Evli eski sevgili

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biter neyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
Biter biter. Sonra gider evine g.zekalı ile yatar. Sen de kıymetlini avuçlar kalırsın olduğun yerde.

Sacma sapan bir soru, tabiki yapmaniz gereken unutp yolunuza devam etmek. Yani ikilemde kalmak vs ne alaka.

Evdeki kadının bu durumu bildiğine zerre inanmadım çocuğu bile yok o tilkinin kahrını niye çeksin ki sanki gökten zembille inmiş

yoo burdaki herkes adamın safkan şerefsiz olduğu konusunda hemfikir biz şerefsizlerin sayısı artmasın diye çabalıyoruz sadece

O gerizekalıdan izin almasına gerek yok canım her halükarda dibimde biter neyse ben sizin gibi kötü kalpli değilim hiçbir şey yapmayacağım kız da belasını bulmuş zaten
O küçümsediğin kadinla muhatap olup, kocasıyla sarılıp öpüşmüşsünüz ama gerizekalı olan o.
Ay kimse kendi aklına laf etmez tabi.
Sevgilinde varmış ama eski sevgilin ve karısıyla muhatap oluyorsun hemen.
Akıldan öleceksin aman dikkat.

Size inat gecenin üçünde arayasim geldi kızlar çok teşekkür
Buradakilere inat arasan ne? Ben metres olduğunu düşünmüyorum. 4 yıllık bir ilişki ardında böyle bir şok. Karısına da acimadim. Başka birini seven adamla niye evleniyor ki? Adam zaten p.c. Opusmek aldatmak sayilmiyormus. Oglancik resmen kıymete binmiş.
Bak insanı insan en önemli şeylerden biri yeri ve zamanı geldiğinde bırakabilmek. Ego yapma. Bırak. Sona gelinmiş. Sal ipini ne yaparsa yapsın.

Kadına olan hırsından kaç kilo verdin? Biz kötü kalpliyiz senin gibi ayperisi olamayız.

Senin niyet belli oldu eski konundan bedenini istiyorum bedeniniiii diye cildirmissin

Konu sahibi size inat çağırıcam diyor falan Bize niye inat yaptı orasını anlamadım, birisi metr*s olamazsın mı dedi acaba?

Ben olsam iletişimi bıçak gibi keser direkt numaramı değiştirir. Tüm sosyal medya hesaplarından engellerdim. Yakında kadın hamile kalır adam mutlu yuvasını kurmaya devam eder, seni sadece kullanır şerefsiz. Zaten mantıklı sebeplerle ayrılmışsınız iletişimi tamamen keserseniz kısa sürede unutursunuz.

Evdeki kadının bu durumu bildiğine zerre inanmadım çocuğu bile yok o tilkinin kahrını niye çeksin ki sanki gökten zembille inmiş

Kadinlar kulubu okuya okuya benim kadınların boşanmasina olan inancım yüzde elli azaldı. O yüzden kadın bilse anında çeker giderdi diyemiyorum cocuk olmasa babasinin şekeri, anasinin tansiyonu oluyor genelde bosanmiyorlar.

Benzer bir durumun gerçekte de örneğini gördüm.
Adam evlendikten sonra eski sevgilisinin kapısından ayrılmadı hatta sarhoş olup olup geliyormuş karısı hamileyken dahi ve gayet bu rezilliği duymayan kalmadı tanıdık çevrede karisi da biliyordu.

Böyle şeylerde genelde "öteki" kadın suçlanıyor, eşini boşayan az. O yüzden bilmiyordur aslllaaa diye kesin düşünmem.

Duymak istediğim buydu herkes hemen metres yaptı beni ki ilk öpen sarılan oydu bende özlediğim için karşılık verdim o kadar yoksa kendi yolumda devam edeceğim karısı da kocam kocam diye dönsün peşinde ahahah beni le aldatmasa da başkasıyla aldatır zaten o kadını

Bizi niye kimse öpmüyor, iyice saçmaladınız. Herkes kendine yakışanı yapar, kendinize yakıştırdığınız bu demek ki.

Metresin sözlük tanımında böyle bir ayrım yok ki, evli bir adamla bile isteye birlikte olana metres denir önü arkası önemli değil.

Niyetin metres olmaksa seve seve olabilirsin evli adamla birlikte olursan anca metresi olarak görür seni birde evli adamla nasıl öpüşüyorsunuz ister eski sevgili olsun sonuçta evli biri birde bende karşılık verdim ama sonra midem bulandı diyorsunuz iç bi soda rahatlatır

Ne diyelim konu sahibine peki?
Kendi sevgilisi de varken, eski sevgilisinin evli olduğunu öğrenip,karısıyla konuşmuş. Yetmemiş adamı çağırmış kendisi yanına, sarılıp öpüşmüş. Güya akıl almak içinde konu açmış. Ne akıl verelim?
Konudaki adamın ne olduğu gayet açık ve defalarca yazıldı.
Konu sahibine senin bir suçun yok mu yazalım.
Gayet evlenmesini hazmedemediğini, adam ayağına gelince de egosu tatmin olmuş.

Lan bunun ilki sonu mu olur ruh hastası mısın kardeşim sen? Adamı aramışsın evlendiğini bile bile sapık mısın sen? Ondan sonra beni ilk o öptü. Bir laf var vereni cami avlusunda ... diye. Sen inanılmaz edep abidesisin de adam tamamen y*vşak. Aynen beybi. Alenen Metressin işte.

yoo burdaki herkes adamın safkan şerefsiz olduğu konusunda hemfikir biz şerefsizlerin sayısı artmasın diye çabalıyoruz sadece

Adamlari yolda tutmanin yolu disardaki kadınlara patlamak değil. Dışarıdaki kadinlar beni hiç ilgilendirmiyor mesela, ha evli erkek peşinde biriyle arkadaş olur muyum hayır ama evli erkeklerden uzak durun çağrısını da kadınlara yapmaya da gerek görmüyorum. Evli adamlar dışarıdaki kadınlardan uzak dursun asıl.

Kimse kimseye istemediği bir şeyi yaptıramaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…