- 10 Ekim 2014
- 31.381
- 140.231
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Tamam cirilla o zaman sen adamlara muhteşem erdemli tavsiyelerini yaz konulara gelip. Ancak ben ve diğer yorum yazanların yorumlarına laf sokmadan yapabilirsin bunları. Veya beğenmediğin yorumu alıntılayarak sokabilirsin lafını. Bak ben mesela direkt seni alıntıladım. Kaçak dövüşmedim. Her bu tarz konuda bodoslama dalıp yorum yapanlara laf sokuyorsun da artık dayanamadım birinin demesi gerekiyordu
Atladığın bir şey var cirilla, kimse burada adamı savunmuyor ama konu sahibinin bu çakallığa inanacak kadar saf olmadığı da ortada. Herif akşam karısıyla sabah bununla öpüşüyor herpes kapsın da görsün gününü.
yasakya baldan tatlı bacım şimdi, şıp şıp damlasa ne yazar:))Her şeyi geçtim bu sıcakta üsenmiyor musunuz ya? Vıcık vıcık terle öpüşmeseniz olmazdı.
Evli barklı adamla olmazHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Sen ne yazsan aklıma bedenini istiyorum bedeniniiii cumlen geliyorAhaha sorun tabiki Allah bilir kimlerle boynuzladılar sizi
Neyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
Babasına korkusuna evlenen biri boşanırken korkmayacak mı ayrıca kadın boşamazsa sittin sene ayrılamaz bide üstüne nafaka var . O adam da o g.t yok gibiNeyse sizin gibilere laf yetişmez ben sadece akıl istedim ama bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır ama ben istemiyorum çünkü mutlu olmam yuva yıkıp diyorum siz hala beni lencliyorsunuz ayıp yaptığınız
Biz bilemeyiz metreslere sorAkşama çağırdım geliyor şimdihanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
Bir şey yapmanıza gerek yok bence, biraz *ms*l*k gibi duruyorAkşama çağırdım geliyor şimdihanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
Gerek yok giymenize, peçete gibi kullanıp atacak neticede, sanki sizi sevdiğinden geliyor.Akşama çağırdım geliyor şimdihanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
yok bedenini istiyormuşya, birşey giymene gerek yok,kullansın kullansın ,sabah da karısının koynuna girer nasılsa.Akşama çağırdım geliyor şimdihanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv
Ehhh işte o zaman da evliliğin ikinci ayında sırf kız musallat olmasın diye esin eski sevgilisine medeni medeni izahat verirsin. Gönül bağı olmadıktan sonra işte krediye imza verir anca.Bi de siz kadın için "buna eş denmez" demişsiniz ama medeni kanun eş diyor yapacak bir şey yoken basitinden adamın yükü kredi çekebilmesi için bile o kadının imzalı onayına ihtiyacı var önemsenmeyecek bir durum değil bu olay yani.
Bişey yapmana gerek yok, kendiliğinden ayarmış o zaten. Hazır geliyor adam.Akşama çağırdım geliyor şimdihanımlar sizce nasıl ayartabilirim gecelik falan mı giyeyim napıyım jsjv