Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

İşte tam olarak demek istediğim buydu,benden öncede varmış,benden sonra da....ya da tek benle aldatmış olsun ne farkeder,adamın tınıyetı bozuk tamam ama bu fırsatı aşk yalanının ardına saklanarak ben verdım,güya karısı ıstemıyormus onu vs vs...kadıncağızın haberı bıle yoktu...günah çıkarttığımı düşünen arkadaslar,olayın üstünden yedı sekız sene gecmıs,21 yaşındaki kafamla sımdı kı kafam bır degıl,kaldı kı o serefsız tehdıt ettı senelerce,tacız ettı vs vs...ama bu fırsatı ben vermıstım ona..kendınıze olan saygınızın kaybetmenize degmıyor

Bu erkek milleti evinde bebek gibi eşi varken neden hep kalitesiz ,çirkin bayanlarla aşk yaşıyorlar, aldatanlarin genelinde bu var eşinden daha düşük seviyedeki bayanlarla beraber oluyorlar bunun sebebi sadece cinsellikmi anlayamadım.

Bunun sebebi özgüveni olmayan erkekler kadinlari onlara fazla geliyor o yuzden daha dusuklerine bakiyorlar.bunun adi migdesizlik

Allahım ya kardeşine çok üzüldüm dünyanın resmen çivisi çıkmış

kolay kolay hiçbir erkek düzenini bırakıp sevgılısıyle evlenmez
bunu herkes bılsın
hoş, bılen bılıyor, sadece bazıları kabullenmek ıstemıyor
bazılarının da ısıne gelmıyor

Ben daha çok yakın arkadaşlarınızın mezhebini sorguladım. Hani hep beraber geziyormuşsunuz ya. Bunlar nasıl yakın arkadaş ben anlamadım ya. Yatalak olmayı tercih ederim evli bir adam ve arkadaşımla gezeceğime. İnsan gerçekten hayret ediyor.

Artı olarak, bu evli erkeklere aşık olanların iyi bir aile hayatı olmamış ya da ailesinden baskı görmüş, ömründe hiç sevgi sözcüğü duymamış, ilgi görmemiş kişiler olduğunu düşünüyorum. Bu kadar basit olamaz ya. Evli olduğunu saklayan şerefsizler var evet ama eninde sonunda ortaya çıkıyor ve bunlarla sevgili olan kadınlar ne hikmetse kestirip atmıyor ya. Fıtratlarında yok kestirip atmak. Lastik gibi uzattıkça uzatıyorlar, akıl almaz bir şey. Yargılıyorum da, büyük konuşuyorum da. Hiç çekincem yok.

Son düzenleme:
umarım eşini de boşamışsındır.Ayrıca kızdan öç al ama çocuğunun olmasını bekleme günahsız doğacak bir bebeğin suçu ne ki.alacaksan öcünü kadından al o hak etmiş ona lafım yok.

olmamışlık doyumsuzluk özgüvensizlik karaktersizlik....

aynen bende şaştım o arkadaşlara.Bana arkadaşım gelecek evli adamlayım diyecek önce tokadı basarım sonra tehdit ederim ayrılacaksın diye.Anasına babasına da gider kızınız evli adamla şuna çeki düzen verin derim.sonrasını o düşünsün.Bir daha da asla arkadaşlık etmem.9 yıllık 7 yıllık arkadaşlıklarımı gözünün yaşına bakmadan bitirmişliğim var.Kaldı ki böyle bir sebebin yanından geçmez diğer nedenler.

Evli olmadıgını zannettıgımız zamanlar bır ıkı kez buluştuk hep beraber,öğrendikten sonra yüzyüze gorusmedık,telefonla görüştük sonrasında ,bır kac kez karşıma çıktı ben bıtırdıkten sonra ama gorusmedım,yakın arkadaslarım adamı biliyordu,evlı oldugunu degıl,sanırım vırgul hatası yapmısım,yanı adamı tanıyorlardı bastakı gorusmelerımızde,yalnız buluşmadık adamla

Son düzenleme:
Normal bir birliktelik yasamayo becerememektir eziklik acizlik ozguvensizlik. Belk8 de sevgisizlik. Ama guclu bi kadinin asla kaldiramayacagi bisey

Ay nedemek bosanma yokmus? Bosanma yasak ama aldatma serbest miymis onlarda?

bizimkisi farklıydı

ama biz birbirimsiz yaşayamıyorduk

bu bir ihanet değil
asıl eşi ile beni aldatıyor

onların ki kağıt üzerinde bizim imzamız yüreklerimde

ahhh ahhh
kadınlar ne çok şey buluyor kendilerini kandırabilmek için

oysa dediğin gibi
keyfini yapan adam
bir eli yağda diğeri balda

Kendinize, zamaniniza yazik etmissiniz.

Adamin serefsiz oldugu belli, bastan evliyim dememis, yuzuk takmiyor, adam degil yani. Sizin serefsiz bir insan oldugunuzu dusunmedim. Lakin adamin evli odlugunu bile bile, parmagindaki yuzukle yapisanlar var ya, gercek o...u onlar iste bana gore.

Benim pek bişi yapmama gerek kalmadı , boşanma davasını o açtı
sanırım o beni boşamış oluyor
Ben başka biriyle yeniden evlendim ayrıldıktan 2.5 sene sonra

Er yada geç hatanızı farkettiğiniz için sevindim.
Hala böyle ilişkileri olan kadınlar lütfen kendinize gelin. Böyle acıyı ve üzüntüyü bir eşe ve çocuğuna yaşatmaya kimsenin hakkı yok.
Yaptığınız bu kötülük birgün mutlaka sizi bulur.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hah işte,aynılarını tekrarlıyorsun kendıne,emınım kendı kendını boyle kandıran çok kısı vardır,emınım onların kı de farklıdır,askları büyüktür,ruh esıdır,kadınla zaten ayrılacaklardır ama cocuk vardır,yoksa adam durmazdır vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…