En mantıklısı nedir bilemiyorum ama bunaldım

Merhabalar
Konuyu çok uzatmayacağım ben annemle yaşıyorum annemin de sevgilisi var o da kalıyor bizle.
Fakat aynı evde hiç rahat olmuyor sürekli tartışma, cinsellik kavgaları vs ben aşırı sıkıldım.
Ayrı eve falan çıkamıyorum maddi açıdan çok zor. Denedim bunu başka şehirde yaşıyordum ama kira zamları vs derken boğazıma kadar battım.
Bir odada oturuyorum ön odaya gidemiyorum. Mutfakta kahvaltı yapıcam rahat yapamıyorum. İyice doldum taştım.
Evleneyim desem karşıma çıkanlar da evim yok arabam yok evlenemem modunda ya da kafa cinsellikte hala çocuk çocuk muhabbetleri var. Ne yapayım en mantıklı yol nedir sizce?
Annenızın sevgılısının evi yok mu

Kızı çocuk değil, ergen değil, korunmaya muhtaç değil. Koskoca 27 yaşında kadın olmuş. Neden hala kızına göre yaşamak zorunda hayatını? Neden annelere bu kadar yük bindiriyoruz. Babanın durumunu bilmiyorum ama hayattaysa muhtemelen keyfine göre yaşamakla meşguldür, kızı umurunda değildir. Ama anne 30’una merdiven dayamış kızının rahatını düşünmek zorunda.

Konu sahibi, iyi araştırma yapın mutlaka bütçenize uygun bir yer bulursunuz. En olmadı ev arkadaşı bulursunuz. Bir ay önce falan bir arkadaşım izmirin göbeğinde 7 bine 1+0 bir daire tuttu. Üniversite çevrelerine bakın. Özellikle okulu bitiren öğrencilerden devir alabileceğiniz bir yer çıkar mutlaka.
Bir çocuk yaptıysa ömür boyu kendinden çok çocuğunu düşünmeli kaç yaşına gelirse gelsin. Hiçbir şekilde annenin haklı tarafı yok, sevgili edinip kızını mağdur ediyor.
Konu sahibi babası hayatta mı evli mi neden babada kalmıyor açıklarsa seviniriz. Bu annenin bencil olduğunu değiştirmez.

adamın zaten kiralık evi varmış, adam uyanık olsa orayı kapatır

asıl kız küçük olsa o zaman diyecektiniz küçücük kız çocuk var evde evin adamını getiriyor diye :D
dürüst olun kısaca "kadın eve adam getiremez" diyin olsun bitsin...

belki kızın sevgilisini getirmesini de anne sorun etmiyor, ne biliyorsunuz?
Kadın eve adam getiremez 😀

Bir çocuk yaptıysa ömür boyu kendinden çok çocuğunu düşünmeli kaç yaşına gelirse gelsin. Hiçbir şekilde annenin haklı tarafı yok, sevgili edinip kızını mağdur ediyor.
Konu sahibi babası hayatta mı evli mi neden babada kalmıyor açıklarsa seviniriz. Bu annenin bencil olduğunu değiştirmez.
babası hayattaymış, evliymiş yeni eşiyle de çocuğu varmış
bilemiyoruz abasında neden kalmıyor

Karşıma cıkan dogru dürüst diye bir sey demeyin evliligi kacıs olarak görmeyin. Calısıyorsanız 1 artı 1 eve cıkın cıkabiliyosanız. Benim anlamadıgım annen niye adamın evine yerlesmedi de adam sizinle yerlesti? Adamın evi yokmu?

Mide bulandırıcı milletin seks kavgasını dinlemek . Kendi iclerinde kavga edemeyip sizin duyacağınız yerlerde konuşuyorlarsa sizin artık evden çıkmanız gerekiyor . O evde babanızdan kalmış ama sizin için en uygun olan o evden gitmek . Ev arkadaşı arayan düzgün bir insan bulun bir an önce

Ben konu sahibini anlıyorum.
Benim de annem babam ayrıydı.
Ben de evet 27 yaşında değildim ama 22 23 yaşındaydım.
O rahatsız hissetme, fazla hissetme halini biliyorum. O süreçte gözüme çok batıyordu da diyemem, annemin sevgilisi kötü adam falan da değildi ama hayır bu normal bir şey değil.
İnsan annesinin anormalliklerini kendi anne olduktan sonra daha çok anlıyor hikayesi benimki de konu sahibininki o da değil.
Konu sahibinin babasının yanına niye gitmediği konuşulmuş ama, e babaya gidemiyor diye anneye de gidemesin demenin alemi yok şu aşamada.
Velev ki baba kötü olsun, e anne de niye kötü oluyor?
Tamam özellikle gidip sözleşme imzalamıyoruz ama çocuklarımız 30 yaşına da gelse, orası aile evi ve bu hayır normal değil.

Back