- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.216
- 423
Gel karşiiiim başka konuda banlanalım. Buradan bize ekmek çıkmadı. Elin yabancı damadına kafa yoramam hiç. Ver mehteriiiiiiiiiEvet daha ekşınlı olacaktı herşey şimdi olamayacak çok sıkıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gel karşiiiim başka konuda banlanalım. Buradan bize ekmek çıkmadı. Elin yabancı damadına kafa yoramam hiç. Ver mehteriiiiiiiiiEvet daha ekşınlı olacaktı herşey şimdi olamayacak çok sıkıcı
Şakalaşıyoruz falan ama bu şekilde kadına şiddeti savunan yorumları da bilemedim. Hiç bir hemcinsimin başına gelsin istemem be olursa olsunBiliyorsun şaka yaptım yahu küsmece yok
Bu ara ban yiye yiye bir hal oldum ama bu konudan yemeyeceğim belli kah gidekGel karşiiiim başka konuda banlanalım. Buradan bize ekmek çıkmadı. Elin yabancı damadına kafa yoramam hiç. Ver mehteriiiiiiiii
Asla böyle bir şeyin savunucusu olmam kadına kalkan eller kırılsınŞakalaşıyoruz falan ama bu şekilde kadına şiddeti savunan yorumları da bilemedim. Hiç bir hemcinsimin başına gelsin istemem be olursa olsun
Kadına şiddeti savunan yorum muŞakalaşıyoruz falan ama bu şekilde kadına şiddeti savunan yorumları da bilemedim. Hiç bir hemcinsimin başına gelsin istemem be olursa olsun
Valla suçlu çıkaracak bu bizi ben korktumKadına şiddeti savunan yorum mu
Sen aklımızla oynarsan, dibine kadar da dalga geçilmesine zemin hazırlarsın.
İlaveten patronun amerikalı eşine yaptığın şiddet olmuyor mu ? Psikolojik şiddet
Gidek vallahiBu ara ban yiye yiye bir hal oldum ama bu konudan yemeyeceğim belli kah gidek
Bunu duyduğuma sevindim. Size hayırlı akşamlar dilerim pembe hanım, kırdıysam affolaAsla böyle bir şeyin savunucusu olmam kadına kalkan eller kırılsın
Hayır kırmadınız, kızdırdınız ama güldürdünüz geçti. Hayırlı akşamlarBunu duyduğuma sevindim. Size hayırlı akşamlar dilerim pembe hanım, kırdıysam affola
Ayneeen yavuz hırsız ev sahibi muhabbetine döndü. Son bir soru sorabiliriiiiimmmiii pinkciğğğiiiimmmmm ? Patronun çocuğu var mı ?Valla suçlu çıkaracak bu bizi ben korktum
Amaç eğlenmek zaten, duyduğuma sevindim :)Hayır kırmadınız, kızdırdınız ama güldürdünüz geçti. Hayırlı akşamlar
Gidiyordu galiba tam ama sorular bitmiyor ben ne zaman uyuyacağım merakla cevabı bekliyorumAyneeen yavuz hırsız ev sahibi muhabbetine döndü. Son bir soru sorabiliriiiiimmmiii pinkciğğğiiiimmmmm ? Patronun çocuğu var mı ?
Yok gitmiyorum, değer gördüklerime cevap veriyorum.Gidiyordu galiba tam ama sorular bitmiyor ben ne zaman uyuyacağım merakla cevabı bekliyorum
Tüh keşke konu sahibi fransada olsaydı; fransızcamı ilerletmeye çalışıyorum, yardımcı olurdu.Gidiyordu galiba tam ama sorular bitmiyor ben ne zaman uyuyacağım merakla cevabı bekliyorum
Hayırlı aksamlar deyip konuşmayı bitirdin yani değer vermiyorsun öyle olsunYok gitmiyorum, değer gördüklerime cevap veriyorum.
Eminim özelden çok güzel yardımcı olurduTüh keşke konu sahibi fransada olsaydı; fransızcamı ilerletmeye çalışıyorum, yardımcı olurdu.
Ovvvvvvvvvvvvv , ben ağlaya ağlaya ayrılıyorum konudan. Değersiz hissettiğim hiçbiryerde duramam sjsksksksjsksjskajsjsYok gitmiyorum, değer gördüklerime cevap veriyorum.
Haha yok siz dediniz ya heyecanı gitti kal gidek diye o sebepleHayırlı aksamlar deyip konuşmayı bitirdin yani değer vermiyorsun öyle olsun