- 22 Eylül 2022
- 5.635
- 15.927
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Kadının bu durumu bildiği ne malum. Evli erkeklerin aldatırken ki yalanları malum değil mi? Zorla evlendik aşkım, ayrı yatıyoruz gülüm, aramızda cinsellik kalmadı bebeğim, ben sadece seni seviyorum, inanki karımın senden haberi var ama susuyor. Belki kadın dünyadan bi haber arkadaşlar ?Hayat keşke o kadar kelime tanimlarina uysa. Bir an şok yaşamış. Es demek de başkasını sevdiğini bildigin adama yamanmak değil. Koşa koşa ne acele bu ya? Bundan sonra devam ederse metres olur.
Kendine hak verileceğini sanıp linç yiyince ağlayan konu sahipleri ahh o konu sahipleri.biziz ocanım aaa,hepimiz pis kötü kalpli kadınlarız, kadına git herififn peşini bırakma ,her gece yanından ayırma,ooohhh sefan olsun kız demeliydik .
valla aynısı aklıma geldi ,haketti ama yarın çocuk filan olur bebeye yazık .
ah ah içim parçalandı..
Haydaaa nasıl en suçlu adamın karısı oldu şimdiHayat keşke o kadar kelime tanimlarina uysa. Bir an şok yaşamış. Es demek de başkasını sevdiğini bildigin adama yamanmak değil. Koşa koşa ne acele bu ya? Bundan sonra devam ederse metres olur.
Adamın nikahlandığı eşini aşağılamanız çok yersiz. Sonuçta siz ayrılmışsınız, ayrılık sonrası karşılık vermemişsiniz ve sizden sonra evlenmiş. Kadının ne suçu var, neden aşağılamaya layık gördünüz siz iyi misiniz cidden??????O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Ben de cirilla duyar kasmak için nerde kaldı diyordum. Ne zaman böyle bir konu açılsa aynı cümleler, aynı duyarlar. Bu sefer biraz geciktin :)
Söylediklerin baştan aşağı saçma. Konuyu açan erkek değil ona söylediğimiz laflar muhatabına ulaşmayacak. Kim konu açmışsa ona yönelik konuşulur bu gayet normal bir şey. Şimdi biz evli erkek, konu sahibinden uzak dur yazsak adam okuyacak mı bunu?
konuşman hata bence engelle gitsin deli mi neHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Kim konu sahibi olmasa adam sadık olacakmış gibi konuşmuş? Bir tane bile öyle yorum yok. Manipülasyonla haklı çıkılmaz. Oldu olacak kaynana konusu açanın da kaynanasına tavsiye verelim okumayacak ama olsun haksız olan kaynana nasılsaBenim düşüncem biçimim bu. Siz de hep ayni konulara aynı dusuncelerinizi yazıyorsunuz. Sizi memnun etmek için her hafta fikir değiştiremem görmezden gelin ne yapayım.
Konuyu açana yonelik konuşmak normal ama sanki konu sahibi olmasa adam sadık olacak gibi konuşmayı garip buluyorum.
Kim konu sahibi olmasa adam sadık olacakmış gibi konuşmuş? Bir tane bile öyle yorum yok. Manipülasyonla haklı çıkılmaz. Oldu olacak kaynana konusu açanın da kaynanasına tavsiye verelim okumayacak ama olsun haksız olan kaynana nasılsa
Atladığın bir şey var cirilla, kimse burada adamı savunmuyor ama konu sahibinin bu çakallığa inanacak kadar saf olmadığı da ortada. Herif akşam karısıyla sabah bununla öpüşüyor herpes kapsın da görsün gününü.Benim düşüncem biçimim bu. Siz de hep ayni konulara aynı dusuncelerinizi yazıyorsunuz. Sizi memnun etmek için her hafta fikir değiştiremem görmezden gelin ne yapayım.
Konuyu açana yonelik konuşmak normal ama sanki konu sahibi olmasa adam sadık olacak gibi konuşmayı garip buluyorum.
Karısı bilmiyor diye hasetinden çatttır çatttır çatlıyorsun.Karısı biliyor diyorum size iki aydır neler çektim diyor ama siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz tebrik ederim sırf karısı diye masum yaptınızbravo ya
neyyyy ,sırf karısı mı ,nikahlı karısı diyeceksin tatlım ,zoruna mı gitti, e sen dış kapının dış mandalısın .Karısı biliyor diyorum size iki aydır neler çektim diyor ama siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz tebrik ederim sırf karısı diye masum yaptınızbravo ya
Yok kızla konuşmuş. Haberi varmış. Konuda öyle yazıyordu.Kadının bu durumu bildiği ne malum. Evli erkeklerin aldatırken ki yalanları malum değil mi? Zorla evlendik aşkım, ayrı yatıyoruz gülüm, aramızda cinsellik kalmadı bebeğim, ben sadece seni seviyorum, inanki karımın senden haberi var ama susuyor. Belki kadın dünyadan bi haber arkadaşlar ?
Tamam cirilla o zaman sen adamlara muhteşem erdemli tavsiyelerini yaz konulara gelip. Ancak ben ve diğer yorum yazanların yorumlarına laf sokmadan yapabilirsin bunları. Veya beğenmediğin yorumu alıntılayarak sokabilirsin lafını. Bak ben mesela direkt seni alıntıladım. Kaçak dövüşmedim. Her bu tarz konuda bodoslama dalıp yorum yapanlara laf sokuyorsun da artık dayanamadım birinin demesi gerekiyorduBazı yorumların alt metninde kadınlar uzak durursa adamlar aldatamaz mesajı görüyorum. Bu kaynana konusundan farklı bana gore
Ne bilicez ki ? Şuan hangi kadın okey der buna yani bide yeni evliYok kızla konuşmuş. Haberi varmış. Konuda öyle yazıyordu.