Aynısı değil bence
Ders alınacak bi durum yok ki
Sende diğerleri gibi evli erkekle birliktelik yaşamışsın
3.buluşmada adam evliyim demiş üstelik
Öyle aylar yıllar geçmemiş bağlanmamışsın ama evli de olsa yarabbi şükür demişsin bence
Kandırılsan, bakın böyle böyle oldu siz kanmayın denir de
Sen bile bile lades demişsin
Belki bi günah çıkarma konusu ama edilen hiç bir zaman kimsenin yanına kalmamıştır
çık kız sen dışarı
oda çok uç bi örnek ama ben kadına o kadar söyledimki bak mutlu olamazsın ya herseyı gec Allahın adeletı bıle olmasa , nasıl guvenırsın sen boyle bır adama mantık bir yerden sonra devreye girecekti.Değmez bence.. yeniden depreşeceksin..
Hem senin canın sıkılacak hem de eşinin..
Bir de olacakları bilemezsin.
Kadın katil ruhlu bile olabilir.
cok zor şeyler yaşadıgınızı tahmin edebiliyoruz ama... eşini arayıp olanları söylemeniz cok yersiz bence.
o kadından pek bi farkınız kalmaz. kötülük yapma adına.
hayır bu kadın namussuz biri, ben olsam olsam kinci biri olurum bence.hem ben kadından nefret etmiyorum, sadece unutmadım.
bilmiyorum bebeği olunca ona acırmıyım ama onun canını o dönem sıkacağım onlar benim sıkıntımdan sütümün kesilmesine sebebiyet vermişlerdi ya. en azı onunda başına gelsin.
Allaha inancım olmasa bu kadar sene asla duramazdım ipek.Bence bu konuda en iyi Allahın adaleti gelir onun hakkından..
ve kesinlikle çıkar da bundan emin olmak lazım.
Cok guzel yamissiniz.
Keske herkes bunlarn farkinda olsa.
Benimde yakin bi arkadasim evli ve 2 yasinda kucuk bi kizi olan bi adamla gorurusyordu. Uyardim ettim dinlemedi.
Karisi psikopatmis dedi. Karisi sorunlu dedi. Adam öyle soylemis bizimkine.
Neyse bu sirafa ben iliskimizi kopardim. Agir bi laf ettim bi sure gorusmedik. Buradan sonrasinin haberlerini ortak bi kiz arkadasimizdan aldim.
Neyse velhasil kelam adam gerçekten bosadi karısını. . Cocugunu kadin aldi velayetini.. benim arkadasimla ayni evde yasamaya baslamislardi zaten herseyi de yasamislar neyse.. adam bizimkiyle gerçekten evlendi..
dugun olduğunda hamileymis ama bilmiyordu.. neyse sonra haberi oldu 1 aylik evliydi ama 2 aylik hamileydi..
Neyse adamin ikinci cocugu oliyor tabi..
Bizim kiz 7 aylik hamileyken internet üzerinden aldatildigini ogreniyor..
Simdi kotuymus duydum..
Buda benden size bildigim bi olay olsun..
evet yapacağım.
hatta gecen hafta yine actım baktım , şu atın üzerindeki gelin ve damada atayım kocasınada görsün demiştim.
bu ilk değilki o 2.kadında bana ulaşmıyordu onunda nişanlısı gence mesaj atmıştım ama kadının sadece beni aramasını sagladım ona gerçekleri söylememiştim .
ama bunun için böyle düşünmüyorum ben bizi ayırdıgı için o kadına kızmıyorum , sadece benim artıgımla oyalandı ve o sürecin başlangıncında benim oglumu babasız bırakmasına sebeb oldu. hoş eski eşim hala cocugu aramıyor , bu onun karakter meselsi ama o kadın olmasaydı biz gene ayrılırdık ben bu noktada kadere inanırımda düzgün ayrılıdık sanki biz bir sevgiliymişiz gibi ayrıldık açıklama yok , gücün varsa öğren.
ha ben bütün bunlara boyun eğecek biri olmadım asla oda ayrı mesele ama o kadın bizim cocugumuz olmadıgını biliyordu , cok affedersinzi ama onlar fingirderken ben hamile canım burnumda bebeğimi doğuracakmıyım diye aglıyordum.
totoma bi pantolon geçirmeye mecalim yok olsa çıkıcam da
Cutemom cidden yapacak misin kocasina mail atacak misin ben yapamazdim galiba ya... Sonra basina bela olmasınlar sulalece
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
walla tatlım bende yeni hamileyim eğer hamileyken banada yapılsa böyle bir şey. Ben yaparmıydım gidip konuşurmuydum kocasıyla bilemiyorum yapardım belkide. İyice düşün öyle karar ver canım. Allah oğlunla mutlu mesut etsın ömür boyu seni.
Son zamanlarda evli erkeklerle ilişkisi olan bekar bayanların sık konu açması üzerine gözümü karartıp yardımcı olabilmek için yaşadıklarımı paylaşmak istiyorum.
Evli bir adamla ilişkim oldu..evet..hem de öyle yaşım küçük falan da değildi...bildiğin evli bir adamla yasak ilişki yaşadım..hem de yakın arkadaşlarım da biliyordu..hep beraber geziyorduk da..
Bu adam bana evlenme teklif etti..önümde diz çöküp yuzuk verdi..
Ben bu adamın evli olduğunu biliyordum.
Bundan sonrasına dikkat etsin yasak aşk yaşayan bayanlar..tüm dobralığımla anlatıyorum..
Tanıştık,hoşlandım,yüzüğü yoktu parmagında..Facebook'tan mesaj attım,cevap verdi,ben yazdım o yazdı..bir süre sonra telefondan mesajlastık..sonra gece sabahlara kadar konuşmalar...üçüncü buluşmada evliyim dedi,,,kendimi geri çekip bitirdim flörtü...aradı yalvardı...iki adım geri bir adım ileri diye diye bir baktım altı ay geçmiş ve değişik bir ilişkinin içindeyim...karısıyla,evet onun karısı,eşi,hayat arkadaşı,aynı odada yatmıyor,sabahlara kadar arıyor,ikna etmeye çalışıyor,ben de reddetsem de karşılık buluyor kı aramaya devam ediyor,ağlıyor,benden önce de zaten sorunluymuş evlilikleri vs vs..e ben de vıcdan rahatlatıyorum ben olmasam da boşanacaklarmış zaten...ıkı gun kavga bir gun barışık...aşık olmuşum aşık olmuş gönül vermen dınlemıyor ruh esın falan fılan...karısıyla bosanacakmıs,en bastan sevmeyerek evlenmiş,tabı hangı erkek der kı ben bosanmıcam ama sen de dur yedekte dıye...kuzenıme anlatıyorum askımız çok buyuk,adam kapımda sabahlıyor,çocuk var küçük,onun bekliyor,azıcık büyüsün dıyor,kuzenım dıyor kı o adam boşansın ben de burda anırmazsam...hem karısına da yazık,kendısını seven deger veren bırını bulup evlenırken,mutlu olur,,,ne kadar da dusuncelıyım,,,sonunda adam boşandı ve karısı gercekten onu seven bırını buldu ve bız de nısanlandık..herkes bır sekılde mutlu oldu...Nah mutlu oldu...
Adam zaten cocuğu ıcın haklı olarak boşanmayı dusunmuyordu,kadınla araları duzgun degıldı ama üçüncü bır kısı olmasa daha çabuk duzelebılırdı,kadın evde mutsuz,öbür kadın oyalanıyor,adamın keyif yerınde,daha ne ıstesın...boşanırsam eşim babasının yanına gıder çocuğu göremem .karım ayakları ıustunde dursun dıye dıye zaman gectı,,ama çok aşığız ya...o kadıncağız da farkında ama napsın,kadın dışı hekimi bu arada ama ortada yavrusu var...
Aklım basıma gec geldı,dedım kı ben napıyorum,hem kadına hem kendıme en cok da o yavruya yazık edıyorum,çok uzun zaman gecmıs,ben dengemı kaybetmısım,adam güya acı cekıyo ama aslında bır elı yagdaaaa bır elı baldaaaa...
Onu kovmaktan beter ettım,tövbe ettım ve ogrendım kı o bana çoook asık adam benden sonra da bır ılışkı yasamış,evlı bır adamla adım cıkabılırdı,o cocuğun vebalı bpynuma olabılırdı,ya kadıncağız,kımbılır neler yaşadı neler cektı,hanı ask ya.çok buyuk ya,hakkımız dımı bızım ask,evlı de olsa farketmez
Burayı ıyı okuyun bayanlar,o adam bosanmıcak,boşansaydı eğer size söylemeden ayrılır zaten gelırdı,sadece adınızı lekeledıgınız,vıcdanınızı kırlettıgnız,zamanınızı çaldırdıgınız ve dengesızlestıgınız,baska bır kadının psıkolojısını bozdugunuzla kalacakasınız,o adam ağlıyor,yalvarıyor,çok mu sevıyor,ask bu degıl,zamanında bana söylendiklerinde bu laflar ama bızımkısı baska demıstım
Etrafta sızı sevecek bır sürü dürüst bekar adam var,esını aldatan adamı güvenilir mı zannedıyorsunuz?
Karısının çektıgı acıyı yürekten hıssedıyorum şimdi,o yavrunun vebalını alacaktım
Seneler sonra kadıncağız mail attı bana,giden bır mailimi bulmuş kocasının maılınde yıllara oncesinden arsıvlenmıs,özür dıledım,oyle hanımefendıydı kı,senınle ılgılı degıl bu durum dedı,hep yaşadık bunu dedı.
Kendınıze de masum yavrulara da eslere de bunu yapmayın...
Basın tekmeyı,basın kı yüz bulup artık aldatamasınlar
aslında herkesin yapması lazımki rezil olsunlar diğer kadınlarada örnek olur belki benim yeğenimde babasının sevgilisinin face indeki bütün arkadaşlarına mesaj çekmiş olanları anlatmış hepsi şok olmuşnasıl böyle bir şey yapar diyeee
Şunada hep inanırım acıma , acınacak duruma düşersin derler ya. Bakalım
dediğim gibi bazen esiyor atayım mesajı diyorum zira eski eşim ve o kadının ekran görüntüleri var bizde facebook üzerinden , yani ben adamın kimle evli oldugunu bilmesini istiyorum eğer bir gün eşini aldatma gereksimi duyarsa bilsinki karısında bunları kabul edecek mide var.
öyle yani kızlar
İşte kasttetıgım buydu,muhtemelen aynı seyler yasanacaktı,yuva yıkanın yuvası olmazmış.esını bugun aldatan yarın senı de aldatır,br de evlı erkeklerle görüşen bayanların psıkolojık sorunları oldugunu dusunuyorum,benım de vardı,bunun ıllakı cınsel bırlıktelık olması gerekmez,benım kı sadece telefondaydı ama aldatma aldatmadır,normal bır ınsan asla bunu kendıne layık görmez ve baska bır kadına bunu yapmaz
Kusura bakmayın ama neden kocanızı suçlanıyorsunuz.kocanızdan intikam almaya çalışıcagınıza kadından almaya çalışıyorsınuz. Kadın kocasını aldatsa topa tutuluyor ama erkek aldatınca aldattı kadının üstüne gitmek eşlerinin kolayına geliyor,eşiniz kuyruk sallamasa kimseyle beraber olmaz.üstelik bir kere degil 3 kere aldatmış. Burda suçlu olan kocanızı.bir kişi bir kere aldatıyorsa karşı taraf suçlu görülebilir 3 kere aldatmış adam. Kadınlar değil kocanız suçlu..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
O yeğeni öpmek lazım alnından...iyi cesaret ve iyi bir ders...