- 19 Mayıs 2020
- 46.095
- 205.830
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
Biter biter. Sonra gider evine g.zekalı ile yatar. Sen de kıymetlini avuçlar kalırsın olduğun yerde.O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Hanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
MalefizO gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Evdeki kadının bu durumu bildiğine zerre inanmadım çocuğu bile yok o tilkinin kahrını niye çeksin ki sanki gökten zembille inmişBu hikayedeki en rahat kişi adam, ne güzel yaEski sevgilisine gidiyor takılıyor öpüşüyor, evdeki kadın desen illa evli kalacağım diye kendini yırtıyor.
Buradaki uyeler de evlii adamlardan uzaak durun diye konu sahibine coşuyor filan.
Süper.
yoo burdaki herkes adamın safkan şerefsiz olduğu konusunda hemfikir biz şerefsizlerin sayısı artmasın diye çabalıyoruz sadeceBu hikayedeki en rahat kişi adam, ne güzel yaEski sevgilisine gidiyor takılıyor öpüşüyor, evdeki kadın desen illa evli kalacağım diye kendini yırtıyor.
Buradaki uyeler de evlii adamlardan uzaak durun diye konu sahibine coşuyor filan.
Süper.
O küçümsediğin kadinla muhatap olup, kocasıyla sarılıp öpüşmüşsünüz ama gerizekalı olan o.O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Buradakilere inat arasan ne? Ben metres olduğunu düşünmüyorum. 4 yıllık bir ilişki ardında böyle bir şok. Karısına da acimadim. Başka birini seven adamla niye evleniyor ki? Adam zaten p.c. Opusmek aldatmak sayilmiyormus. Oglancik resmen kıymete binmiş.Size inat gecenin üçünde arayasim geldi kızlar çok teşekkür
Kadına olan hırsından kaç kilo verdin? Biz kötü kalpliyiz senin gibi ayperisi olamayız.O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biterneyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Senin niyet belli oldu eski konundan bedenini istiyorum bedeniniiii diye cildirmissinKızlar merhaba.kizacaksiniz ama gene ben. Aslında konu açık ve net. 3.5 yıllık sevgilimle ayrılmıştım 3 ay önce. Ondan ayrıldıktan sonra birisiyle seviştim ama ben hala eski sevgilimi arzuluyorum onunla yaptiklarimizda bir tutku vardı ondan sonra yaptığım kişiden zevk almadım çok fazla.iki hafta önce buluştuk eski sevgilimle aramızda öyle bir cinsel çekim var ki mevzu eninde sonunda sevişmeye geliyor.aslinda ben ayrıldım ondan ve birdaha barışmak istemiyorum olmaz kesinlikle ama deli gibi onun bedenini istiyorum. Benden sonra birisiyle yattı mı emin değilim umrumda da değil açıkçası. Ben sadece onun bedenini istiyorum. Hiç yaşadınız mı böyle bişey.
Konu sahibi size inat çağırıcam diyor falanBu hikayedeki en rahat kişi adam, ne güzel yaEski sevgilisine gidiyor takılıyor öpüşüyor, evdeki kadın desen illa evli kalacağım diye kendini yırtıyor.
Süper.
Başkasıyla zevk alamamış öyle konu açmışKonu sahibi size inat çağırıcam diyor falanBize niye inat yaptı orasını anlamadım, birisi metr*s olamazsın mı dedi acaba?
Evdeki kadının bu durumu bildiğine zerre inanmadım çocuğu bile yok o tilkinin kahrını niye çeksin ki sanki gökten zembille inmiş
Duymak istediğim buydu herkes hemen metres yaptı beni ki ilk öpen sarılan oydu bende özlediğim için karşılık verdim o kadar yoksa kendi yolumda devam edeceğim karısı da kocam kocam diye dönsün peşinde ahahah beni le aldatmasa da başkasıyla aldatır zaten o kadınıBuradakilere inat arasan ne? Ben metres olduğunu düşünmüyorum. 4 yıllık bir ilişki ardında böyle bir şok. Karısına da acimadim. Başka birini seven adamla niye evleniyor ki? Adam zaten p.c. Opusmek aldatmak sayilmiyormus. Oglancik resmen kıymete binmiş.
Bak insanı insan en önemli şeylerden biri yeri ve zamanı geldiğinde bırakabilmek. Ego yapma. Bırak. Sona gelinmiş. Sal ipini ne yaparsa yapsın.
Bizi niye kimse öpmüyor, iyice saçmaladınız. Herkes kendine yakışanı yapar, kendinize yakıştırdığınız bu demek ki.Duymak istediğim buydu herkes hemen metres yaptı beni ki ilk öpen sarılan oydu bende özlediğim için karşılık verdim o kadar yoksa kendi yolumda devam edeceğim karısı da kocam kocam diye dönsün peşinde ahahah beni le aldatmasa da başkasıyla aldatır zaten o kadını
Metresin sözlük tanımında böyle bir ayrım yok ki, evli bir adamla bile isteye birlikte olana metres denir önü arkası önemli değil.Buradakilere inat arasan ne? Ben metres olduğunu düşünmüyorum. 4 yıllık bir ilişki ardında böyle bir şok. Karısına da acimadim. Başka birini seven adamla niye evleniyor ki? Adam zaten p.c. Opusmek aldatmak sayilmiyormus. Oglancik resmen kıymete binmiş.
Bak insanı insan en önemli şeylerden biri yeri ve zamanı geldiğinde bırakabilmek. Ego yapma. Bırak. Sona gelinmiş. Sal ipini ne yaparsa yapsın.
Niyetin metres olmaksa seve seve olabilirsin evli adamla birlikte olursan anca metresi olarak görür seni birde evli adamla nasıl öpüşüyorsunuz ister eski sevgili olsun sonuçta evli biri birde bende karşılık verdim ama sonra midem bulandı diyorsunuz iç bi soda rahatlatırHanımlar selam bana lütfen akıl verin çok büyük sıkıntılarım var hemen anlatmak istiyorum.
Benim 4 senelik ilişkim vardı 5 ay önce ayrıldık ben kendi yolumdaydım ama o beni hep arardı senden vaz geçmiyorum sadece arkadaş kalalım derdi ben yüz vermiyordum çünkü gerçekten hayatımı emanet edeceğim birisi değildi güven sorunlarimdan dolayı ve ailesi yüzünden ayrılmıştık ama ilk askimdi ve her şeyin ilkini onunla yaşadığım için içimizde kalmıştık birbirimizin
olay şu ki EVLENMİŞ hemde üç ay içinde ve ben bunu aradığımda öğrendim ilk inanmadım sonra tekrar aradım karısıyla konuştuk benim kocam o senin yüzünden kaç aydır neler çekiyorum falan dedi kiz her şeyi bilerek evlenmiş sevilmedigini de biliyor. Sonra ben hayırlı olsun dedim kapattım ama içim alev alev yanıyordu kaldıramadım sabah eski sevgilim aradı uzun uzun konuştu babam zorla evlendirdi sevmiyorum seni seviyorum hâlâ dedi yaşayan bı ölü gibiyim diyor sanki kafasına silah dayadılar geri zekalının. Gel konuşalım dedim tabi ağlıyorum bunları duyarken iki gün sonra geldi akşamında ağladı zırladi napicam falan dedi bende sevmeye çalış artık evlenmişsin dedim ama içim acıyordu çünkü hala ona aşıktım. Sonra sarıldık biraz öptü beni bende karşılık verdim midem bulandı ama dayanamadım. Resmen bir haftalık karısını aldattı öpücük aldatma sayılmaz diyor bide şerefsiz.
Ben napicam kızlar kendi yoluma mı gideyim yoksa arayayım mi napıyım unutamıyorum karısına da sinir oldum ama onun yeri de de olmak istemem. Akıl verin lütfen
Ne diyelim konu sahibine peki?Bu hikayedeki en rahat kişi adam, ne güzel yaEski sevgilisine gidiyor takılıyor öpüşüyor, evdeki kadın desen illa evli kalacağım diye kendini yırtıyor.
Süper.
Lan bunun ilki sonu mu olur ruh hastası mısın kardeşim sen? Adamı aramışsın evlendiğini bile bile sapık mısın sen? Ondan sonra beni ilk o öptü. Bir laf var vereni cami avlusunda ... diye. Sen inanılmaz edep abidesisin de adam tamamen y*vşak. Aynen beybi. Alenen Metressin işte.Duymak istediğim buydu herkes hemen metres yaptı beni ki ilk öpen sarılan oydu bende özlediğim için karşılık verdim o kadar yoksa kendi yolumda devam edeceğim karısı da kocam kocam diye dönsün peşinde ahahah beni le aldatmasa da başkasıyla aldatır zaten o kadını
yoo burdaki herkes adamın safkan şerefsiz olduğu konusunda hemfikir biz şerefsizlerin sayısı artmasın diye çabalıyoruz sadece