Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayat keşke o kadar kelime tanimlarina uysa. Bir an şok yaşamış. Es demek de başkasını sevdiğini bildigin adama yamanmak değil. Koşa koşa ne acele bu ya? Bundan sonra devam ederse metres olur.
Kadının bu durumu bildiği ne malum. Evli erkeklerin aldatırken ki yalanları malum değil mi? Zorla evlendik aşkım, ayrı yatıyoruz gülüm, aramızda cinsellik kalmadı bebeğim, ben sadece seni seviyorum, inanki karımın senden haberi var ama susuyor. Belki kadın dünyadan bi haber arkadaşlar ?

Kendine hak verileceğini sanıp linç yiyince ağlayan konu sahipleri ahh o konu sahipleri.

Hayat keşke o kadar kelime tanimlarina uysa. Bir an şok yaşamış. Es demek de başkasını sevdiğini bildigin adama yamanmak değil. Koşa koşa ne acele bu ya? Bundan sonra devam ederse metres olur.
Haydaaa nasıl en suçlu adamın karısı oldu şimdi başkasını sevdiğini filan bilmiyor kadın ya ortak arkadaşları değil bir şey değil nasıl bilsin bu kadarını.

O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biter neyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Adamın nikahlandığı eşini aşağılamanız çok yersiz. Sonuçta siz ayrılmışsınız, ayrılık sonrası karşılık vermemişsiniz ve sizden sonra evlenmiş. Kadının ne suçu var, neden aşağılamaya layık gördünüz siz iyi misiniz cidden??????

Benim düşüncem biçimim bu. Siz de hep ayni konulara aynı dusuncelerinizi yazıyorsunuz. Sizi memnun etmek için her hafta fikir değiştiremem görmezden gelin ne yapayım.

Konuyu açana yonelik konuşmak normal ama sanki konu sahibi olmasa adam sadık olacak gibi konuşmayı garip buluyorum.

konuşman hata bence engelle gitsin deli mi ne

Kim konu sahibi olmasa adam sadık olacakmış gibi konuşmuş? Bir tane bile öyle yorum yok. Manipülasyonla haklı çıkılmaz. Oldu olacak kaynana konusu açanın da kaynanasına tavsiye verelim okumayacak ama olsun haksız olan kaynana nasılsa

Ben bu tarz ilişki yaşayan, ucundan kıyısından dokunan insanların rahatlığına şaşıriyorum hâla ama öyle olmasalar zaten asla içinde bulunmazlar.

Konu sahibi, sevgilim var deyip, eski sevgilinin evlenmesine delleniyor, adamın karısıyla konuşuyor, insan bunu kendine yakistirmaz bir kere. Ne münasebet der
Yetmiyor eski eski sevgili arıyor, yanına çağırıyor, sarılıp öpüşüyor. Gerizekali olan karısı kendisi ise asla suçlu değil.
Metres olur olmaz ama direkt metres kafasi bu.
Utanma yok, gurur yok, ben ne yapıyorum deme yok.
Karşı taraf suçlama desen kesin var.

Bazı yorumların alt metninde kadınlar uzak durursa adamlar aldatamaz mesajı görüyorum. Bu kaynana konusundan farklı bana gore

Atladığın bir şey var cirilla, kimse burada adamı savunmuyor ama konu sahibinin bu çakallığa inanacak kadar saf olmadığı da ortada. Herif akşam karısıyla sabah bununla öpüşüyor herpes kapsın da görsün gününü.

Karısı biliyor diyorum size iki aydır neler çektim diyor ama siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz tebrik ederim sırf karısı diye masum yaptınız bravo ya
Karısı bilmiyor diye hasetinden çatttır çatttır çatlıyorsun.

Hayır birde eski sevgilinin kendisini sevdiğini iddia edip ben olmasam başkasıyla aldatır diyor. Mesele sen değilsin işte.
Sen aradın sana geldi başkası arasa ona gidecek.
O kadinlardan biri olup olmamaya karar verecek olan sensin.
Kendisini bir şey sanmasi komik.

Son düzenleme:
Yok kızla konuşmuş. Haberi varmış. Konuda öyle yazıyordu.

Benim kimsenin kocasinda gözüm yok ya neyini anlamadınız siz neyi kaldıramadiniz anlamadım sadece unutamadım ve kaldıramıyorum diyorum napıyım bende mi inadına evleniyim Allah Allah

Bazı yorumların alt metninde kadınlar uzak durursa adamlar aldatamaz mesajı görüyorum. Bu kaynana konusundan farklı bana gore
Tamam cirilla o zaman sen adamlara muhteşem erdemli tavsiyelerini yaz konulara gelip. Ancak ben ve diğer yorum yazanların yorumlarına laf sokmadan yapabilirsin bunları. Veya beğenmediğin yorumu alıntılayarak sokabilirsin lafını. Bak ben mesela direkt seni alıntıladım. Kaçak dövüşmedim. Her bu tarz konuda bodoslama dalıp yorum yapanlara laf sokuyorsun da artık dayanamadım birinin demesi gerekiyordu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…