Evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanlar

Kandırıldım kelimesini kullanmadım kı hıc

Günah çıkarmıyorum su anda

Çok fazla sayıda evlı erkek konusu açıldı

Buna ıstınaden yasadıklarımı paylaştım

Bıle bıle lades dedıgımı kndım yazdım zaten

Insanlar okusun ders çıkarsın,neler yaşayacaklarını ve neler yaşattıklarını gorsunler

Bir erkeğin evli olduğunu nasıl anlamıyorsunuz yahu?Ayrıca öğrenip daha aylarca devam etmişsiniz adam sizle evlenmeyince mi akıllandınız vicdana büründünüz?Onu en başından yapıp hemen ayrılacaktınız.Çoktan o çocuğun vebalini almışsınızdır.Bence sizin içinizi dökesiniz varmış.Merak etmeyin akıllı ve ahlaklı kadınlar zaten evli adamlarla birlikte olmuyor.Diğer olacak olanı da yazınız okuyup yaaa bak gördün mü demez yapacağı varsa yapar zaten karakter(sizlik) meselesi.

Değmez bence.. yeniden depreşeceksin..
Hem senin canın sıkılacak hem de eşinin..
Bir de olacakları bilemezsin.
Kadın katil ruhlu bile olabilir.
oda çok uç bi örnek ama ben kadına o kadar söyledimki bak mutlu olamazsın ya herseyı gec Allahın adeletı bıle olmasa , nasıl guvenırsın sen boyle bır adama mantık bir yerden sonra devreye girecekti.
eğer ayrıldıktan sonra beni arayıp özür dileseydi , şöyle gizli numaradan evet olabilirdi.
hem maddi hem manevi birşeyler caldı benden ve oğlumdan.

Bence bu konuda en iyi Allah’ın adaleti gelir onun hakkından..
ve kesinlikle çıkar da bundan emin olmak lazım.
Allaha inancım olmasa bu kadar sene asla duramazdım ipek.

İşte kasttetıgım buydu,muhtemelen aynı seyler yasanacaktı,yuva yıkanın yuvası olmazmış.esını bugun aldatan yarın senı de aldatır,br de evlı erkeklerle görüşen bayanların psıkolojık sorunları oldugunu dusunuyorum,benım de vardı,bunun ıllakı cınsel bırlıktelık olması gerekmez,benım kı sadece telefondaydı ama aldatma aldatmadır,normal bır ınsan asla bunu kendıne layık görmez ve baska bır kadına bunu yapmaz

walla tatlım bende yeni hamileyim eğer hamileyken banada yapılsa böyle bir şey. Ben yaparmıydım gidip konuşurmuydum kocasıyla bilemiyorum yapardım belkide. İyice düşün öyle karar ver canım. Allah oğlunla mutlu mesut etsın ömür boyu seni.

Cutemom cidden yapacak misin kocasina mail atacak misin ben yapamazdim galiba ya... Sonra basina bela olmasınlar sulalece

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aslında herkesin yapması lazımki rezil olsunlar diğer kadınlarada örnek olur belki benim yeğenimde babasının sevgilisinin face indeki bütün arkadaşlarına mesaj çekmiş olanları anlatmış hepsi şok olmuş nasıl böyle bir şey yapar diyeee

Siz baya günah çıkartmışsınız ,o bahsettiğiniz kızlardan olmuşsunuz,sonuçta bitmiş olsa dahi bunları yaşamışsınız,şimdi hayatınızda kara bir leke olsa dahi bu hata yapılmış ,bana göre ayrılsanızda ,bitirsenizde bana göre hala ilişkiye devam eden kızlardan farkınız yok gözümde,evli olduğunu üçüncü buluşmada öğrenir öğrenmez bitirseydiniz saygı duyardım ,ama devam etmişsiniz.saygı duyamıycam kusura bakmayın.hayatınız yalnışlar içinde .

Şunada hep inanırım acıma , acınacak duruma düşersin derler ya. Bakalım
dediğim gibi bazen esiyor atayım mesajı diyorum zira eski eşim ve o kadının ekran görüntüleri var bizde facebook üzerinden , yani ben adamın kimle evli oldugunu bilmesini istiyorum eğer bir gün eşini aldatma gereksimi duyarsa bilsinki karısında bunları kabul edecek mide var.
öyle yani kızlar

Sonunda anlamis olman cekilen acilari unutturmayacak sen o kadinin vebaline cocugunun vebaline cokdan girdin adam sana gelip senle evlense eminim sen o cocugu asla dusunmeyecektin sen o yuvayi sarstin zaten adamin dengesini bozdun.ben sen gibi evli adamlarin hayatina giren kadinlardan birinin vebaline girdigi bir evladim benim yuvam yıkıldı 1ay oldu hala enkazindayim annem perisan babam kafayi yedi haber bile yok evlerimizi ayirdik.ve ben o kadin gelip ayagima yalvarsa bile ona lanet okuyorum her uyandgmda.ister pisman olsun ister son ne fesinde bana yalvarsin tek duam acilarin en buyugunu yasasin o kadin asla mutlu olmasin

O yeğeni öpmek lazım alnından...iyi cesaret ve iyi bir ders...

bi hatun vardı burda evliydi ve evli başka bi adamla eşini aldatıyordu o naptı acaba...uzun zamandır yok.....aldatma konusu olunca direk o kadın geliyor aklıma

Kusura bakmayın ama neden kocanızı suçlanıyorsunuz.kocanızdan intikam almaya çalışıcagınıza kadından almaya çalışıyorsınuz. Kadın kocasını aldatsa topa tutuluyor ama erkek aldatınca aldattı kadının üstüne gitmek eşlerinin kolayına geliyor,eşiniz kuyruk sallamasa kimseyle beraber olmaz.üstelik bir kere degil 3 kere aldatmış. Burda suçlu olan kocanızı.bir kişi bir kere aldatıyorsa karşı taraf suçlu görülebilir 3 kere aldatmış adam. Kadınlar değil kocanız suçlu..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
"Zaten boşanacaklar"
"Eşiyle uzun süredir birlikte değil,beni seviyor,aşığız"
"Ben olmasaydım da ayrılacaktı"
"Önce bekarım dedi,itiraf ettikten sonra ağladı sızladı,ben de kopamadım"
"Prenses gibi hissediyorum"

Gibi lafların arkasına sığınan kadınlar,
Bana göre; aldatılmayı hakeden ve er yada geç aldatılmaya mahkum olan kadındır.
Siz o adamın yatak odasını mı görüyorsunuz, evde eşine size yaptığı muamelenin daha fazlasını yapmadığını nerden biliyorsunuz?
İkinizi de idare ediyor,evinde huzur, dışarıda heyecan arıyor. Kullanıyor sizi ve anlamıyorsunuz.
Yoksa neden sizi hayatına sokmadan önce boşanmasın.
Yanlış evlilik yapmışsa, size yürekten aşıksa neden o....pu yerine koysun sizi?

Allah aşkına kendinize gelin,bu kadar aşağılık olmayın.
Bunu konu sahibine yazmıyorum, bunu yapan yüzlerce kadın şuan düşüncelerimi okuyor. O kişilere yazıyorum.
Yazık etmeyin kendinize Allah aşkına...

Evli erkekleri yoldan çıkaranlara hiçbir şey bile söyleyemiyorum.Bizden uzak cehenneme yakın olsunlar...

ben seni anlıyorum. Aman boşver yinede bize düşmez belki kendine göre birini bulmuştur. Belkide mutlu değildir ama öyle insanlarda şans vardır. Bende kararsız kaldım düşününce sinirleniyorum bir şey diyemiyorum

Benimde tanıdığım bir hoca vardı..adam yakışıklı karısı cok güzel...garip olan evliliklerinde sorun yok ama adam disarida mutsuzum ayrilcaz aileler karşi cikiyo diyodu..cocugumuz olmuyo tedavi gormek istemiyorum cocuk olmasin diye falan..sonunda birakcam diye milletle fingirdiyo..karisi ah kocisiyle nette resimler paylasiyo adamin sayfa da gizli.gecen gün baktim şooookkk mutlu aile tablosu hastane odası karısı ve bebek....boş laflara inanmayın kızlar..zevki sizde mutlulugu ailesinde..

Orasi oyle tabiiki . Bide ortada gezen o kadar bekar erkek varken neden evli bi erkek..

yo bence bu işte her 2 kişi hatalı
ha bak aldatılır kandırılır kız , orası başka.
ama sen bile bile tüp bebek tedavisi gördüğümüzü herkez bariz biliyorken kusura bakmada etrafta adammı kalmadı geldin benimkine bulaştın
buarada 2 kişi suclu.
diğerlerini hallettim
kocam kuyruk sallamış sallamamış mevzusuna hiiç girmiyorum bile elbette haklsınız.
bende yaparsam gelsinler banada yapsınlar hakedene hakettiğini vermek gerek diye düşünüyorum..
eski eşimden intikam aldımmı evet aldım tabiki kendi hayatımı yoluna koyarak onun kalbine sıgdıramadıgını ben nelere sıgdırdım o bilmiyor. he bariz yaptıgım seyleri merak edersen onlarıda yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…