• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli patronuma ilgi duyuyorum

Hanımefendi bir sorunumdan bahsettim, inanmamak sizin elinizde. Ne yapayım video mu atayım iş terimden inandırmak için hayret birleysiniz.
Video kaydına değer şeyler oluyor yani :KK8:

Hanımefendi bir sorunumdan bahsettim, inanmamak sizin elinizde. Ne yapayım video mu atayım iş terimden inandırmak için hayret birleysiniz.
Videon için yanlış site olabilir burası. Hadi diyelim gerçeksin kendine biraz ar namus ve Allah korkusu edinmeni tavsiye ederim yada boşanmaya cesaret bul da sonra aran derim.

Benim yoruma şaşkınım atmış biri yahu konu nerden tutsan elinde kalacak bi konu mantık çerçevesinde yorum yapmaya öneride bulunmaya değmez ki evli ve mutlu ve eşini seviyor ama evli patronu ilgi gösterdiği için hoşuna gidiyor karşılık veriyor bu kafa yapısına ne yorum yazaydım başka :rolleyes:

Evliyim, çocuğum yok. Mutlu diyebileceğim bir evliliğim var. Cinsel hayatımda yerinde. Fakat, patronumun bana olan ilgisi kafamı karıştırıyor ve sanırım ben de ilgi duyuyorum. Gün içerisinde ufak flörtleşmelerimiz oluyor. Bir şey verirken eline dokunmak için uğraşıyorum. Bir şey olsa da odasına gitsem saatlerce orada kalayım istiyorum. Suçlulukta duyuyorum. Ne yapacağım ben :KK43:
Ya arkadaşım yaptığının doğru olmadığını biliyorsun zaten suçluluk duyuyorsun ne güzel : ) Biz şimdi sana ne diyelim burda seni yerler kız linç ederler.. Ayrıca hemen dön bu yanlıştan.. Aynı şeyi kocan bir başka kadına yapıyor gibi düşün?? Hem kocanın yaptığı hem ona karşılık veren kadının yaptığı ne kadar çirkin duruyor dimi? Adam da evli diyorsun karısına yazık.. İlla faaliyete geömene gerek yok adamın aklına kendini düşürmen ve o adamı düşünmen çok çirkin rica ediyorum uzak durun.. Aaaa sana da kızcam şimdi ama...

Olmuyor ama ben kendimi tutmazsam olacak biliyorum. Ben içimden geçeni söyledim. Burda herkes içinden geçirir dilinden geçirmez tabii
Kendimi tutmakta zorlanıyorsun şeytan dürtüyor ama sanki dimi.

Benim yoruma şaşkınım atmış biri yahu konu nerden tutsan elinde kalacak bi konu mantık çerçevesinde yorum yapmaya öneride bulunmaya değmez ki evli ve mutlu ve eşini seviyor ama evli patronu ilgi gösterdiği için hoşuna gidiyor karşılık veriyor bu kafa yapısına ne yorum yazaydım başka :rolleyes:
Kocanın parasınıda kaybetmek ıstemıyordur akıllı kadın yoksa boşardı 😑

Siz çocuğunuzu doğurmaya bakın hanımefendi. Kocanızın bokunu da pembe kurdeleyle sosyal medyaya atın. Rica ederim alay edecekseniz yazmayın.
Pembe kurdele mi Cavidan :KK8:

Ya arkadaşım yaptığının doğru olmadığını biliyorsun zaten suçluluk duyuyorsun ne güzel : ) Biz şimdi sana ne diyelim burda seni yerler kız linç ederler.. Ayrıca hemen dön bu yanlıştan.. Aynı şeyi kocan bir başka kadına yapıyor gibi düşün?? Hem kocanın yaptığı hem ona karşılık veren kadının yaptığı ne kadar çirkin duruyor dimi? Adam da evli diyorsun karısına yazık.. İlla faaliyete geömene gerek yok adamın aklına kendini düşürmen ve o adamı düşünmen çok çirkin rica ediyorum uzak durun.. Aaaa sana da kızcam şimdi ama...
Haha haklısınız. Linç zaten göbek isimleri. Onlar da bu saatte kocişleriyle oynaşmaktansa burada konu kovalıyorlar. Olsun

Haha haklısınız. Linç zaten göbek isimleri. Onlar da bu saatte kocişleriyle oynaşmaktansa burada konu kovalıyorlar. Olsun
Aynı anda hem kociş hem patronişle oynaşma yetenekleri yoksa demek :KK51:

İsimden belli zaten. Allah’a şükür sizler gibi kovanın ağzına bakan biri değilim. Tam kadınlar klübü. Rezalet bir yermiş burası
Ovvvvvvv çok şiddetli :dondurma:
İstenilen cevap verilmeyince saldırılar başlamış.
Patronun eşine de desenize. Kendimi tutmasam kocanızla videoluk olacağım.
Artistliğinizi meydanda görelim :KK59:

Back