evli hanımlar lütfen yardım edin

Allah hepimize sabır versin ben vitamin takviye yapmıyorum ellerim kollarım çok uyuşuyor sırtımda çok ağrıyor gidicem doktora tahlil için.. Vitamin eksikliği olmasada vücut direncini yüksek tutan bişeyler vardır herhalde doktora sormak gerek

daha fazla okumadım yazılanları..sankı eşinizin paradan yana sıkıntısı var da..sızınde çalışmanızı ıstıyormuş gıbı geldı bana..
açıkçası çalışırsan sesım çıkmaz ev vs bahane gıbı hareket edıyor..

Offf bu erkekler.benimde bir kizim var... esim cicuk dogdugunda senin esin gibi oyun oynardi.uyanik olsa bile cocuk aglayinca gidip bakmazdi beni beklerdi.gunduz aksam hersry birbirine girmisti.ben cocugu yanima aliyordum.aglasa bile aldirmiyordum hemen isimi bitirip onunla ilgileniyordum.aksama kadar uyumuyordum bebek uyuyunca.. uyudugunda direk yataga yada knedimi dinlendirecek biseyler yapiyordum.esim suanda aynisi kizim 2 yasina geldi..oyun bagimlisi.bosanicaz.benim kizima ilgi gostermiyir.varsa yiksa oyun kendisi.hiccbisey umrunda degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bak sabah erkenden kalk 7 gibi butun isin en fszla 9 da biter.ecini haftada iki lerw tertemiz et.haftada bir kere camasirlara ayir.ogun bictek camasir yemek yap.coxuk utudugundada dinlenirsin.cocuga uyku duzeni olustur.sakin sallama kucaginda gezdirme otur biyere oyle al kucagina..saat 7 gibi emzir yataga koy. Aglasin biraz sorun degil..bi saate kadar aglayabilir dedi bana dr.sonra uyumazsa karanlik odada kucafinda emzir.asla isiga cikarma.bir bebek 4 lere kadar kalirmi cok sagliksiz.gerekirse gunduz bi kac sefer uyumasina izin verme sabah oyala.yorulup mecbur aksam uyur.bem oyle yaptim.uyku duzeni oturdu.gazi icin ise rezene cayi buraz vir kac kasik verebilirsin.sakin kucaginda utumaya alistirma.suan daga yeni bebek onu kendine uydur.kimsenin bisey demesine izin verme aglasin sen de rahat olursin bebekte..gunduzleri erken kalkar 1-2 saate yemek hersryi bitirirsin.ben oyleydim.uyumak istersen uyur.istemezsen internette takilirsin bi hobi edinirsin falan..

Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun bu bağımlılıklar nereye kadar böyle devam edecek bilmem Her seferinde söz veriyo yine aynı tas aynı hamam. Belli saatlerde oynasa bana biraz yardımcı olsa, arada bir birlikte dizi, film falan izlesek yine oynasın oynamasın demiyorum. Ama bizimki suyunu çıkardı iyice sadece uyuduğu zamanlarda oynamıyor abartmıyorum.

Allahm çok sinir oldum ya ben herşeye koştururken adam play station oynayacak önce o oyuncağın kablolarını keserim. Sonra çocuğu kucağına veririm. Kendim evimin işini yaparken çocuğun yemeği oyunu altı vs eşime kalır. Bu ne ya çocuk doğurmaktan soğutuyor insanı böyle erkekler!

Ne esinizi ne kavinvalidenizi umursamayin.bebeginiz uyurken siz de dinlenin.ev isini aksam esiniz gelince bebegi ona verp yapin ya da o yapsin.20-30 gune bir de temizlikci cagirip evi temizletirsiniz.ben de bebegim 11 aylik olana dek ucretsiz izin aldim.sadece bebegime ve kendime vakit ayirdim.yemek yapmaya çalıştım ama abartmadan. Temizligi esim yapti.15 gune bir de kadin cagirdim.kimse kimsenin kolesi degil.herkes tasin altina elini koyacak. Buna esiniz ve kayinvalideniz de dahil.bu kadar dirdir ederlrrse sutunuz kesilir ona gore..bebegininizi saglikla buyutun..

Canim oncelikle esine sinirlendigimi hele o kayinvalidene nasil ofkelendigimi anlatamam hakkina giriyo senin sutun kesilse uzuntuden disunceden ne yapacaklar kalk ye sutun olsunla olmuyo is en basta sen dinleneceksinki sütun sutun olsun yoksa dunyayi ye yine ise yaramaz kinse kimsenin kolesi degil oturmus iyin basina senin duygularin suanda karisik bende gectim o yoldan benim esim ben kadar is yapar degil 1 ay 1 sene hic yemek yapmasam tek kelime etmez her sabah kahvaltimi hazirlar ve lokma lokmada yediridi uyimaz bakardi yinede adama yuklenirdim duygusal olarak cunku cocukfdan bize zaman kalmiyo hakiyke uzaklasmis hissediyodum sana cok haksizlik ediyolar ins sutune zarar gelmez bence yerine gelemeywcek tek sey sutun sagligin kizinla en iyi sekilde zaman gecir ne evi dusun nede yemegi sen ye kafan dinc olsjn karsinda oturupda akil vermek degil is o seni yatiricak bakacakki kizim dinlen kizina bak diye yetmiyo oglunu doldiruyo bak giden gunler geri gelmiyo zamanla hersey duzene giriyo ama kaybettiklerin gelmiyo keyfine bak bebegin zorlu bebek gazli cunku ben cok iyi anlarim 6 aya kadar ne cektik gazdan ve 15 ayligiz hala uykumuz yok geceleri sinirlerim fena kaldiki senin kuzun daha minik rabbim bagislasin ins saglikli gazsiz uykulu bebek olsun ins birde neo baby gaz ilaci bana tek etki eden gaz ilaciydi bebegime cogu kiside mennun kalmistir bir dene ins sifa olsun her bebek farklidir ama ins etki eder bana mucize gibi olmustu ve arakdasa hala dua ederim kusiruma bakma cok uzattim ama sana kiyamadim sanki kardesime yapilmis bana yapilmis gibi hissettim sen anasin bi mucize getirdin dunyaya kimseleri onemseme maasallahin var sen herseyi en onemlisi bebegine cok guzel bakabilyosun Allahim yardimcin olsun rabbime emanet olun

Son düzenleme:
Yazıktır yaa daha lohusalıktan yeni çıkmışsın nasıl bir eşin var öyle dstek yerine köstek..
Benim kızım da 5aylık ancak toparlandım. İlk zmanlar hep gündüzleri uyudum gece ayakta. Hiç iş yapmadım sadece görünenleri yaptım. Çok şükür eşim hem yardımcı olup hem de uyu dinlen derdi ki normali budur. Senin eşin çok anlayışsız hiçbirşeyi haketmiyor. Baba olmuş daha 2aylık bebeğiyle ilgileneceğine playstation oynuyor. Hiç öyle kendini paralama , bırak ne derse desinler gece uyumayıp bir de gündüz işmi yapacakmışsın . K.validene de söyle o zmn gece gel sen bak bebeğe uzaktan konuşmakla olmuyor de.
Olduğu kadar sen bebeğinle ilgilen ve kalan zmanda dinlen sende enerji olmazsa bebeğine kim bakacak.
Yanlış birşey yapmıyorsun üzme kendini bırak etrafıdakiler senin üstüne düşsün senin ilgiye ihtiyacın var asıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…