• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En mantıklısı nedir bilemiyorum ama bunaldım

Merhabalar
Konuyu çok uzatmayacağım ben annemle yaşıyorum annemin de sevgilisi var o da kalıyor bizle.
Fakat aynı evde hiç rahat olmuyor sürekli tartışma, cinsellik kavgaları vs ben aşırı sıkıldım.
Ayrı eve falan çıkamıyorum maddi açıdan çok zor. Denedim bunu başka şehirde yaşıyordum ama kira zamları vs derken boğazıma kadar battım.
Bir odada oturuyorum ön odaya gidemiyorum. Mutfakta kahvaltı yapıcam rahat yapamıyorum. İyice doldum taştım.
Evleneyim desem karşıma çıkanlar da evim yok arabam yok evlenemem modunda ya da kafa cinsellikte hala çocuk çocuk muhabbetleri var. Ne yapayım en mantıklı yol nedir sizce?
Annenızın sevgılısının evi yok mu

Kızı çocuk değil, ergen değil, korunmaya muhtaç değil. Koskoca 27 yaşında kadın olmuş. Neden hala kızına göre yaşamak zorunda hayatını? Neden annelere bu kadar yük bindiriyoruz. Babanın durumunu bilmiyorum ama hayattaysa muhtemelen keyfine göre yaşamakla meşguldür, kızı umurunda değildir. Ama anne 30’una merdiven dayamış kızının rahatını düşünmek zorunda.

Konu sahibi, iyi araştırma yapın mutlaka bütçenize uygun bir yer bulursunuz. En olmadı ev arkadaşı bulursunuz. Bir ay önce falan bir arkadaşım izmirin göbeğinde 7 bine 1+0 bir daire tuttu. Üniversite çevrelerine bakın. Özellikle okulu bitiren öğrencilerden devir alabileceğiniz bir yer çıkar mutlaka.
Bir çocuk yaptıysa ömür boyu kendinden çok çocuğunu düşünmeli kaç yaşına gelirse gelsin. Hiçbir şekilde annenin haklı tarafı yok, sevgili edinip kızını mağdur ediyor.
Konu sahibi babası hayatta mı evli mi neden babada kalmıyor açıklarsa seviniriz. Bu annenin bencil olduğunu değiştirmez.

Back