- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.274
- 548
Öğretmen olaydın beğenirdi hıhhhhhhBen mühendis oldum gene beğendiremedim kendimi pembe bacım’a
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğretmen olaydın beğenirdi hıhhhhhhBen mühendis oldum gene beğendiremedim kendimi pembe bacım’a
Yaydır yayyy bak yaylar genış olur gevşek olurBenim yükselenim terazi. Avukat değilim. Patronumun yükseleni nedir bilmiyorum.
Hmm ok.Sana demedım bacım üstüne alınma aslanlar sempatık olur ya hani ondan şey ettim
Sağa sola fırlatırlar mı dion hahahahhaYaydır yayyy bak yaylar genış olur gevşek olur
Hangi ülkeden katılıyormuş kendisi acabağğğğ. Patron da türk mü, bu önemli. Elin conisine enişte demem.Pembe deme ingiliççe yaz tikleniyor
Ama ateşlide olurlar heeYaydır yayyy bak yaylar genış olur gevşek olur
Yok ya, terazi kesin bilgi ..Sağa sola fırlatırlar mı dion hahahahha
Ne sağı solu halı gıbı silkeler adamı adfjkkSağa sola fırlatırlar mı dion hahahahha
Amerika, enişte yabancı. Patronumda yabancıHangi ülkeden katılıyormuş kendisi acabağğğğ. Patron da türk mü, bu önemli. Elin conisine enişte demem.
Ovvvvvv demekki bu ortaya çıksa cinayete de kurban gitmeyeceksin den. Amaaaaan en heyecanlı yeri söndü şimdiiiiğğğğAmerika, enişte yabancı. Patronumda yabancı
Ama hiç böyle hayal etmemiştimAmerika, enişte yabancı. Patronumda yabancı
Hayal kırıklığı
kötü bir espri oldu buOvvvvvv demekki bu ortaya çıksa cinayete de kurban gitmeyeceksin den. Amaaaaan en heyecanlı yeri söndü şimdiiiiğğğğ
Evet daha ekşınlı olacaktı herşey şimdi olamayacak çok sıkıcıHayal kırıklığı
Ben de karayağız bir türk sandıydım.
Erkek her yerde aynıLen gelen giden Türk erkeklerine laf ederdi pühhhh bak bütün erkekler aynı
Evet diğer yazarın dediği gibi ölğm haberini göremeyeceğiniz için üzüldünüz sanırım.Evet daha ekşınlı olacaktı herşey şimdi olamayacak çok sıkıcı
O kadar dertsizsin ki başına dert ariyorsunEvliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben
Biliyorsun şaka yaptım yahu küsmece yokEvet diğer yazarın dediği gibi ölğm haberini göremeyeceğiniz için üzüldünüz sanırım.