Evli eski sevgilinin Instagramdan takip etmek istemesi

Carpayim ama sonra ne olacak? Erkek sonuçta özür dileyecek, şeytana uydum diyecek VS vs. Bende bitiyor olay. Ben ayrilmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim.. Tabiki kendini affettirmek için herşeyi yapacaktır, özürler dileyecektir. Ben kendi içimde savaş veriyorum şuan. Ben bağırıp suratına vurunca evet yazdım aklıma geliyor merak ettim mi diyecek.....ben kendi kendimi sorguluyorum şuan ve sakin kalmaya çalışıyorum ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Pişman olacağım adım atmak istemem
Siz ayrılmayın zaten.
Kadın cevap yazar mı diye içiniz içinizi yiyor.
Bir de kendinizi kandırıyorsunuz kocam çok aşıktı diye. Ya da kendisi aşık rolünü çok güzel oynamış. Çok aşık hali buysa artık...
Bu gidişle boşanmazsınız siz karıştırıp durmayın kocanızın hesabını da.

Siz ayrılmayın zaten.
Kadın cevap yazar mı diye içiniz içinizi yiyor.
Bir de kendinizi kandırıyorsunuz kocam çok aşıktı diye. Ya da kendisi aşık rolünü çok güzel oynamış. Çok aşık hali buysa artık...
Bu gidişle boşanmazsınız siz karıştırıp durmayın kocanızın hesabını da.

+
Ben de bunu anlamıyorum.Evet,merak çok güçlü bir duygu ama madem çekip gitmeyeceksiniz neden ayrıntılarla kendinizi daha da fazla üzüyorsunuz ki ? Eşiniz bildiğiniz flört etmiş kadınla,daha doğrusu flört etmeye çalışmış ama kadın pek üstünde durmamış.Bu saatten sonra ne konuşacaklar ne yazacaklar cidden önemi var mı ?

Carpayim ama sonra ne olacak? Erkek sonuçta özür dileyecek, şeytana uydum diyecek VS vs. Bende bitiyor olay. Ben ayrilmalimiyim yoksa devam mı etmeliyim.. Tabiki kendini affettirmek için herşeyi yapacaktır, özürler dileyecektir. Ben kendi içimde savaş veriyorum şuan. Ben bağırıp suratına vurunca evet yazdım aklıma geliyor merak ettim mi diyecek.....ben kendi kendimi sorguluyorum şuan ve sakin kalmaya çalışıyorum ki ne yapmalıyım diye düşünüyorum. Pişman olacağım adım atmak istemem
Haklısın hakkında hayırlısı olsun ana sana tavsiyem tam karar vermeden aileden biriyle paylaşma o zaman daha sıkıntılı olur

Eşimi yolar atardım ne demek ya msjlaşmak güzelleşmişsin demek allah allah evi terk eder giderdim ben isterse 10 yıllık olsun evliliğim. Ayrılmayacaksan bile bu işi biraz uzat pişman et bütün sosyal medya hesaplarını kapat aman ya içine kurt düşürdü işte daha nasıl güvenilir bilmiyorum zor bir durum :KK43:

Ben esimin mesajında "yerin bende hep ayni" diye görecem esime sesimi cikartmayacam elim kolum bağlı durucam burnundan getiririm onun ben ya
Git konuş vur yüzüne kendi kendini yiyene kadar.

Merhaba kızlar,
Foruma yeni üye oldum. Size sormak istediğim bir soru var.

1 senelik evli bir adam, neden 10 yıl önce aşk yasadigi kız arkadaşına, 10 yıl sonra mesaj atar ve "senin yerin ben de hep ayrı" der? Ve mesajlasmanin sonunda "Instagramdan takip etmek istiyorum izin verirsen, seni merak ediyorum" diye sorar?

Eşimin mesajlarını yakaladım. Şoktayım, çok kötüyüm...

Fakat evliliği yeni sayılır. Neden bu kadar hızlı macera arasın..

Ha yani ileri zamanlarda arasa sorun yok öyle mi ? Adam redmen unutamamış aklı onda işte evlenmiş olmak için ya da belki unuturum diye evlenmiş

10 yıl önceki sevgilisi olduğuna emin misiniz? Eşinize 10 yıl önceki sevgilinizin yeri ayrıysa onla evlenseydin diye lafınızı söyleyin bi sürede tek kelime dahi konuşmayın bana kalırsa. Eşiniz nasıl tepkiler vericek bekleyin derim

Siz belli ki ayrılmayacaksınız eşinizden. Eğer ayrılmayacaksanız bari bildiğinizi belli etmeyin. Adam bu sefer sizinle yüz göz olacak. Nasılsa beni boşamıyor bu diye düşünüp çapkınlıklarına devam edecek!
Ama tabi ki yapman gereken yol yakınken henüz ortada çocuk yokken ayrılmak. Bildiğin aldatılmışsın. Kadın yeşil ışık yaksa koşarak gidecek kollarına. üzgünüm ama gerçek bu.

Bi bölümü yazmayı unutmuşum konuşmalarından. Kadın eşimden ayrılmış ve sonra eski sevgilisiyle görüşmüş, eşim onu kendini aldatmakla suçluyor kadın ben seni aldatmadım seni bıraktım yazmış sonrasinda yine barışık beraber olmuşlar sonra da benimki kadına şiddet uygulamış alkol aldığı zamanlarda...konusmadan anladığım bu. Hala inanamıyorum beni sevdiğini sanıyordum ben de onu çok seviyordum çok mutluyduk şuan büyükçe bir taş oturdu içime. Hala düşünüyorum. Akşam eve gelsin gece bakım diyorum telefonuna. İnş silmez de kendi telimle fotosunu çekebilirim kanıt olarak..

Kadın mesaj atmıs olursa yeni konuşmalar olacak. Gerçi canım daha ne kadar yanabilir ki... Sizce kadın yeşil ışık yakar mı kızlar? Kadınla mi konuşsam!?

Eşimin eski sevgilisi balayından döndükten sadece 1 gün sonra mesaj atmıştı. Kızın söylediğine göre eşim profilindeki fotoğrafları beğenmiş, bir hesap açmış yorum yapmış saçma sapan. Eşim yeminler etti inanmam için. Daha yeni balayından dönmüşüz düşünün. Kız öğrendi evlendiğimizi çekemediği için yaptı amacı mutluluğumuzu bozmak neler neler dedi... Eşim kızdan ayrılmıştı kız istememişti. Sonuçta evliliğimi yıkmadım bu yüzden ama uzuuuunca bir süre eşime huzur vermedim, sürekli sorguladım. Onu unutamadı mı diye aklımdan geçirip durdum. Eşimi tanıdıkça evlendikten sonra kızın doğru söyleyebileceğine daha çok inandım. Sizinki bizzat mesaj atmış aranmış resmen. Huzuru mutluluğu fazla verdiniz herhalde. Bazı erkekler sosyal medyada saçma sapan hareketler yapabiliyor. Ayrılır mısınız bilemem ama iyi bir ders verdi haketmiş eşiniz. Bundan sonra devam edecekseniz de sosyal medya yasağı koyulmalı kullanmayı bilmeyenlere...

Bence direk eşinle konuş ekran görüntüsünü al hesabını sor daha da yeni evlisiniz madem unutamamış niye evlenmiş sizle eş kişisi konuşmaların devamı gelmeden eşinle konuş cnm zor bi durum umarım aşarsınız

Sizce amacı ne eşimin? Aşık mı? Çapkınlık peşinde mi? Bana hiç saygısı yok mu? Beni sevmiyor mu? Herşey yalanmiydi...

Konu sahibinin eşi 10 yıl önceki sevgilisine msj atmış, yerin bende hep ayrı vs vs diye. Konu sahibide yakalamış ama eşine belli etmemiş. Eşinin kendisini de çook sevdiğini düşünüyorda :bicak:
Heee anladım eşi hem seviyor hemde instagramdan ex askını mı şeyettiriyormus , değişik bir psikolojı allah yardımcısı olsun.

Sizce amacı ne eşimin? Aşık mı? Çapkınlık peşinde mi? Bana hiç saygısı yok mu? Beni sevmiyor mu? Herşey yalanmiydi...
Senin eşin de ahlaksızlık var görgüsüzlük bencillik aç gözlülük var
O sizi de sever herkesi de
Midesizlikte var
Boşanacaksanız sorun
Boşanmayacaksan bilemem bildiğini bilirse bulunmaz hint kumaşıyım der dahada şımarır

Hem esiniz hemde eski sevgilisi nasil insanlar ya. Bunca sene sonra ne konusuyolar hala bu nasil mide

Samimi olarak sormak istediğim şeyler var . Öncelikle size göre bu bir aldatma midir ? (Bana göre öyle ama bir başkasına göre göreceli olabilir )
Siz yapsaydiniz böyle bir şeyi esiniz ne tepki verirdi ? dürüstçe kendinize bunun cevabını verin
Bence eğer ayrılmak falan filan gibi niyetjeriniz yoksa bir süre eşinize söylemeyin gözlemleyin onu ki kavga edip sonra affeden kadın olmayın çünkü daha çok yüz bulabilir esiniz . Napmayi düşünüyorsunuz ?

X