Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim kimsenin kocasinda gözüm yok ya neyini anlamadınız siz neyi kaldıramadiniz anlamadım sadece unutamadım ve kaldıramıyorum diyorum napıyım bende mi inadına evleniyim Allah Allah
Öf tamam sus karnımız patladı burda gülmekten.

Benim kimsenin kocasinda gözüm yok ya neyini anlamadınız siz neyi kaldıramadiniz anlamadım sadece unutamadım ve kaldıramıyorum diyorum napıyım bende mi inadına evleniyim Allah Allah
kız bana bak senin gözün kimdeya de hele , sabahtan beri gözüm adamda unutamadım öptüm demedin mi ,yoksa o başka bir adam mıydı :)))

İnadına evlenme evli eski sevgiliyle buluşup, öpüş, seviş bu daha makul tabi.

Bu rahatlık seviyesidir belki insanlara tuhaf gelen.
Çağırmam yanlıştı demek yerine, özledim bende karşılık verip öpüştüm yazıyorsun rahat rahat.
Herkesin midesi ayni genişlikte olmuyor iste.
Anlaman zor olabilir.

bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır
Akıl vereyim ayrıl desen ayrılmaz çünkü evde gül gibi onu bekleyen karısı(kocasının onu aldattığından habersiz) var. Ve siz evli bir erkek öptüğünde geri itmediğiniz ve tepki vermediğiniz için kolay kadın oluyorsunuz. Adamda şerefsiz orası ayrı.

Ahaha sorun tabiki Allah bilir kimlerle boynuzladılar sizi
Bebişim, şeyinin bile gururu var insanın önüne gelene vermesin diye. Ondan sende yok, kocam beni boynuzlarsa gidip ağlayacak halim yok. Donuna kadar alır koyarım kapının önüne başkasıyla gününü gün etsin. Allah'a çok şükür bende gurur var ✌🏻💅💅

Yaptığın yavaş yavaş mintoniliğe gidiyor farkında misin? Açık ilişki yaşamak istiyo seni de kandiriyo iste. Evde 1 kadın dışarı da 1 kadın ne ala mualla. Kendine nasıl yakıştırıyorsun.
Aileci ve basiretsiz bir adamda ne buluyorsun duruşu olan bir adam sevdiği kadına nikah kıyar sana tutup kıymamış almış eline oynuyor seninle. Baya manipüle edilmissin ama keyfin gayet yerinde pes. Magdem boşan gel de engeli bas.
Yarın öbür gün hiç yatmıyoruz sevmiyorum der ama hamile haberi gelir o evli hanımın at fava bekle 🤣

Son düzenleme:
Karısı biliyor diyorum size iki aydır neler çektim diyor ama siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz tebrik ederim sırf karısı diye masum yaptınız 😅bravo ya
Yahu cümlede bile kullanmışsın "karısı" diye, bunun manası ne demek biliyorsunuz heralde. Adamın karısı biliyor ve hala birbirleriyle mutlu mesut evliler. Adam şu an boşlukta yakında karısının tenine ve kokusuna alışır hatta öyle aşık olur ki o kadına sen bile şaşırırsın. Hele bi de çocuk oldumu evlilikleri tadından yenmez. Kadın seni bilsede adamın yanında hala, adamından ondan kaçtığı yok her akşam aynı yastığa baş koyuyorlar hala. Artık o kadın o adamın "Karısı! “....
Kendinizi kullandırtmayın diye diyor herkes burada, inanın size yazık olur adamın söylemlerine bakmayın zorla evlendirildimler felan. Sizi gerçekten sevseydi size ne güvensizlik duygusunu hissettirirdi, ne de onun yüzünden ayrılmış olurdunuz ne de o başkasına nikah basmış olurdu, kendinizi kandırmayın.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X