- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Özel mözel aslana ters bacımAslan aslandan anlıyor. Özelden mesajlaşabiliriz bu konuda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Özel mözel aslana ters bacımAslan aslandan anlıyor. Özelden mesajlaşabiliriz bu konuda
insan gibi soru sroyoruz neyse ne haliniz varsa görün.pardonda alay eden benmiyim pesss.
Beğenilmenin kıymetini bilÖzel mözel aslana ters bacım
Burada anlamıyorlar diye dedim. Öyle bir derdim olsa şimdiye kadar ben yazmıştım zaten.Özel mözel aslana ters bacım
Aşkım aslan aslanı çeker eee yükselende koç olunca şeytan tüyü oluyorPotaya elektra da girdi. Bir beni beğenmedi ya laaaa
elektra yı, toprağımı yalnız gönderemem üzgünümAslan aslandan anlıyor. Özelden mesajlaşabiliriz bu konuda
Bacım belli ki amacı dalga geçmekinsan gibi soru sroyoruz neyse ne haliniz varsa görün.
Yükselen terazi :)Aşkım aslan aslanı çeker eee yükselende koç olunca şeytan tüyü oluyor
Yetişinnnnn götürüyorlar ben daha açılmamış bir goncayımelektra yı, toprağımı yalnız gönderemem üzgünüm
Yetişinnnnn götürüyorlar ben daha açılmamış bir goncayım
Terazıler böyle avukat hakım falan olur heeeYükselen terazi :)
haklısın valla ne diyim Allah islah etsin aminBacım belli ki amacı dalga geçmek
Terazi de avucunu yalasın dimiğğğğ.Aşkım aslan aslanı çeker eee yükselende koç olunca şeytan tüyü oluyor
Haha kadınlardan hoşlanmıyorum sayın elektra. Dertleşmek amaçlı diyordumYetişinnnnn götürüyorlar ben daha açılmamış bir goncayım
Ben mühendis oldum gene beğendiremedim kendimi pembe bacım’aTerazıler böyle avukat hakım falan olur heee
Benim yükselenim terazi. Avukat değilim. Patronumun yükseleni nedir bilmiyorum.Terazıler böyle avukat hakım falan olur heee
Sana demedım bacım üstüne alınma aslanlar sempatık olur ya hani ondan şey ettimHaha kadınlardan hoşlanmıyorum sayın elektra. Dertleşmek amaçlı diyordum
uçan sinektende hoşlanırsın sen şimdiBenim yükselenim terazi. Avukat değilim. Patronumun yükseleni nedir bilmiyorum.
Pembe deme ingiliççe yaz tikleniyorBen mühendis oldum gene beğendiremedim kendimi pembe bacım’a