- 30 Haziran 2022
- 2.596
- 4.134
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
bacım istediği o değil konu sahibinin.Ben olsam iletişimi bıçak gibi keser direkt numaramı değiştirir. Tüm sosyal medya hesaplarından engellerdim. Yakında kadın hamile kalır adam mutlu yuvasını kurmaya devam eder, seni sadece kullanır şerefsiz. Zaten mantıklı sebeplerle ayrılmışsınız iletişimi tamamen keserseniz kısa sürede unutursunuz.
En suçlu mutlaka adam ama konu sahibi inanılmaz yüzsüz kadına hakaret edip duruyor.Kadinlar kulubu okuya okuya benim kadınların boşanmasina olan inancım yüzde elli azaldı.O yüzden kadın bilse anında çeker giderdi diyemiyorum cocuk olmasa babasinin şekeri, anasinin tansiyonu oluyor genelde bosanmiyorlar.
Benzer bir durumun gerçekte de örneğini gördüm.
Adam evlendikten sonra eski sevgilisinin kapısından ayrılmadı hatta sarhoş olup olup geliyormuş karısı hamileyken dahi ve gayet bu rezilliği duymayan kalmadı tanıdık çevrede karisi da biliyordu.
Böyle şeylerde genelde "öteki" kadın suçlanıyor, eşini boşayan az. O yüzden bilmiyordur aslllaaa diye kesin düşünmem.
Kendine layık gördüğün bu adam mı? Cinsel çekim sadece. Sen begenmedigin için ayrilmissin, 5 ay icinde aradığında donmemissin, adam çocuk gibi, yok zorla evlendirdiler, yok öpüşmek aldatmaktan sayılmıyor. Metreslik değil. O anın şoku, egosu ile karşılık vermişsiniz. Ama bundan sonra devam ederseniz metres olursunuz. Hiç aramam, ararsa da ya bir anlık şokla karşılık verdim, evli de olsan bekar da olsan seni beğenmiyorum artık der havasını alır, gönderirim.Duymak istediğim buydu herkes hemen metres yaptı beni ki ilk öpen sarılan oydu bende özlediğim için karşılık verdim o kadar yoksa kendi yolumda devam edeceğim karısı da kocam kocam diye dönsün peşinde ahahah beni le aldatmasa da başkasıyla aldatır zaten o kadını
Ne diyelim konu sahibine peki?
Kendi sevgilisi de varken, eski sevgilisinin evli olduğunu öğrenip,karısıyla konuşmuş. Yetmemiş adamı çağırmış kendisi yanına, sarılıp öpüşmüş. Güya akıl almak içinde konu açmış. Ne akıl verelim?
Konudaki adamın ne olduğu gayet açık ve defalarca yazıldı.
Konu sahibine senin bir suçun yok mu yazalım.
Gayet evlenmesini hazmedemediğini, adam ayağına gelince de egosu tatmin olmuş.
evet ama konuyu açan metres olan , o yüzden bu konuşmalar .Adamlari yolda tutmanin yolu disardaki kadınlara patlamak değil. Dışarıdaki kadinlar beni hiç ilgilendirmiyor mesela, ha evli erkek peşinde biriyle arkadaş olur muyum hayır ama evli erkeklerden uzak durun çağrısını da kadınlara yapmaya da gerek görmüyorum. Evli adamlar dışarıdaki kadınlardan uzak dursun asıl.
Kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz.
Evli adamla öpüşüp koklaşan siz ama kötü kalpli biz. Her şeyi geçtim insan kendine dönüp; yazık bununla geçirdiğim günlerime harcadığım zamanlarıma demez mi? Sümsük anasının babasının lafından çıkmayan, karakteri duruşu olmayan bir adamla nasıl sevgili olmuşum deyip tiksinmez mi? Sizden sonra sevgili yapmış hatta evlenmiş, siz dürtünce de beleş yemek var diye koşmuş gelmiş. Niye bu kadar anlam yüklüyorsunuz, siz de ara sıra düşüp kalkacağı birisiniz bu adam için neticede. Siz hayır derseniz gider başka kadınların peşinde dolanır. Sizlik bir şey yok adamın yapısı böyle. Seven insan bırak başkasıyla evlenip aynı yatağa girmeyi, elini tutamaz. Sevmeyen de böyle her dükkanın önünde yalanır.O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Allah'tan kötü kalpli değilmişsin. Evli herifle öpüşmüşsün. Kötü kalpli olsan ne yapardın acabaO gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Yoooo aksine, uzak durmasın gitsin yapışsın bi güzel kullandırsın kendini, adamcaz her gün bulgur yemekten kurtulsun. Bu tür kadınlardaki ego beni benden alıyor, ne duruma düştüklerinden haberleri yok. Gülüyoruz hallerine.Bu hikayedeki en rahat kişi adam, ne güzel yaEski sevgilisine gidiyor takılıyor öpüşüyor, evdeki kadın desen illa evli kalacağım diye kendini yırtıyor.
Buradaki uyeler de evlii adamlardan uzaak durun diye konu sahibine coşuyor filan.
Süper.
En suçlu mutlaka adam ama konu sahibi inanılmaz yüzsüz kadına hakaret edip duruyor.
Çok duygusal bi konuşma oldu buDuymak istediğim buydu herkes hemen metres yaptı beni ki ilk öpen sarılan oydu bende özlediğim için karşılık verdim o kadar yoksa kendi yolumda devam edeceğim karısı da kocam kocam diye dönsün peşinde ahahah beni le aldatmasa da başkasıyla aldatır zaten o kadını
ha ahlaksızsın yani.Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Hayat keşke o kadar kelime tanimlarina uysa. Bir an şok yaşamış. Es demek de başkasını sevdiğini bildigin adama yamanmak değil. Koşa koşa ne acele bu ya? Bundan sonra devam ederse metres olur.Metresin sözlük tanımında böyle bir ayrım yok ki, evli bir adamla bile isteye birlikte olana metres denir önü arkası önemli değil.
Burada üstüne gidildiği için hırslandi
Konuyu açtığında da kadına giydirmeye başlamış zaten.her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor.
Ben de cirilla duyar kasmak için nerde kaldı diyordum. Ne zaman böyle bir konu açılsa aynı cümleler, aynı duyarlar. Bu sefer biraz geciktin :)Adamlari yolda tutmanin yolu disardaki kadınlara patlamak değil. Dışarıdaki kadinlar beni hiç ilgilendirmiyor mesela, ha evli erkek peşinde biriyle arkadaş olur muyum hayır ama evli erkeklerden uzak durun çağrısını da kadınlara yapmaya da gerek görmüyorum. Evli adamlar dışarıdaki kadınlardan uzak dursun asıl.
Kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz.
O onun sorunu, koca onun olduğu için bir problem yok yani. Sen gidersin Ayşe Fatma gelir işte, bal gibi biliyorsun, ne diye bana aşığğğk diye çılgın atıyordun demin o zaman güllü?Duymak istediğim buydu herkes hemen metres yaptı beni ki ilk öpen sarılan oydu bende özlediğim için karşılık verdim o kadar yoksa kendi yolumda devam edeceğim karısı da kocam kocam diye dönsün peşinde ahahah beni le aldatmasa da başkasıyla aldatır zaten o kadını
Kocaman adam babasının zoruyla evleniyor ve bu normal sizin için ama.Pardon da ben mi söz verdim o kıza hemen 2 ay içinde evlenmeseymiş kocaman kadın
Değildir tabi ki.Benim vereceğim tavsiye uzak durması olur sadece, adam kendini akıllı sanıyor. Bir kaç kadınla birlikte olurum diye düşünen biri, sevgiliyken de konu sahibine sadık olduğunu sanmam.
Ha böyle.çoklu ilişkide bulunmak istiyorsa diyecek.bir şeyim yok. Kendine yazik
Asla size katılmıyorum kusura bakmayın. Evli adamla takılana metres denir. Şoku moku yok bu işin. Bizim de sevgililerimiz pat diye evlendi gidip askıntı olmadık adama. Hayırlı olsun dedik geçtik.Hayat keşke o kadar kelime tanimlarina uysa. Bir an şok yaşamış. Es demek de başkasını sevdiğini bildigin adama yamanmak değil. Koşa koşa ne acele bu ya? Bundan sonra devam ederse metres olur.
biziz ocanım aaa,hepimiz pis kötü kalpli kadınlarız, kadına git herififn peşini bırakma ,her gece yanından ayırma,ooohhh sefan olsun kız demeliydik .Allah'tan kötü kalpli değilmişsin. Evli herifle öpüşmüşsün. Kötü kalpli olsan ne yapardın acaba
valla aynısı aklıma geldi ,haketti ama yarın çocuk filan olur bebeye yazık .Yoooo aksine, uzak durmasın gitsin yapışsın bi güzel kullandırsın kendini, adamcaz her gün bulgur yemekten kurtulsun. Bu tür kadınlardaki ego beni benden alıyor, ne duruma düştüklerinden haberleri yok. Gülüyoruz hallerine.
ah ah içim parçalandı..Çok duygusal bi konuşma oldu bu