• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli patronuma ilgi duyuyorum

Kocasını aldatan biri benim gözümde hiçbirşey değildir mesela. Siz zaten kendinizi anlattınız :halay:
Oldu canım, sen git hayatını kocanı mutlu etmeye ada. Neden kaotik şeylere giriyorsun. Sıkma canını.

Bana sınırsız, evli olsam bile eşimden internet için izin almayacağım. Size bir iki saat yeter ama. Allah korusun aklımız karışır falan :)
Yazık böyle kocalı, patronlu fantaziler mi kuruyorsun sen kafanda 😌

Biraz daha geliştirmen lazım kendini, bir daha ki sefere okuyucuyu içine alan gerçekci bir hikâye bekliyorum senden hadi bakalım, iyi geceler 👋

Bilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Evet en çarpıcı özelliğim mühendis olmam:KK59:
Bir de fikri hür, vidanı hür, ahlaklı ve dik:ıslık:
Yabancı gelmiştir terimler. Uykumu kaçırdın Mahmutcuğum, yatmayacağım :KK19:

Eeee yarın patronişkanı çıldırtmak için ne giyeceksin, anlat yaaaa kanka olduk şurada:KK19:

Evet en çarpıcı özelliğim mühendis olmam:KK59:
Bir de fikri hür, vidanı hür, ahlaklı ve dik:ıslık:
Yabancı gelmiştir terimler. Uykumu kaçırdın Mahmutcuğum, yatmayacağım :KK19:

Eeee yarın patronişkanı çıldırtmak için ne giyeceksin, anlat yaaaa kanka olduk şurada:KK19:
Uykunu kaçırdım demek, güzel. Anlatmıcam hayal et sen

Yazık böyle kocalı, patronlu fantaziler mi kuruyorsun sen kafanda 😌

Biraz daha geliştirmen lazım kendini, bir daha ki sefere okuyucuyu içine alan gerçekci bir hikâye bekliyorum senden hadi bakalım, iyi geceler 👋
Mahmuttan anca bu kadar. Yeni hafıza, geliştirilebilir üst segmentleri çıkacak yakında, gelir birkaç güne eğlendirir bizi yine :ıslık:

Bilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Azıcık ucundan bahsetsene kendinden, hadiiii merak ettim 😆
Tamam anladık t.c sınırlarından değilsin :KK70:
Yani Yurt dışında olunca holding sahibi mi olur insanlar :KK70::KK70:

Eğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
Belki de senin seviyeni zorlamayacak cevaplar vermişizdir bu seviye ile yazılmış bir fake konuya bu cevaplar fazla bile 🤷‍♀️

Back