Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sizden korkumdan alintilayamiyordum.
Çok fazla birbirinin ayni yorum olunca genele fikrimi yazıyorum tek tek alıntı yapmaya gerek olmuyor zaten üstüne alınanlar çıkıyor bu şekilde. Yazmayacak olsam alintiniza baştan cevap vermezdim. Burda da genel olarak "evli erkeklerden uzak durum" olayı hakim. Alintilara yetişemedim hatta bir an

Konu sahibi saf değil, iyi niyet olmadığı da belli zaten ama bu tür bir ilişki kendisine de mutlaka zarar verecektir. Bu işlere.giripte huzurlu yaşayanın pek.gormedim zaten

Burda nikahlı karısına ihanet eden adam suçlu kesinlikle. Ama konu sahibi adamın seni sevmediğini anladığın halde buluşmak istemen kendine saygısızlık. Baktın sevmiyor kes at. Eğer anlaytıpın gibi sana aşık olsaydı bence evlenmezdi başka biriyle. Burda bence sen sevilmediğini anladın gurur yapıp çağırdın adamı ama yanlış yapmışsın.

Evli barklı adamla olmaz
Yuva yıkanın yuvası olmaz
Aşk meşk bırak boş işler bunlar
Gunah ne işin var Allah aşkına ya

İnsanlar seni uyarıyolar sizin gibiler derken sen önce kendine bakacaksın burda kimseye birşey olmaz olan sana olur kendin bitirmissin bulusma herşey hata. İnan senin yaptığın objektif bakış açısıyla daha ayıp.
İlerde kendi geleceğini bile etkilersin. Tamam ayrıl de zaten toksik ilişkileri var sevmiyorsa mutlu olamaz zaten ne duyar kasıyorsun yuva yikmamak bla bla öpüşen sensin ama
Müge anlı gibi diyim orta da yuva yok yuva yok. Sen 2. Kadın olmayı buna tercih etmen asıl fiyasko kusura bakma. Ben gayet karı koca ilişkileri olduğunu düşünüyorum seni kandırıyor. Resmi olarak karısı olan o sen onu da becerememişsin seviyor diyorsun da.

Yalnız adam da arada bir farklı yemek olacak diye ne sevinmiştir. Koşa koşa gelmiş çağırılınca ve yanılmamış da.

En kötüsü de şu, sizi iki lafla kolayca kandıracağını biliyor. Seni evlenecek kadar sevmedim, sevseydim ona göre davranırdım demiyor da anam babam kafama silah dayadı o yüzden, canımı kurtarmak için evlendim diyor. Siz istediğiniz kadar bana aşık beni seviyor taammı diye çemkirin. Kadının sizden haberi yok hiç inkar etmeyin. Haber uçursanız dahi kocası "bırak karıcım muhatap olma şununla, kendisiyle evlenmedim diye yapıyor seni kıskanıyor" der.

Babasına korkusuna evlenen biri boşanırken korkmayacak mı ayrıca kadın boşamazsa sittin sene ayrılamaz bide üstüne nafaka var . O adam da o g.t yok gibi

Ehhh işte o zaman da evliliğin ikinci ayında sırf kız musallat olmasın diye esin eski sevgilisine medeni medeni izahat verirsin. Gönül bağı olmadıktan sonra işte krediye imza verir anca.

O bu değil de daha adam olamamış oglancik da kıymete bindi ya.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…