kadını ortada bırakmama hak veriyor diyordu.

ailem sorunlu, onlarla yaşamak istemem. Oturduğumuz evi alırsam burda çocuğumla yaşamak isterim.

Çocuğu olan biri "Ben kendime göre yetiştiririm, benim gibi düşünür benim gibi yaşar." ı kafasından silip atsın. Zamane çocukları asla senin kalıbına girmiyor, gidip başka kalıba da girmiyor kendi kalıbını yapıyor.

evet gördüğü sadece ebeveynleri değil. Bir çok faktörden etkileniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…