Oldu canım, sen git hayatını kocanı mutlu etmeye ada. Neden kaotik şeylere giriyorsun. Sıkma canını.Kocasını aldatan biri benim gözümde hiçbirşey değildir mesela. Siz zaten kendinizi anlattınız
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evli patronuma ilgi duyuyorum
- Konu Sahibi pinkwoma
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- cinsel evli adama aşık olmak ilişki
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Şubat 2018
- 13.066
- 75.474
- 548
Yazık böyle kocalı, patronlu fantaziler mi kuruyorsun sen kafandaBana sınırsız, evli olsam bile eşimden internet için izin almayacağım. Size bir iki saat yeter ama. Allah korusun aklımız karışır falan :)
Biraz daha geliştirmen lazım kendini, bir daha ki sefere okuyucuyu içine alan gerçekci bir hikâye bekliyorum senden hadi bakalım, iyi geceler
- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Vallahi canımı sıkmıyorum aksine eğleniyorum sen beni düşünme kendini düşün hatta bırak kendini kocanı düşün kocanıOldu canım, sen git hayatını kocanı mutlu etmeye ada. Neden kaotik şeylere giriyorsun. Sıkma canını.
- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Evet en çarpıcı özelliğim mühendis olmamBilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Bir de fikri hür, vidanı hür, ahlaklı ve dik
Yabancı gelmiştir terimler. Uykumu kaçırdın Mahmutcuğum, yatmayacağım
Eeee yarın patronişkanı çıldırtmak için ne giyeceksin, anlat yaaaa kanka olduk şurada
Ok cnmVallahi canımı sıkmıyorum aksine eğleniyorum sen beni düşünme kendini düşün hatta bırak kendini kocanı düşün kocanı
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Hımm hamam tası da gümüşten miBurada saat akşam 7. Siz yatın bence
Uykunu kaçırdım demek, güzel. Anlatmıcam hayal et senEvet en çarpıcı özelliğim mühendis olmam
Bir de fikri hür, vidanı hür, ahlaklı ve dik
Yabancı gelmiştir terimler. Uykumu kaçırdın Mahmutcuğum, yatmayacağım
Eeee yarın patronişkanı çıldırtmak için ne giyeceksin, anlat yaaaa kanka olduk şurada
- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Mahmuttan anca bu kadar. Yeni hafıza, geliştirilebilir üst segmentleri çıkacak yakında, gelir birkaç güne eğlendirir bizi yineYazık böyle kocalı, patronlu fantaziler mi kuruyorsun sen kafanda
Biraz daha geliştirmen lazım kendini, bir daha ki sefere okuyucuyu içine alan gerçekci bir hikâye bekliyorum senden hadi bakalım, iyi geceler
İstersen ben yatana kasa konuşalım daha 5 saatim var :)Hımm hamam tası da gümüşten mi
- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Sjsksjsjsksj hep eniştenin suçuHımm hamam tası da gümüşten mi
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
Azıcık ucundan bahsetsene kendinden, hadiiii merak ettimBilgisayar mühendisi :) şimdi elini sallasan mühendis zaten. Sanırım bu titrinizden başka bir özelliğiniz yok. Olsun, ben kendimden bahsetmeyeceğim bile. Siz yatın geç oldu orada
Tamam anladık t.c sınırlarından değilsin
Yani Yurt dışında olunca holding sahibi mi olur insanlar
- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 158
- 33
Ahahshshab deliriyorumEğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Nurov mahmut seni beğendiİstersen ben yatana kasa konuşalım daha 5 saatim var :)
tercihlerde hafifbir kaymamı yaşanıyor
- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Belki de senin seviyeni zorlamayacak cevaplar vermişizdir bu seviye ile yazılmış bir fake konuya bu cevaplar fazla bileEğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
- 198
Ders olsun he ona göreAhahshshab deliriyorum
Yok ne çekimi, bana yaklaşmayın diyor. Kokuyor heralde :)
- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Burcun ne onun burcu neEğlendirmediniz beni hiç, Zeki cevaplar beklerdim sizler gibi güçlü Zeki kadınlardan ama maalesef çok yavan kaçtı. Hemcinsiniz olarak yetersiz buldum sizi. Neyse bu size ders olsun :)
- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.957
- 198