- 5 Aralık 2021
- 82
- 138
-
- Konu Sahibi AyPerisiniKaybetti
İnanmak istediniz gibi inanıyorsunuz çünküNe bilicez ki ? Şuan hangi kadın okey der buna yani bide yeni evli
Ay iyi misin sen ya? Evli barklı adamla yatmayı nimetten sayıyosunuz bide bana bıdı bıdı tövbe yaİnanmak istediniz gibi inanıyorsunuz çünkü
sen neye inanıyorsun mesela?İnanmak istediniz gibi inanıyorsunuz çünkü
Öf tamam sus karnımız patladı burda gülmekten.Benim kimsenin kocasinda gözüm yok ya neyini anlamadınız siz neyi kaldıramadiniz anlamadım sadece unutamadım ve kaldıramıyorum diyorum napıyım bende mi inadına evleniyim Allah Allah
kız bana bak senin gözün kimdeya de hele , sabahtan beri gözüm adamda unutamadım öptüm demedin mi ,yoksa o başka bir adam mıydı :)))Benim kimsenin kocasinda gözüm yok ya neyini anlamadınız siz neyi kaldıramadiniz anlamadım sadece unutamadım ve kaldıramıyorum diyorum napıyım bende mi inadına evleniyim Allah Allah
Benim kimsenin kocasinda gözüm yok ya neyini anlamadınız siz neyi kaldıramadiniz anlamadım sadece unutamadım ve kaldıramıyorum diyorum napıyım bende mi inadına evleniyim Allah Allah
bulamayız bacım , o iş zor, bu şimdi kimi öptü önce onu bulucaz:)Yeni evliler bi kocanızı kontrol edin bu adamın karısını bi bulalım
Bi de siz kadın için "buna eş denmez" demişsiniz ama medeni kanun eş diyor yapacak bir şey yokYok kızla konuşmuş. Haberi varmış. Konuda öyle yazıyordu.
Öpüşen kocam değilse orasıyla ilgilenemiyorumbulamayız bacım , o iş zor, bu şimdi kimi öptü önce onu bulucaz:)
akşam bi sorayım bizimkine ,yakınlarda biriyle öpüşmüş mü:))Öpüşen kocam değilse orasıyla ilgilenemiyorum
çekemiyorsun evli kadınları belli ,ama bütün erkekler senin sevgilin gibi şerefsiz değil orasını unuttunAhaha sorun tabiki Allah bilir kimlerle boynuzladılar sizi
evet o kadın MASUM.Ben zaten güvenmedigim için bitirdim ama gidip evlenmiş temizlenmiş mi oldu şimdi bana kızmaya hakkınız yok tamam karısı zaten masum aynen aynen öyledir
Akıl vereyim ayrıl desen ayrılmaz çünkü evde gül gibi onu bekleyen karısı(kocasının onu aldattığından habersiz) var. Ve siz evli bir erkek öptüğünde geri itmediğiniz ve tepki vermediğiniz için kolay kadın oluyorsunuz. Adamda şerefsiz orası ayrı.bir tane akıl veren olmadı ancak linç ben ayrıl desem ayrılır
Bebişim, şeyinin bile gururu var insanın önüne gelene vermesin diye. Ondan sende yok, kocam beni boynuzlarsa gidip ağlayacak halim yok. Donuna kadar alır koyarım kapının önüne başkasıyla gününü gün etsin. Allah'a çok şükür bende gurur varAhaha sorun tabiki Allah bilir kimlerle boynuzladılar sizi
Yahu cümlede bile kullanmışsın "karısı" diye, bunun manası ne demek biliyorsunuz heralde. Adamın karısı biliyor ve hala birbirleriyle mutlu mesut evliler. Adam şu an boşlukta yakında karısının tenine ve kokusuna alışır hatta öyle aşık olur ki o kadına sen bile şaşırırsın. Hele bi de çocuk oldumu evlilikleri tadından yenmez. Kadın seni bilsede adamın yanında hala, adamından ondan kaçtığı yok her akşam aynı yastığa baş koyuyorlar hala. Artık o kadın o adamın "Karısı! “....Karısı biliyor diyorum size iki aydır neler çektim diyor ama siz anlamak istediğinizi anlıyorsunuz tebrik ederim sırf karısı diye masum yaptınızbravo ya