• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli kadın & bekar erkek ve itiraf (14. sayfa)

öncelikle yakın semtlerde oturuyorlar sanırım birlikte gidip gelmeye başladılar bir süredir. bayan arkadaşla bekar erkek arkadaşın kankası aynı birimde çalışıyorlar. önceden her işlemi kankası ile yaparken şimdi sadece bayan arkadaşla işlem yapıyor. her fırsatta yanında. bayan arkadaşın da dediğim gibi gülüşü giyimi tavrı değişti. birlikte sigara içmeler falan
Su birlikte sigara icme olayina kil oluyorum zaten bazi kadinlarin sirf erkeklerle muhabbet icin sigara ictigini dusunuyorum tek basina icilemiyormu bu meret acaba ama yok onlar sosyal iciciler demi pardon disardan hic oyle gozukmuyor ama evli bayanin ya da erkegin bunu yapmasini anlamiyorum tamamen muhabbete kilif baska bisey degil..

Bunlar iki is arkadasi arasinda gayet normal davranislar. Kadinin namusuna laf etmen normal degil. Sen kac yildir is hayatindasin? Köyden hic cikmamissin gibi bi nosyonun var da?
Bu ne demek ya koyden cikmamak falan sizde onunuze gelenle bu derece samimi oluyorsunuz heralde ortada normal olmayan bir durum varki dikkat cekmis.neler oluyor hayatta sizin hic haberiniz yok galiba..

Sizi ilgilendiren bir durum yok,arkadaşından sen arkadaş olarak görüyorsanız bayanı ,direkt yüzüne şöyle kızım bak yanlış anlasiliyor dedikodu oluyor dikkatli ol de.

Sizin edeceginiz her söz size ters bir sekilde dönecektir. Asla kabul etmeyecegi gibi arkadasliginizda zarar görecek. Bana bunu nasil yakistirirsin vs diyecek kesin :)

İki yetişkin, görecekleri zararı zaten biliyorlar
Karışma, ortada net bir şey yok
Birlikte sigara içmek, birlikte yolculuk yapmak gibi şeyler bir şey kanıtlamaz
Her şekilde söylersen tepki alacaksın
Arkadaşın evli bir kadın olarak, evliliğinin selametini senden önce düşünmeli, karışma, ilgilenme

Durum hos degil tabi. Eger arkadasinizla araniz iyiyse" birilerini sizin hakkinizda konusurken duydum" diye uyarabilirsin. Sonradsn neden soylemedim keske soyleseydim diye pisman olmaktan iyidir.

Bir kadınla bir erkeğin arkadaşlığı her zaman yanlış anlaşılır. Evli ya da bekar farketmez, bir kadınla bir erkek arkadaşsa,muhabbet ediyorsa, bişeyler paylaşıyorsa muhakkak aralarında bir şey var olarak dedikodusu yapılır bazı küçük zihniyetler tarafından. Benim bunu anlamam mümkün değil.

İşini ona yaptırıyormuş, birlikte gidip geliyorlarmış, sigara molasına birklikte çıkıyorlarmış, kadın farklı giyiniyormuş (aşık olduğu anda gardrobunu yeniledi heralde) falan bunlar ne kadar farazi şeyler aralarında ilişki var diyebilmek için.

Ama tabi bizim kültürümüzde bir kadın bir erkeğin arabasına binmez, hele ki evliyse hiç binemez. Kadın erkek arasındaki sohbet merhabadan öteye gitmez. Kadın sigara içiyorsa kesin aranıyordur, hele ki erkeklerle içiyor, sohbet ediyorsa kesin yolludur. Nasıl bir kafada yaşıyorsunuz bazen merak ediyorum. Allahtan eşim bu zihniyette bir adam değil ve çevremde de bu zihniyette insanlar yok.

Bu ne demek ya koyden cikmamak falan sizde onunuze gelenle bu derece samimi oluyorsunuz heralde ortada normal olmayan bir durum varki dikkat cekmis.neler oluyor hayatta sizin hic haberiniz yok galiba..
Kentli is hayatinda bi kadin ve erkegin birlikte is yapmasi, birlikte arabaya binmesi, sigara icmesi vs normal seylerdir. Kırsalı bilmiyorum haklisin. Oralarda evli bi kadincagiz bi bekarla muhabbet etti mi bu tepkiler veriliyo demek ki.. Alt kulture uzagim evet

Kentli is hayatinda bi kadin ve erkegin birlikte is yapmasi, sigara icmesi vs normal seylerdir. Kırsalı bilmiyorum haklisin. Oralarda evli bi kadincagiz bi bekarla muhabbet etti mi bu tepkiler veriliyo demek ki..
Ne gereksiz bir polemik. Sen ne düşünürsen düşün dedikodular çıkabiliyor. Sadece bizim iyi niyetli düşünmemiz yetmiyor. Bu dedikoduları da en çok erkekler çıkartıyor. Bi kadın ve erkek çok samimiyse eğer erkeklerin ağzına düşmekten korksunlar bence.
Kimsenin hayatına kural koymaya hakkımız yok ama ufak bi dedikodu duymuşsak bu konuda kişiyi haberdar etmekte fayda var, şöyle davran böyle davran kocan duyar bu olur şu olur demeden ama bunlar çok ayıp şeyler.

Ne gereksiz bir polemik. Sen ne düşünürsen düşün dedikodular çıkabiliyor. Sadece bizim iyi niyetli düşünmemiz yetmiyor. Bu dedikoduları da en çok erkekler çıkartıyor. Bi kadın ve erkek çok samimiyse eğer erkeklerin ağzına düşmekten korksunlar bence.
Kimsenin hayatına kural koymaya hakkımız yok ama ufak bi dedikodu duymuşsak bu konuda kişiyi haberdar etmekte fayda var, şöyle davran böyle davran kocan duyar bu olur şu olur demeden ama bunlar çok ayıp şeyler.
Seni ilgilendiren bi durum yok kendi aramizda yazisiyoruz yorumlasiyoruz sana gore gereksiz bi polemikse umursamayacaksin cozumu o.

Senin yorumuna gelince, ortada bir dedikodu yok ki konu sahibi yakistirma yapiyor. Ve savlarinin alti bos.

arkadaşınızın yanında konuyu bi aldatma haberine falan getirin. çirkin bi davranış olduğunu böyle şeylerin etrafça farkedildiğini falan söyleyin. belki üstüne alınır çeki düzen verir.

Konu sana anlamsız geliyorsa yazanda köylüyse kendi seviyendeki konulara cevap ver o zaman. Sen konuyu kişileri eleştiriyorsan cevapta verilir. Tahammül edemiyorsan cevaplara polemik çıkarmazsın.

bnce o iş yerindeki evli arkadas aslında sensin... Yeni uye olmuşun sırf bu konu için ...

bnce o iş yerindeki evli arkadas aslında sensin... Yeni uye olmuşun sırf bu konu için ...
Evli arkadaş konu sahibi olsa, arkadaşım böyle bir durumda ne yapmalı diye sorar.
Bu uyarayım mı uyarmayayım mı diye soruyor.
Konu gerçek mi sahte mi bilemem. Ama konu sahibinin sorusu bambaşka.

Kentli is hayatinda bi kadin ve erkegin birlikte is yapmasi, birlikte arabaya binmesi, sigara icmesi vs normal seylerdir. Kırsalı bilmiyorum haklisin. Oralarda evli bi kadincagiz bi bekarla muhabbet etti mi bu tepkiler veriliyo demek ki.. Alt kulture uzagim evet

Çok ayıp ne biçim konuşmadir bu aklıma Aysun Kayacınin sözü geldi bir an demiştiya benim oyum ile Dağdaki çobanın oyu nasıl aynı olur.eğer evliysen oturmana kalkmana erkeklerle olan muhabbetine dikkat edeceksin sadece evlilerin değil Bekarlarinda dikkat etmesi lazım tabi bu birazda kişinin aldığı terbiye ilede alakali sanırım

Back