Evli sevgilimden hamileyim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
.

Eklentiler

• FxOuygYWAAAA5-E.jpg
    FxOuygYWAAAA5-E.jpg
    22,4 KB · Görüntüleme: 22
Babanız kaç yaşında? Çocuğunuz kendi babasıyla sizin babanıza ne diyecek karıştıracak herhalde o yüzden sordum

Benim babam 52 yaşında benden 31 yaş büyük ama görüşmüyoruz annemle ben bebekken boşanmışlar

21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Kızılcık Şerbeti Çimen misin? Pühh, spoiler yedim.

21 yaşında üniversite öğrencisiyim. 1 senedir hayatımda evli biri var. Annem babam ayrı tek çocuğum. Annemle birlikte yaşıyorum. Beraber olduğum adam 43 yaşında evli ve 2 erkek çocuğu var. 5 haftalık hamileyim. Biliyorum yaptığım çok büyük bir hata ama ne yapmalıyım çok gencim . Adamın haberi yok hamile olduğumdan bende çok yeni öğrendim. Yaşım çok genç. Doğurmalı mıyım ?
Adama söyle bakalım tepkisi ne olacak?

fake değilse konu elbette dogurmalisin. bu muhteşem hayatına bir arkadaş getirmelisin. kucağına alir derslere girersin artık. sence aldırmakdan başka çaren mi var? adam karısını bosayip seni almayacağına göre...muhtemelen genç kız fantezisi vardı gerçekleştirdi. ne bilsin ilk yatmadan gebe bırakacağını 🙃

Ya bizi yeme 😂 Evli erkek seni rahat bırakmaz.
Karısıyla yaşayamadığı fantezileri metreslerinde yaşar böyle tipler.
Aklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak

Çocuğunu aldır, adamdan ayrıl ve eğitimine bak.

Adam zenginse doğur gitsin. Bi ev verir belki gül gibi yaşar gidersin. Okumakta falan çok gözün yok belli, bu olmazsa başkasından bulucan belanı. Otur çocuğuna bak hiç yoktan.

Aklı sıra metres diyip beni aşağılamaya çalışıyorsunuz. Burda adam akıllı derdimi anlatıyorum sizin de kızınız vardır yada olacaktır empati yapın biraz gencecik bir kız böyle bir durumda. Zor bir süreçten geçiyorum. Benim tek suçum evli biriyle olmak
E başka ne suçunuz olacak ki? Yargılama değil konu da her şeyi yaparken eminim "ben kocaman kadınım istediğimi yaparım" diyordunuz sıkışınca yaşım küçük olmuş konu. Yaşınız küçükse sevişmeyeydiniz, evli insanları hayatınıza almayaydınız

Ne dogurmasi kizim!! Cocuk gayrimesru olmasini hic bir zaman istemez. Cok utanc verici bir durum baban yasindaki adamla yatip kalkiyorsun nasil mideniz var yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X