- Konu Sahibi kandamlasi
bu durumun açığa çıkması iş yerinin bütün huzurunu kaçırır diye düşünüyorum. çok güzel arkadaşlıklarımız var iş yerinde. görmezlikten gelemiyorum bir türlü
Bekar olan adam kac yasinda peki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu durumun açığa çıkması iş yerinin bütün huzurunu kaçırır diye düşünüyorum. çok güzel arkadaşlıklarımız var iş yerinde. görmezlikten gelemiyorum bir türlü
dun okumustum sanırım o konudada aynı ıs yerınde calıstıgı cocuktan hoslanan bır bayan vardı , dılber ve emre takma ısımler tabıkı nese ordan geldı aklıma dedıgım gıb o ıstemedıkce hıcbır sey olmaz onyargılıda olmamak lazım amac ne bılemeyız yanlısta anlasılıyor olabılır
sız farkettıysenız bunuda kocasıda farketmıstır ıllakı yanı ben sımdı bıraz fazla suslensem kocam hayırdır noluyor der cıkar kokusu![]()
Kac yasinda bu bayan?
ne yani iki kisi muhabbet ediyolar diye hemen kotu yakistirma mi yapmak lazim? ne kadar sacma. Sakin bu zanla yola cikip kadinla konusup kendinizi rezil rusva etmeyin. Zira agir konusur sindiremezsiniz
bır ıkı gun oluyor sanırım okuyalı yakınlıklarını dıle getırmıstı arkadas tam hatırlayamıyrm bendeBurda bi konumuydu? Merak ettim hangi konu bu?
kesinlikle iki muhabbet ettiler diye yakıştırma yapmadım lütfen yanlış anlaşılmasın. birkaç hareketin gözlemlemesi sonucu vardım bu kanıya
Bekar olan arkadas kac yasinda?
ikisi de aynı yaştalar 86lılar
Buna benzer bişeye bende şahit olmuştum. Kız arkadaş nişanlıydı erkek bekardı önceleri hep öğlen aralarında grup olarak gidip yemek yerlerdi sonradan sadece ikisi çıkmaya başladı sigarada içtiklerinden ona da beraber iniyorlardı. Bu durum benimde dikkatimi çekiyordu ama kız arkadaşın ondan hoşlandığını hiç düşünmüyodum. Sonradan hafif dedikodular duymaya başladım kurumda. Bazen kızı çekeyim kenara konuşuyum diyodum sonra vazgeçiyodum. Sonra sonra dedikodular daha fazla ayyuka çıktı ve onlarda duydu bunu ve kız tamamen diyaloğu kesti çocuktan. Ben bu dedikodulara hiç inanmadım açıkcası ve kızı uyarmadığıma pişman oldum. Hakkınızda dedikodu yapıyorlar zarar görmeni istemem o yüzden uyarmak istedim diyebilirdim. Bu laflar kızı çok yıprattı çünkü ve bence hepsi iftiraydı.
Hmm.. Kücük bi sirket mi? Yani az sayida kisi calisiyorsa cabuk cikar kokusu, ögrenir herkes. Colugu cocugu yok mu bu kadinin yazik günah ya, yazik kocasina ne bicim kadinlar var![]()
Iki bakis bir kac hareket boyle agir bir iddia ile ortaya dusmenizi gerektirmez. Buyuk sorun yasarsiniz kadina boyle bir sey soylerseniz, benden uyarmasikesinlikle iki muhabbet ettiler diye yakıştırma yapmadım lütfen yanlış anlaşılmasın. birkaç hareketin gözlemlemesi sonucu vardım bu kanıya
Hmm hem de kurumda calisiyosun. Kadin seni amire sikayet etti mi "kandamlasi benim namusuma laf ediyo" seklinde, basin belaya girer. Sen kendi hayatina odaklan birak o isleribankacıyım ben. orta büyüklükte bir banka şubesi 20 kişi yokuz çalışan olarak. çocuğu yok henüz
Anlatirmisin o hareketleri nerden vardin bu kaniyakesinlikle iki muhabbet ettiler diye yakıştırma yapmadım lütfen yanlış anlaşılmasın. birkaç hareketin gözlemlemesi sonucu vardım bu kanıya
Oooo bu bankalarda var bir cenabetlik bende neler neler duyuyorumbankacıyım ben. orta büyüklükte bir banka şubesi 20 kişi yokuz çalışan olarak. çocuğu yok henüz
Anlatirmisin o hareketleri nerden vardin bu kaniya
Oooo bu bankalarda var bir cenabetlik bende neler neler duyuyorum![]()